پاستای ریحان یک شام خوشمزه و فوری + دستور تهیه

در این مطلب روش تهیه پاستای ریحان آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پاستای ریحان را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۲۵۰ گرم پاستا به شکل دلخواه
۲ مشت پر ریحان
۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ حبه سیر
۱ و ۱/۲ پیمانه گوجه گیلاسی
نمک به مقدار لازم


بیشتربخوانید 


طرز تهیه:

برای تهیه این پاستای خوشمزه فقط کافیه تا پاستا رو داخل آب جوش بریزین و بذارین تا بجوشه تا در حدی نرم بشه که موقع خوردنش باشه؛ که بین ۸ تا ۱۰ دقیقه زمان لازمه معمولا.

حالا باید فقط ۳ الی ۴ دقیقه مونده به آبکش کردن پاستا سس ریحان رو درست کنیم. به این صورت که تمام مواد اولیه‌ای که داشتیم بجز گوجه رو داخل غذاساز بریزیم.

غذاساز رو چند پالس بزنین تا مواد کاملا پوره بشه در صورتی که سس خیلی سفت بود میتونین در حد ۱ قاشق آب بهش اضافه کنین یا در صورتی که از چربی و چاقی نمیترسین روغن زیتون بریزین.

حالا پاستارو آبکش کنین و بعد داخل یه ماهیتابه بریزینش. سس رو هم اضافه کنین.

مواد رو مخلوط کنین و بعد گوجه‌هایی که از وسط نصف کردین رو هم اضافه کنین.

یه تفت یکی دو دقیقه‌ای بدینشون تا فقط پاستا داغ بشه و نمک هم بزنین.

به همین راحتی پاستای سریع و سالمتون حاضره … نوش جان.

منبع: وب سایت دو نفره

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۸ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
جالب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۰ ۱۴ شهريور ۱۳۹۹
خخخخخ