طرز تهیه “شربت گلاب زعفرانی” خانگی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه شربت گلاب را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شربت تگری کهکشانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  گلاب :یک پیمانه
زعفران آسیاب شده :1 و 1/2 ق چ
هل سفید :5 عدد
شکر :یک پیمانه سر خالی
عرق بیدمشک در صورت تمایل :1 پیمانه
آب :دو لیتر


بیشتر بخوانید


طرز تهیه شربت گلاب زعفرانی:

ابتدا زعفران را داخل هاون ریخته و با دسته هاون آن را خوب بکوبید تا کاملا پودر شود، سپس نصف استکان آب جوش روی زعفران بریزید و درب ظرف را ببندید. زعفران را برای نیم ساعت روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا دم بکشد و رنگ بگیرد. در این میان آب، شکر، هل و گلاب را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. بعد از اینکه شربت شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید تا با حرارت ملایم ریز جوش بزند و غلیظ شود.

بعد از اینکه شربت به غلظت دلخواهتان رسید زعفران دم کرده و عرق بیدمشک را اضافه کرده اجازه دهید تا شربت برای چند دقیقه دیگر دیگر بجوشد. بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه که شربت بخوبی غلیظ شد شعله را خاموش کرده و دانه‌های هل را از آن خارج کنید. اجازه دهید تا شربت از حرارت بیافتد سپس آن را در یک بطری مناسب بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. هر بار به مقدار دلخواه از شربت را با مقداری آب مخلوط کرده و چند قطعه یخ داخل آن بیاندازید و سرو نمایید.

منبع: ghaza land

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۹ ۲۴ تير ۱۳۹۹
خیلی خیلی خوشمزه است...
باز هم از این دستوراهای جدید با طعمهای جدید دیگه هم بزارید
Iran (Islamic Republic of)
س.ا
۲۱:۴۴ ۲۳ تير ۱۳۹۹
عجب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۵ ۲۲ تير ۱۳۹۹
واسه ما ایرانیها همه چی حرومه شکر کیلویی 10000زعفران همه چی گرون شده نان هم بهشون پیوست
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۲۲:۰۶ ۲۱ تير ۱۳۹۹
سلام طرز تهیه اش پس کجاست
آخرین اخبار