رفع دغدغه کسری آب در بخش صنعت استان، در دستور کار قرار دارد

استاندار سمنان گفت: ارائه راهکار به منظور تامین کسری آب در بخش صنعت استان به عنوان یکی از دغدغه‌های جدی در این حوزه، در دستور کار است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، علیرضا آشناگر استاندار سمنان در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با بیان اینکه در استان بالغ بر ۳۲۰ لیتر کسری آب در بخش صنعت وجود دارد، گفت: راهکار‌های مناسبی در این خصوص اندیشیده شده که استفاده از پسآب شهر سمنان، یکی از راه حل‌های مناسب به منظور رفع مشکلات و دغدغه‌ها در این حوزه است.

او افزود: شهرداری سمنان با سرمایه گذار در این حوزه تفاهم خوبی داشته که چیزی در حدود ۳۰۰ لیتر در ثانیه خروجی این طرح می‌باشد که می‌توان از این مهم برای تامین کسری آب بخش در صنعت استفاده نمود.

آشناگر ادامه داد: ۱۰۰ لیتر بر ثانیه از این خروجی به منظور نگهداری فضای سبز شهرداری سمنان مورد استفاده قرار گرفته و خرید ۲۰۰ لیتر بر ثانیه باقیمانده از خروجی این طرح، علاوه بر ایجاد درآمد پایدار برای مباحث پیرامون مدیریت شهری شهرداری، می‌تواند برای حل مشکلات صنعت نیز مطلوب باشد و بخش عمده‌ای از کسری را تامین کند.

استاندار سمنان با بیان این مطلب که استفاده از پسآب فاضلاب تهران نیز به منظور تامین کسری آب در بخش صنعت استان، از دیگر راهکار‌های قابل تامل و مورد توجه است، بیان کرد: علاوه بر شناسایی چاه‌های فعال و قابل واگذاری به بخش صنعت و تعامل با صاحبان آنها، تامین آب از منابع خارج از استان نیز از دیگر مباحث مورد توجه ما است که به صورت ویژه در دستور کار قرار داشته و مباحث و روند پیرامون آن مطلوب بوده و پیشرفت خوبی دارد، اما نیاز است تا نمایندگان انشالله به این مهم به عنوان پروژه مشترک استانی عنایت داشته و در راستای توسعه کل استان پیگیری در این بخش را به صورت ویژه در دستور کار قرار دهند تا روزی شاهد آن باشیم که کمبود آب شرب و صنعت استان، برطرف شود.

او تصریح کرد: همچنین از سد نمرود نیز تخصیصی برای این مهم در نظر گرفته شده که در آینده و با بهره برداری از این سد، می‌توان از این سهمیه نیز برای تامین کسری آب بخش صنعت استفاده نمود.

استاندار سمنان گفت: در بخش دیگری از سخنان خود در این جلسه تاکید کرد:در خصوص شهرستان‌های شاهرود و دامغان نیز این مشکلات در بخش کسری آب صنعت وجود دارد که نیاز به مساعدت دارد و ما امروز به طور ویژه در جنوب دامغان نیاز داریم تا برای ایجاد ارزش افزوده، معادن را از خام فروشی دور کنیم و به سمت فرآوری سوق دهیم.

علیرضا آشناگر ادامه داد: فرآوری مواد معدنی علاوه بر ایجاد ارزش افزوده و ارزآوری برای اقتصاد استان، نیاز به منابع آبی محدود تری دارد که می‌تواند مشکلات در حوزه کسری آب بخش صنعت استان را کمتر کند، اما نیاز است تا وزارت نیرو در این خصوص همراهی داشته و با گشاده دستی در خصوص تخصیص آب، همراهی بیشتری نماید.

او در پایان با بیان اینکه پیشنهاد شد تا از ابطال کارت‌های بازرگانی واحد‌های صادرکننده استان به دلیل عدم بازگشت ارز حاصل از صادرات با تدوین دستورالعملی مشخص و با ارایه مهلت زمانی جلوگیری به عمل آید، اذعان داشت: مسائل واحد‌های صادرکننده و مباحث پیرامون ارز حاصل از صادرات آن‌ها طی جلسه‌ای جداگانه و در کارگروه اقدام بررسی و راهکار و راه حل مناسب تهیه می‌شود تا در قالب بسته پیشنهادی به محضر ریاست محترم جمهوری نیز انعکاس پیدا کند.

انتهای پیام / م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.