تولید سالانه بیش از ۱۴ هزار تن شیر در سرعین

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرعین گفت: سالانه بیش از ۱۴ هزار تن شیر در شهرستان سرعین تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، محمد حسنی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرعین گفت: سالانه در شهرستان سرعین ۵/۱۴ هزار تن شیر تولید می‌شود که این مقدار شیر از بیش از ۱۰ واحد پرورش گاو شیری روستایی دارای پروانه با ظرفیت ۱۰۰ راس و ۲ واحد گاوداری شیری صنعتی با ظرفیت ۱۰۰ راس، تولید شده و در مجموع موجب اشتغال زایی ۱۵ نفر در واحد‌های صنعتی و بیش از هزار و ۵۰۰ نفر در واحد‌های روستایی این شهرستان گردیده است.

او افزود: ۱۵ مرکز جمع آوری شیر به صورت ثابت (کارخانه) و سیار در سطح شهرستان فعالیت داشته که روزانه بیش از ۴۵ تن شیر و سالانه بیش از ۱۶ هزار تن شیر با اشتغالزایی برای ۴۰ نفر در شهرستان مشغول به کار بوده و این شهرستان از نظر تولید شیر رتبه ششم را در استان اردبیل دارا می‌باشد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرعین با اشاره به نقش و اهمیت شیر در تامین امنیت غذایی افزود: ترکیب اصلی شیر را موادی مانند آب، پروتین ها، قند یا لاکتوز و مواد معدنی تشکیل می‌دهند و فرآورده‌های شیر شامل؛ شیر کامل، شیر بدون چربی، شیر استاندارد شده و انواع خامه است.

حسنی بیان کرد: فرآورده‌های تخمیری شیر که با استفاده از کشت باکتری‌های مخصوص تهیه می‌شوند و به نام فرآورده‌های تخمیری شیر نام گذاری می‌کنند، و در بسیاری از کشور‌های جهان فرآوری شیر بالاترین ظرفیت تولید را در صنایع غذایی به خود اختصاص می‌دهد و به خاطر ماندگاری و خواص تغذیه‌ای و ذائقه‌ی مردم افراد متفاوت می‌توانند از فرآورد‌های آن استفاده کنند.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.