طرز تهیه بیسکوییت جو در منزل؛ سالم و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه بیسکوییت جو رژیمی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  دستور تهیه بیسکوییت جو رژیمی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

آرد گندم ........ ۱۷۵ گرم
جوی پرک پودر شده..... ۲۵ گرم
نمک......... نصف قاشق چای خوری
بکینگ پودر...... ۱ قاشق چای خوری
کره یا مارگارین..... ۷۵ گرم
شکر......... ۴۰ گرم
شیر.......... ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
عسل......... ۱ قاشق سوپ خوری


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه:

آرد گندم و پودر جوی پرک را با هم مخلوط کرده و نمک و بیکینگ پودر را به آن اضافه می‌کنیم. کره را قطعه قطعه کرده و بهمراه شکر به مخلوط آرد اضافه میکنیم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. سپس شیر را کم کم اضافه و ورز می‌دهیم. در آخر عسل را اضافه کرده و بهم می‌زنیم و به خمیر نیم ساعت استراحت داده تا دیگر به دست نچسبد.

روی سطح صافی آردپاشی کرده و خمیر را با وردنه باز میکنیم و قالب می‌زنیم و در سینی فر که از قبل چرب شده خمیر قالب زده بیسکویت را قرار می‌دهیم و سینی بیسکویت رژیمی را در فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم. (بهتر است خمیر بیسکویت را که در سینی فر چیده شده را با چنگال چند سوراخ کرده و بعد در فر گذاشته شود) بعد از پختن بیسکویت‌های جو آن‌ها را روی توری سیمی گذاشته تا خنک شود.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۳ ۲۷ اسفند ۱۳۹۹
خوشمزه
آخرین اخبار