شکوفه دهی درختان کیوی در غرب مازندران

درختان کیوی در غرب مازندران به شکوفه نشستند و همزمان پخت انواع مربا و ترشی از این محصول نیز آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، ابوالحسنی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عباس آباد گفت: باغ‌های کیوی در کلارآباد، سلمانشهر و عباس‌آباد همه ساله از اواخر اردیبهشت تا اواخر خرداد شکوفه می‌دهند و همزمان با شکوفه دهی این محصول پخت انواع مرباجات و ترشیجات از شکوفه‌های کیوی نیز آغاز می‌شود.

او از پیش بینی برداشت حدود ۴۵ هزار تن میوه کیوی امسال در باغ‌های این شهرستان خبر داد و افزود: با توجه به کیفیت خوب کیوی در غرب مازندران بیش از ۸۰ درصد کیوی این شهرستان قابلیت صادرات دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عباس آباد سطح زیرکشت کیوی در شهرستان را حدود هزار و ۴۰۰ هکتار اعلام کرد و ادامه داد: برداشت کیوی هر ساله از نیمه دوم آبان آغاز و در دی ماه به پایان می‌رسد.

کیوی با دارا بودن ویتامین c و آنتی اکسیدان بالا، خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند سرطان و ناراحتی‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار