عینکی‌ها کدو تنبل بخورند

دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: خوردن کدو تنبل قدرت دیدتان را به طور طبیعی چند برابر و سلامت قلبتان را تضمین می‌کند.

زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: کدو تنبل یکی از سالم ترین سبزیجاتی است که مواد فعال بیولوژیکی آن به از بین بردن کلسترول بد خون، بهبود تعادل نمک آب و به عملکرد منظم قلب کمک می کند.

دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: خوردن کدوتنبل  می تواند تأثیر مفیدی بر کیفیت بینایی داشته باشد و از رشد سلول های سرطانی نیز جلوگیری کند.

احدی گفت: کدو تنبل  خاصیت بتاکاروتنی دارد که در بدن انسان به ویتامین A تبدیل می شود.

او افزود: استفاده از کدو تنبل نه تنها رشد و نمو بدن را کنترل می کند بلکه می تواند بینایی چشم را در سطح مناسب حفظ کند.

دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: کدو تنبل یک آنتی اکسیدان طبیعی دارد که بدن را در برابر تأثیرات محیطی تهاجمی محافظت می کند.

احدی افزود:  این صیفی حاوی مقدار زیادی نمک آهن، روی، مس و فسفر است و می تواند عملکرد روده را در صورت یبوست بهبود می بخشد.

انتهای پیام / ر .ن 

برچسب ها: تغذیه سالم ، کدو تنبل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.