مهاجری در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

دولت آینده اصولگرا خواهد بود/ جبهه پایداری تن به ائتلاف می‌دهد تا در دولت آینده سهم بیشتری داشته باشد

فعال اصولگرا گفت: جبهه پایداری یک جریان سهم خواه است و چون می‌داند نامزدش رای کافی ندارد به نفع بخشی از اصولگرایان کنار خواهد رفت.

محمد مهاجری فعال اصولگرا در گفت‌و‌گو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص حضور چهره‌های جدید در میان اسامی مطرح شده برای نامزدی انتخابات ریاست جمهوری آینده از سوی اصولگرایان گفت: پیش بینی‌ها می‌گوید میزان مشارکت بالا نخواهد بود، به همین خاطر یکی از ترفند‌ها برای بالا بردن میزان مشارکت حضور نامزد‌هایی است که قبلاً به میدان نیامده بودند.

او افزود: کفه کاندیدا‌ها به سمت جناح اصولگرا سنگینی می‌کند و می‌توان گفت تا الان نامزدی که به طور مشخص گرایش اصلاح طلبی داشته باشد اعلام حضور نکرده است، دلیلش هم روشن است، اصلاح طلبان بدنه اجتماعی و پایگاه سیاسی‌شان را ازدست داده اند و حاضر به حضور پای صندوق رای نیستند. اما این پایگاهِ رای اصلا به سمت اصولگرایان تمایل ندارد.

مهاجری با اشاره به آرای خاکستری ادامه داد: آرای خاکستری هم که معمولا بیشتر نصیب اصلاح طلبان می‌شود.

این فعال اصولگرا در تشریح وضعیت اصولگرایان گفت: در چنین احوالی اصولگرایان در واقع دنبال وزن کشی هستند و هر کاندیدایی به دنبال سنجش محبوبیت خود در بین اصولگرایان است؛ در هر حال در سال ۱۴۰۰ یک اصولگرا رئیس جمهور می‌شود، اما بحث مهم این است که با چند رای.

او در خصوص آینده جریان اصولگرایی در نزدیکی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ گفت: به گمانم تا حدی باید منتظر تنش بین اصولگرایان بود. به خصوص وقتی رقیب مشترکی وجود ندارد، گسترش اختلاف‌ها امری طبیعی است؛ با این حال گمان می‌کنم اصولگرایان دوست داشته باشند کاندیدای نهایی آن‌ها رای بیشتری بیاورد و رئیس جمهور مثلاً با ۱۰ میلیون را نپسندند؛ به همین دلیل به سمت ائتلاف خواهند رفت.


بیشتر بخوانید:


مهاجری درباره آینده اختلافات جبهه پایداری و شورای ائتلاف گفت: جبهه پایداری یک جریان سهم خواه است و چون می‌داند نامزدش رای کافی ندارد، به نفع بخشی از اصولگرایان کنار خواهد رفت که سهم بیشتری از دولت به او بدهند.

این فعال اصولگرا در پاسخ به این سوال که رئیس جمهور آینده باید سیاستمدار باشد یا اقتصاددان، عنوان کرد: در قانون اساسی رئیس جمهور باید رجل سیاسی باشد و اقبال با کسانی است که سیاستمدار باشند. معیار تشخیص آن هم شورای نگهبان است و این شورا هم تا به حال ملاک هایش را نگفته است. حال اگر یک اقتصاددان هم بخواهد رئیس جمهور شود باید جنبه سیاسی اش بچربد و تا دلتان بخواهد ما اصولگرا‌ها سیاستمدار داریم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار