رجبی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

تولیدکنندگان قارچ مشکلی در دوران کرونا نداشتند/ نرخ منطقی هر کیلو قارچ فله ۳۵ هزار تومان

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی گفت: از ابتدای دوران کرونا، صنف قارچ در بخش کشاورزی به سبب افزایش سرانه مصرف مشکلی نداشتند.

مهدی رجبی رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از افزایش تولید قارچ خبر داد و گفت: با رشد تولید قارچ انتظار داشتیم که برای صادرات مشکلی ایجاد نشود، اما برای مدت زمان کوتاه یک هفته ۷۰ تا ۸۰ درصد کاهش یافت که بازار داخل دچار تلاطم شد، از این رو با خرید تضمینی بازار به تعادل رسید.

او افزود: با باز شدن رستوران ها و تالار‌های پذیرایی میزان عرضه با تقاضا همخوانی دارد که با این وجود تولیدکنندگان در عرضه مشکلی ندارند.


بیشتر بخوانید


رجبی قیمت تمام شده هر کیلو قارچ فله در واحد‌های سنتی را ۱۸ هزار و ۵۰۰ تا ۲۱ هزار تومان اعلام کرد و گفت: نرخ خرید تضمینی اعلامی توسط انجمن برای هر کیلو قارچ فله ۲۵ هزار و ۵۰۰ تا ۲۷ هزار تومان است.

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی ادامه داد: از ابتدای کرونا تاکنون، صنف قارچ در بخش کشاورزی به سبب افزایش سرانه مصرف مشکلی نداشته است.

او با بیان اینکه تا قبل از کرونا سرانه مصرف در تهران  یک کیلو و ۸۰۰ گرم و در برخی شهرستان‌ها ۲۰۰ تا ۴۰۰ گرم بود، گفت: هم اکنون متوسط سرانه مصرف در کشور بالای ۲.۵ کیلوگرم است.

رجبی درباره آخرین وضعیت صادرات قارچ بیان کرد: در ۶ ماهه دوم سال روزانه ۱۰ تا ۱۵ تن قارچ به بازار‌های هدف صادر شد.

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ در پایان قیمت منطقی هر کیلو قارچ فله در خرده فروشی‌ها را ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان اعلام کرد و گفت: عرضه با نرخ‌های بالاتر گران‌فروشی است، همچنین قارچ در بسته بندی‌هایی  با وزن‌های مختلف در بازار عرضه می‌شود که به مردم توصیه می‌شود که هنگام خرید به نرخ ثبت شده بر روی محصول توجه کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار