آغاز برداشت پیاز طرح استمرار در عنبرآباد

مدیر جهادکشاورزی شهرستان عنبرآباد گفت: برداشت پیاز طرح استمرار از سطح ۱۷۰۰ هکتار مزرعه در شهرستان عنبرآباد آغاز شده است.


به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محسن طاهری ،مدیر جهادکشاورزی شهرستان عنبرآباد گفت: برداشت پیاز طرح استمرار از نیمه اول آذرماه در این شهرستان آغاز و تا پایان اسفند امسال ادامه دارد و پیازی که در حال حاضربرداشت می‌شود در اواخر مرداد تا اوایل شهریور به روش غده‌ای (آنیون ست) کشت شده است.

او افزود: ارقام استفاده شده در منطقه عمدتا شامل مینروا، سایروس، ریوبراوو، تاکی، پریماورا، گلدن‌ای، سوبرانا هستند.

طاهری با اعلام اینکه سطح زیر کشت پیاز طرح استمرار شهرستان عنبرآباد ۱۷۰۰ هکتار است بیان کرد: عملکرد تولید در هر هکتار ۵۰ تن است.

او اظهار کرد: برای برداشت پیاز در هر هکتار از ۷۵ تا ۸۰ نفر نیروی کارگر بومی استفاده می‌شود.

طاهری گفت: پیش بینی می‌شود از سطح مزارع بیش از ۸۵ هزار تن محصول با کیفیت برداشت و به بازار‌های هدف عرضه گردد.

مدیرجهادکشاورزی شهرستان عنبرآباد افزود:از کشاورزان تقاضا داریم با توجه به اینکه در حال حاصر قیمت محصول پیاز مناسب است، نسبت به برداشت منظم، مداوم و عرضه به بازار‌های مصرف اقدام کنند تا با مشکل انباشته شدن محصول، عرضه بیش از تقاضا و کسادی بازار در روز‌های پایان برداشت روبرو نشویم.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار