طرز تهیه کباب مرغ سوخاری؛ یک پیشنهاد خوشمزه

با مواد ساده که هر روز غذا‌های تکراری با آن‌ها درست می‌کنید، می‌توانید به آشپزی تان تنوع دهید و غذایی جدید درست کنید. کباب مرغ سوخاری یکی از آن غذاهاست.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  با مواد ساده که هر روز غذا‌های تکراری با آن‌ها درست می‌کنید، می‌توانید به آشپزی تان تنوع دهید و غذایی جدید درست کنید. کباب موغ سوخاری یکی از آن غذاهاست.

مواد لازم:

سیب زمینی (ریز): یک کیلوگرم
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
پنیر چدار: ۳۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
سیر (له شده): یک حبه


بیشتر بخوانید:

مواد لازم رویه:

تخم مرغ: ۳ عدد
پودر سوخاری: ۲ پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
سبزیجات معطر خشک: به مقدار لازم
روغن: برای سرخ کردن


طرز تهیه:

۱. سیب زمینی‌های ریز (به اندازه گردو) را در آب بپزید و سپس پوست آن‌ها را جدا کنید.

۲. سینه مرغ را به ابعاد کوچک (به اندازه سیب زمینی ها) برش دهید. به آن‌ها نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پودر شده و سیر له شده بیفزایید. پنیر را نیز به ابعاد کوچک (مانند مرغ) برش دهید.

۳. به ترتیب سیب زمینی، مرغ و پنیر را در سیخ‌های چوبی از قبل در آب خیس خورده قرار دهید. برای تهیه رویه تخم مرغ‌ها را با نمک و فلفل کمی بزنید. سبزیجات معطر خشک و پودر سوخاری را نیز با هم مخلوط کنید.

۴. سیخ‌های کباب را ابتدا در تخم مرغ فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. آن‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند سپس سرو کنید.

منبع: ماهنامه سفره ایرانی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.