به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، پوران حیدری کارشناس ارشد تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی شهرستان فسا از توابع استان فارس، گفت: اسیدهای چرب ترانس که در روغنهای جامد، مارگارین وکیکها و شیرینیها وجود دارد به کاهش ایمنی بدن در مقابله با ویروس کرونا میانجامد.
او، بیان کرد: تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن در پاندمی کرونا نقش بسزایی دارد که به طور کلی استفاده از یک رژیم غذایی متنوع و متعادل و سالم می تواند شامل همه گروههای غذایی باشد که در این پاندمی توصیه میشود.
حیدری، تصریح کرد: کیک های چرب و تنقلات چرب و شور و لبنیات پر چرب، غذاهای چرب و سرخ شده و فست فودها، نوشیدنی های شیرین شده با شکر و نوشابه ها و آبمیوه های صنعتی که شکر زیاد دارد بهتر است مصرف نشوند.
کارشناس ارشد تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی شهرستان فسا از توابع استان فارس، ادامه داد: رعایت تنوع غذایی و حذف نکردن وعده های غذایی، مصرف میوه و سبزی و همه انواع و زیرگروههای آن ها، رعایت منظم وعده های غذایی و میان وعده ها ، استفاده از وعده غذایی روزانه صبحانه و استفاده از هر ۵ گروه غذایی شامل غلات با تاکید بر غلات سبوسدار، میوه ها و سبزی، گوشت ها با تاکید بر گوشت سفید و حبوبات و لبنیات از جمله توصیه های غذایی متخصصان تغذیه برای تقویت سیستم ایمنی بدن است.
او، افزود: استفاده از ماست پروبیوتیک، آش محتوی سبزی و حبوبات و سوپ گرم، انواع سبزی و میوه به عنوان منبع ویتامین ث، استفاده از جوانه ها و غلات سبوسدار، استفاده از منابع امگا ۳ در ماهی پخته شده و بذرکتان و گیاه خرفه و روغن مایع کنجد و کانولا یا کلزا و استفاده از گردو و کنجد از دیگر توصیه های غذایی است.
حیدری، اضافه کرد: دریافت رژیم پر فیبر، استفاده از جوانه ها و روغن کنجد و کانولا و گردو به عنوان منبع ویتامین E، استفاده از سبوس غلات و سبزی های برگ سبز و ماکیان به عنوان منبع ویتامین های گروه B و استفاده مکرر از مایعات گرم و آب گرم برای تقویت ایمنی بدن پیشنهاد می شود.
انتهای پیام/ت