طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه شیرینی پفکی گردویی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شیرینی پفکی گردویی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

پودرقند الک شده ۷۵ گرم

وانیل یک پنسه

زرده تخم مرغ سه عدد

پودرهل سبز الک شده یک چهارم قاشق چای خوری سرخالی

آب لیموترش یک چهارم قاشق چای خوری

آرد یک قاشق چای خوری در صورت تمایل

گردوی نیم کوب یا خیلی ریز خردشده ۶۰ تا ۱۰۰ گرم (من ۱۵۰ گرم)

پودرپسته کمی جهت تزیین

دمای فر: ۱۳۰ تا ۱۵۰ درجه سانتیگراد

زمان: ۱۰ تا ۱۵ دقیقه (فرمن ۱۵ دقیقه)

طرز تهیه:

یک سینی بزرگ فر را با ورق سیلیکونی یا کاغذ روغنی بپوشانید.

پودرقند، وانیل و زرده‌های تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا کاملا سفیدرنگ، غلیظ و کشدار شده، اگرمقداری از آن را برداشته و مجددا به ظرف برگردانیم مانند روبان روی هم چین بخورد.

بیش از این مواد را هم نزنید (مدت زمان هم زدن بنا به نوع همزن و قدرت آن متغیر است، ولی حدود ۵ دقیقه با همزن برقی دستی معمولا کفایت می‌کند)

پودر هل و آب لیموترش را اضافه کرده و مجددا در حد مخلوط شدن هم بزنید.

در صورت تمایل آرد را اضافه کرده هم بزنید.

سپس همزن را خاموش کرده و گردو‌ها را اضافه و مواد را باقاشق هم بزنید.

فر را روی حدود ۱۳۰ تا ۱۵۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.

از مواد به اندازه یک قاشق چای خوری کوچک برداشته و به فاصله دو سانتی متر از هم روی سینی فر بریزید، مواد اندکی باید پهن شوند. سپس کمی پودر پسته روی آن بپاشید.

سینی‌ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی‌ها کمی پهن و پف کرده بشوند و به سینی نچسبند و رنگ روی شیرینی لیمویی ملایم مانده و تغییر رنگ چندانی نداشته باشد.

پس از پخت مرکز شیرینی شل است و باید اجازه دهید تا کاملا سرد شده سپس با پالت جدا نموده و در ظرف دربسته در محیط خشک و خنک نگهداری کنید. باید شیرینی‌ها ترد و توخالی باشند.

نکته

*آرد کمی شیرینی را ضخیم‌تر میکند و آب لیمو ترش برای کاهش دادن طعم شیرین آن است و هر دو قابل حذف هستند. اگر آرد به طور کلی حذف شود شیرینی لطیف‌تر و شکننده‌تر میشود.


بیشتر بخوانید


منبع: desser.doon

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۲۰:۴۶ ۱۴ مرداد ۱۳۹۹
عالی بود مخصوصاایده لیمو وهل
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۶ ۱۲ مرداد ۱۳۹۹
تشکر از اموزش شیرینی پرطرفدارپفکی گردویی اگه میشه بدونه فر آموزش بدید این شیرنی خوشمزه را.
Iran (Islamic Republic of)
سمیرا
۱۳:۳۶ ۱۲ مرداد ۱۳۹۹
خیلی مزه تخم مرغ میده بعد از پختن حتی من وانیل سه برابر اضافه کردم وتخم مرغ دوتا زدم ولی خیلی مزه تخم مرغ میداد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۳۹ ۱۲ مرداد ۱۳۹۹
اگر بدونه فر بود عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
TeioiB
۱۵:۵۲ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
یک قابلمه روحی بزرگ بزار روی گاز ذرش بسته باشه بعدش که کیک با شیرینی درست کردی گذاشتی توقالب یک پایه متوسط استیل یا آهنی بزار تو قابلمه بعدظرف کیک یا شیرینی رو هم بزار رو ی پایه بعد در قابلمه رو یا پارچه بزار بزار روش تا نیم ساعت درش باز نکن بعد با یک خلال چک کن فرقی با فرگازی ندارکار اون میکنه