رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون خبر داد:

آغاز فرایند سند توسعه راهبردی دانشگاه سلمان فارسی کازرون/درگیر باندبازی‌ها نشویم

فاضل نیا گفت: با فعلیت‌بخشی به توانمندی‌ها و افزایش تعامل‌ها، به دنبال تقویت اثربخشی دانشگاه در سطح جامعه باشیم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، غریب فاضل‌نیا رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون ضمن تجلیل از تلاش‌های ارزشمند همه اعضای هیئت علمی این دانشگاه که به ویژه در دوره شیوع کرونا با وجود برخی مشکلات، اما با تکیه به توان علمی و تعهد سازمانی خود توانستند چراغ علم‌اندوزی را روشن نگه دارند، گفت: از جمله ویژگی‌های دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان تنها دانشگاه دولتی کازرون و قطب علمی منطقه، بهره‌مندی از فعالیت‌های اعضا هیئت علمی توانمندی است.

او افزود: امیدواریم با ریل‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته شاهد تحقق هرچه بیشتر توانمندی‌های اعضاء هیئت علمی این دانشگاه در جهت آموزش دانشجویان و به ویژه کمک به جامعه در حوزه‌های مختلفی همچون کارآفرینی، حل مسائل و مشکلات و... باشیم.

فاضل‌نیا با اشاره به رویکرد‌ها و برنامه‌ریزی‌های مدیریتی جدید دانشگاه سلمان فارسی کازرون در افق‌های کاری پیش‌رو بر ضرورت همدلی و تقویت وحدت در همه سطوح تصریح کرد.

او همچنین افزود: تلاش در جهت ایجاد و بازساخت ساختار تشکیلاتی ـ مدیریتی، تسهیل فرایند‌های جذب اعضا هیئت علمی متعهد و کارآمد، افزایش تعامل نظام دانشگاهی سلمان فارسی کازرون با فضای اجتماعی، سمت‌دهی محور‌های تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی در جهت حل مشکلات منطقه، اهتمام در خصوص ارتقا سطح دانشگاه در چارچوب سیاست‌ها و اهداف و برنامه‌های کلان نظام آموزش عالی کشور از جمله برخی محور‌هایی است که در کنار سایر محور‌های دیگری که می‌تواند به تحقق دانشگاه نسل چهارم و ایجاد دانشگاهی در طراز نظام دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران منجر شود را دنبال می‌کنیم.

فاضل‌نیا اضافه کرد: در مسیر تحقق این اهداف ضروری است که همه ما با هم‌افزایی در کنار یکدیگر گام برداریم تا بتوانیم رسالت دانشگاهی خود را در برابر جامعه به خوبی ایفا کنیم.

او همچنین با اشاره به رویکرد‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مرور مطالبه‌های عمومی گروه‌های مختلف مردم کازرون و مسئولان این شهرستان، مبنی بر ضرورت حضور و فعالیت مداوم اعضا هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در سطح این شهرستان، تحقق این مسئله را گامی مهم در جهت هویت‌یابی هرچه مناسب‌تر دانشگاه و عمل به بیانیه مأموریت آن برشمرد.

فاضل‌نیا ادامه داد: در برنامه‌ریزی‌ها تلاش کرده‌ایم تا با وجود محدودیت‌ها و قید و بند‌های موجود، فرصت‌سازی‌های مناسبی برای بهره‌گیری از توانمندی‌های علمی و اجرایی اعضا هیئت علمی و نیرو‌های توانمند دانشگاه به وجود بیاید.

در همین زمینه هم در جلسه اخیر هیئت امنا با طرح این موضوع، مصوبه‌ای در جهت تسهیل حضور اعضا هیئت علمی در سطح شهرستان کازرون پیرامون تسهیلات مرتبط با مسکن داشته‌ایم. در این زمینه همچنان اقدامات حمایتی را با هدف بسترسازی برای حضور اعضا هیئت علمی در سطح شهرستان کازرون دنبال می‌کنیم.

فاضل‌نیا همچنین از آغاز فرایند به‌روزرسانی سند توسعه راهبردی دانشگاه متناسب با نیاز‌های این مرکز علمی و همچنین جامعه میزبان آن خبر داد و افزود: ارتقای کمّی و کیفی دانشگاه سلمان فارسی کازرون متناسب با سیاسگذاری‌های کلان نظام آموزش عالی، نیازمند سطح بالایی از همراهی از سوی نیرو‌های اثرگذار بیرون و داخل دانشگاه است.

او گفت: در طی این مسیر با ضرورت درک جایگاه علمی دانشگاه، به هیچ وجه نبایستی به سمت سوگیری‌های سیاسی و جناحی حرکت کنیم و درگیر باندبازی‌ها شویم تا این امکان بالقوه وجود داشته باشد که بتوانیم رسالت علمی خود را در برابر جامعه به خوبی ایفا کنیم.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون ابراز امیدواری کرد: مجموعه تلاش‌ها بتواند با فعلیت‌بخشی به توانمندی‌ها و افزایش تعامل‌ها، منجر به اثربخشی هرچه بیشتر دانشگاه سلمان فارسی کازرون و همچنین منطقه شود تا در کنار حضور شورانگیز دانشجویان و بهره‌مندی از توانمندی‌های موثر اعضا هیئت علمی این دانشگاه، بتوانیم فضای اثربخش علمی را هرچه بیشتر در جهت خدمت به جامعه نمایان کنیم.

گفتنی است در این مراسم از تلاش‌های ارزشمند مهدی رضائی قدردانی و علیرضا راستی به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه  معرفی شد.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.