طرز تهیه بروشکا میگو و پنیر

در گزارش زیر طرز تهیه بروشکا میگو و پنیر را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه بروشکا میگو و پنیر را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم:

۱/۲ لیوان پنیر خامه‌ای (یا گودا)
۱/۲ لیوان پنیر موزارلا (رنده شده)
۱/۲ لیوان سس مایونز
۲ قاشق غذا خوری جعفری (خرد شده)
۲ قاشق غذا خوری شوید
۲ حبه سیر
۲۵۰ گرم میگو
۲ عدد نان باگت


بیشتر بخوانید


دستور تهیه:
میگو‌ها رو تمیز کنید و بشویید، نصف میگو‌ها رو ریز خرد کنید و نصف دیگه رو برای روی بروشتا کنار بذارید.
داخل کاسه‌ای پنیر موزارلای رنده شده، پنیر گودای رنده شده یا پنیر خامه ای، میگو‌های خرد شده، جعفری و شوید خرد شده، سیر رنده شده و سس مایونز بریزید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.
نون‌ها رو داخل سینی بچینید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار بدید تا پنیر روی نان‌ها ذوب بشه. بروشتا‌ها رو توی ظرف بذارید و با میگوی تفت خورده تزیین کنید.
نان باگت رو به تکه‌های یکسان برش بزنید و روی هر تکه نان مقداری از مایه پنیری بریزید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.