وقتی ورزش، خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد!

سبکی از ورزش کردن وجود دارد که می تواند خطر ابتلا به سکته یا حملات قلبی را افزایش دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روسیا الیوم، یکی از حالات کشنده، حمله قلبی است، بنابراین متخصصان بهداشت توصیه می‌کنند برخی ورزش‌ها را برای سلامت قلب انجام دهید.

با این حال، نوعی ورزش وجود دارد که می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری تهدید کننده زندگی را افزایش دهد. طبق مطالعه‌ای که در ژورنال Circulation منتشر شده است، افرادی که ۱۵۰ دقیقه فعالیت تفریحی با شدت متوسط ​​در هفته انجام می‌دهند، در مقایسه با افرادی که ورزش گزارش نکرده اند، ۱۴ درصد خطر ابتلا به بیماری کرونر قلب را دارند.

با این حال، ممکن است بین ورزش و افزایش خطر بیماری عروق کرونر قلب و حملات قلبی ارتباط وجود داشته باشد؛ همچنین شواهد زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد میزان طولانی مدت و شدید خستگی می‌تواند خطر وقایع حاد قلبی را افزایش دهد.

با توجه به ارتباط شناخته شده بین بیش فعالی و افزایش خطر بیماری‌های قلبی عروقی، مطالعات یک عامل خطر بالقوه را برای حوادث قلبی عروقی در آینده شناسایی کرده اند.

در یک مطالعه منتشر شده، ورزش شدید بیشتر در مورد اثرات سلامت قلب و عروق مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

این مطالعه نتیجه گیری کرد: ورزش با شدت بالا می‌تواند به شدت، البته گذرا، خطر ایست قلبی ناگهانی (SCA) یا مرگ ناگهانی قلبی (SCD) را در افراد مبتلا به بیماری قلبی زمینه‌ای افزایش دهد.

یک مطالعه کانادایی که شامل ورزشکاران شرکت کننده در سنین ۱۲ تا ۴۵ سال بود، نشان داد که ۷۴ مورد ایست قلبی ناگهانی از ۱۸/۵ میلیون نفر، طی سال‌های مشاهده، منجر به بروز ۷۶ مورد در هر ۱۰۰ هزار ورزشکار به طور سالانه شده  است.

۱۶ ایست قلبی ناگهانی در حین ورزش‌های رقابتی رخ داده است که ۴۴ درصد آن‌ها زنده مانده‌اند، در حالیکه ۵۸ مورد در ورزش‌های غیر رقابتی رخ داده و ۴۴ درصد آن‌ها نیز زنده مانده اند.

مطالعات اخیر نشان داده است که میزان تحرک یا شدت ورزش طولانی مدت با بسیاری از ناسازگاری‌های احتمالی قلب مرتبط است.

علاوه بر این، تحقیقات به اثبات رسانده است که ورزش با شدت بالا می‌تواند خطر ایست قلبی ناگهانی یا مرگ ناگهانی قلبی را در افراد مبتلا به بیماری قلبی اساسی به ویژه برای اقلیت مبتلا به کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک یا بیماری کرونر قلب به شدت افزایش دهد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
هومان علیخانی
۱۴:۳۹ ۱۴ فروردين ۱۴۰۱
من دچار حمله شدم با این که ۲۲ سالمه علائم خاصش هم شامل درد پشت بازو دست چپ تیر کشیدن سینه تنگی نفس اسپاسم شدید هست چون قهوه زیاد می خورم ورزش شدید هم زیاد می کنم
Italy
ناشناس
۲۱:۱۱ ۰۶ تير ۱۴۰۰
تحقیق با شما ، فشار خون قبل ، بلافاصله بعداز فعالیت شیدید و چند دقیقه بعد کاملا متفاوت است و در ریکاوری دوم بعد از ورزش بالا است مصرف اب و ... موجب سکته قلبی امکان دارد بشود . این چیزی است که به تجربه تلخ فهمیدم
Iran (Islamic Republic of)
فریدون
۱۵:۳۸ ۲۸ خرداد ۱۴۰۰
واقعا برام انفاق افتاده ،سال گذشته بعد از یک فعالیت شدید ورزشی به مدت ۲ ساعت و در هوای گرم خرداد ماه ،بدون نشانه های قبلی دچار حمله قلبی شدم وبعد از حدود ۱۰ دقیقه مرگ واقعی توسط دستگاه سی پی آر برگشتم با حدود کارکرد قلب ۲۰ درصد ،با ۴۲ سال سن باید پیوند کنم که بدلایلی درمان رو متوقف کردم .تو رو خدا جدی بگیرید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۴ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
واقعا ورزش برای سلامتی ضرر داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۲ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
خیلی بد ترجمه شده
آخرین اخبار