"ماش پلو" به سبک گلستانی ها

ماش پلو را در نقاط مختلف کشور به شیوه های مختلفی طبخ می کنند که پخت آن در استان گلستان نیز شیوه ای متفاوت دارد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، ماش پلو غذایی است که بین گلستانی‌ها محبوبیت دارد و در عین سادگی، طعم آن بسیار لذیذ است.

مریم مفیدی یکی از شهروندان گرگانی در مورد این غذا می‌گوید: معمولاً چندین نوع غذا با  ماش تهیه می‌کنیم که یکی از آن‌ها ماش پلو است.

او درباره روش تهیه این غذا گفت: ابتدا ماش را پاک کرده، سنگ ریزه و خاک آن را تمیز و برای چند ساعت در آب گرم خیس می‌کنیم.

پس از خیس خوردن ماش‌ها آبش را دور می‌ریزم و با مقداری آب جدید و مقداری نمک و روغن می‌گذاریم تا بجوشد و اولین ترک‌ها بر بدنه ماش‌ها پدیدار شود.

در این مرحله برنج را به میزان لازم به ماش اضافه کرده و اجازه می‌دهیم که آب آن کشیده شود. البته در صورت نیاز مقداری آب هم به مخلوط برنج و ماش اضافه کنیم و پس آن دم کش بر روی قابلمه می‌گذاریم و  مقداری کره محلی نیز روی برنج می ریزیم تا غذایمان طعم بهتری پیدا کند.

هنگام سرو، نیز برای مزه غذا از پیاز قرمز و انواع ترشیجات مانند هفت بیجار استفاده می‌شود.

انتهای پیام/م

برچسب ها: ماش پلو ، غذای سالم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.