رئیسی در دیدار روسای نهاد‌های نظارتی و امنیتی:

اقدامات عینی برای ریشه‌کنی فساد را در اولین روز دولت آغاز می‌کنیم

رئیس جمهور منتخب گفت: زمینه‌های خشکاندن ریشه فساد از الان باید فراهم شود تا در روز نخست تشکیل دولت، اقدامات عینی را آغاز کنیم.

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از روابط عمومی دفتر رئیس‌جمهور منتخب، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور منتخب شخصاً اولین جلسه کمیته‌ای متشکل از رؤسای دستگاه‌های نظارتی و اطلاعاتی کشور را تشکیل داد تا پیش از زمان رسمی استقرار دولت جدید، بر اساس آسیب شناسی‌ها و تجارب پیشین خود در مبارزه با فساد، راهکار‌های اجرایی برای ایجاد تحول در سازوکار‌های فسادزای دولت و اقدامات اولویت‌دار را پیشنهاد کنند.

رئیسی در ابتدای این جلسه با اشاره به این نکته که یکی از انتظارات مردم از دولت جدید ریشه کنی فساد است، اظهار داشت: آغاز این کار تا زمان استقرار دولت نباید به تأخیر بیفتد و زمینه‌های آن از الان باید فراهم شود تا در روز نخست تشکیل دولت، اقدامات عینی را آغاز کنیم.

وی ادامه داد: آسیب شناسی‌های انجام شده توسط دستگاه‌های نظارتی را ما باید به آسیب زدایی تبدیل کنیم.

رئیس جمهور منتخب با اشاره به حضور رؤسای دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف نظارتی در این جلسه گفت: انتظار بنده از این جلسه با توجه انباشت «تجربه مبارزه با فساد» و داشتن «آسیب شناسی خوب از دستگاه‌های اجرایی» و «شناخت قابل قبول از بستر‌های تولید فساد در دولت» این است که اولاً نتایج حاصل از آسیب شناسی دستگاه‌های اجرایی و اطلاعات خود در خصوص «بسترها»، «ریشه‌ها» و «گلوگاه‌های تولید فساد» در دولت را جمع بندی و به ما اعلام کنید.

رئیسی در ادامه با تشریح انتظارات دیگر از این کمیته افزود: برای ایجاد تحول در نظام اداری کشور به منظور خشکاندن ریشه‌های فساد، راهکار‌های مؤثر اجرایی پیشنهاد کنید تا از روز اول استقرار دولت، اقدام و عمل را بدون فوت وقت آغاز کنیم.

در این جلسه حجت الاسلام سید محمود علوی وزیر اطلاعات، حجت الاسلام حسین طائب رئیس سازمان اطلاعات سپاه، مهرداد بذرپاش رئیس دیوان محاسبات، حجت الاسلام نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نود مجلس، فرزاد مخلص الائمه معاون سازمان بازرسی کل کشور کاظم پالیزدار دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی با اشاره به روحیه و منش ضد فساد سید ابراهیم رئیسی و اقدامات مؤثر و امید آفرین وی در قوه قضائیه، دلگرمی و چشم امید مردم به دولت جدید را مورد اشاره قرار دادند و با ارائه گزارشی از حوزه فعالیت و اقدامات نهاد متبوعه خود، پیشنهادات و راهکار‌هایی را برای برخورد جدی با بستر‌های فسادزا در دولت سیزدهم مطرح کردند.

لازم به ذکر است، تدوین دستورالعمل‌ها و ابلاغیه‌های موردنیاز به منظور اصلاح سازوکار‌های اقتصادی فسادآفرین و رانت زا، زمینه‌های بروز فساد و نیز پیشگیری از وقوع جرم در نظام بانکی، مالیات، گمرک، مناقصات دولتی، قاچاق سازمان یافته و ارائه نقشه راه عملیاتی برای ایجاد شفافیت در نظامات اقتصادی کشور و تحقق سامانه جامع اطلاعات اقتصادی کشور، از جمله مأموریت‌های محوله به این کمیته است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عباس گودرزی
۲۰:۰۳ ۲۲ تير ۱۴۰۰
سلام اگر واقعا بخواهی به فساد پایان دهی باشعار نمی شود . بلکه باید نقشه راه داشته باشی . تنها نقشه ای که می توان مفسدان را شناسایی و راه های فساد را بر آنها بست تسلط بر نقدینگی و کنترل الکترونیکی آن است . بنده طرحی دارم که می تواند همانند موانع جنگ سخت که از نفوذ دشمنان جلوگیری می کرد برای جلوگیری از فساد بکار گیری نمود در صورت اراده بنده آماده ارائه طرح بصورت علمی هستم . البته طرح چنان کامل و حساب شده است که می تواند در همه زمینه ها از مسکن و خودرو گرفته تا قاچاق و رانت و اختلاس ، مالیات عادلانه پلکانی سالانه بر اموال منقول و غیر منقول مازاد بر نیاز خانواده و... موثر باشد . مهندس گودرزی می توانید با ایمیل اینجانب ارتباط بگیرید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۱ ۲۳ تير ۱۴۰۰
خدا خیرت بده .
شما که کاری از دستت بر می آید و طرح مفید داری با مشورت دهی و دادن طرح وبرنامه کارگشایی کن حتما.
اجرت با خدا
آخرین اخبار