به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه توزیع اعتبارات را ماحصل یک ماه تلاش سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان دانست و گفت : در تنظیم جداول اعتبارات استان عدالت رعایت شده است.
او گفت : امسال فرمانداران بیشترین اختیارات را دارند و مابقی بودجه نیز به تدریج ابلاغ و توزیع میشود.
بازوند با اشاره به ردیف بودجه ۶۰ میلیارد تومانی کمکهای فنی اعتباری افزود: در سال تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها این مبلغ کم است.
او افزود: پشتیبانی از تولید کنندگان مستلزم مساعدت در انشعاب آب، برق، گاز و جاده است، ضمن اینکه باید بتوانیم ۹ درصد از سود ۱۸ درصد را تقلیل کنیم.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: به هر کدام از پروژههای تقاطع شهید سلیمانی و ایجاد معبر برای کیهانشهر باید پنج میلیارد تومان کمک کنیم.
بازوند کرمانشاه را دروازه ورود زوار به عتبات عالیات دانست و گفت: باید یک نماد مذهبی در ورودی شهر ساخته شود که سه میلیارد تومان اعتبار لازم دارد.
او اشارهای به قطعی آب در سطح شهر کرمانشاه داشت و افزود: الان قطعی برق نداریم، اما قطعی آب مردم را نگران کرده است.
او گفت: باید تنخواهی برای بی آبی و قطعی آب در نظر گرفت تا این مشکل حل و فصل شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه گفت: از مجموع ۲ هزار و ۵۷۸ میلیارد تومان اعتبار استان برای امسال، ۲۰۴ میلیارد تومان آن اعتبارات استانی است.
حبیبالله وفایی افزود: امسال نمایندگان استان نیز ۷۵ میلیارد تومان اعتبار در اختیار خواهند داشت.
او افزود: بخش حمل و نقل و منابع آب استان رشد بودجه خوبی دارند.
وفایی در خصوص تعریف پروژه جدید در استان گفت: تا ۱۰ درصد ستون اول بودجه استانی مجاز به تخصیص پروژه جدید هستیم ضمن اینکه پروژه جدید باید مطابق با سند راهبردی آمایش سرزمینی باشد.
نماینده کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی گفت: در ۲ ماه آینده مشکل جدی آب خواهیم داشت که باید بودجه این حوزه به طور کامل تخصیص داده شود.
علی رضایی افزود: باید در توزیع بودجه به شهرستانهای کمتر توسعه یافته توجه بیشتری شود.
او خواستار توجه به معیشت کارگران روز مزد و قراردادی شد و گفت: در تنظیم قراردادها باید شرکتهای واسطه حذف شوند .
بهزاد باباخانی سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمانشاه با تاکید بر لزوم توجه به زیرساختهای اقتصادی استان در توزیع بودجه امسال گفت: امسال مسائل اقتصادی باید در اولویت قرار گیرند و دراین زمینه نیاز است که به زیرساختهای اقتصادی استان توجه ویژه شود.
او افزود: هم اکنون ۵۰ پروژه با ۳۸۰ میلیارد تومان اعتبار احصا شده که از مهمترین پروژههای زیرساختی اقتصادی استان محسوب میشوند و انتظار داریم در توزیع اعتبارات ویژه دیده شوند.
رضایی نماینده هرسین، صحنه و کنگاور با اشاره به وقوع بحران آب در دو ماه آینده گفت: در این زمینه باید اعتبارات حوزه آب ویژه دیده شود و امسال بودجه مربوط به این حوزهها تماما تخصیص شود.
او افزود: مشکلات آب در حوزه روستایی هم امسال باید ویژه دیده شود چرا که برخی روستاها در این زمینه با مشکلات جدی مواجه هستند.
انتهای پیام/د