وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم در یک نگاه

اسامی فهرست کابینه پیشنهادی دولت سیزدهم امروز به مجلس رسید.

به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سید نظام الدین موسوی سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره جزئیات و روند رسیدگی به صلاحیت وزاری پیشنهادی گفت: ما منتظر بودیم که اسامی وزرای پیشنهادی دولت رسما به مجلس معرفی شود و فهرست اسامی وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم رأس ساعت ۱۳:۳۶ امروز به صورت رسمی به مجلس واصل شد؛ البته این فهرست در روز شنبه اعلام وصول خواهد شد.

موسوی بیان کرد: پس از اعلام وصول فهرست وزرا در جلسه شنبه آینده کمیسیون‌های تخصصی به مدت یک هفته این فهرست را بررسی کرده سپس جلسات رأی اعتماد در مجلس برگزار خواهد شد. جلسات رأی اعتماد وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم بعد از تعطیلات تاسوعا و عاشورا خواهد بود.

در ادامه این گزارش به خلاصه‌ای از زندگی‌نامه وزرای پیشنهادی می‌پردازیم:

 

وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم در یک نگاه

وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم در یک نگاه

محمدعلی زلفی‌گل ، وزیر علوم

محمدعلی زلفی‌گل متولد ۱۳۴۵ در آشتیان است وی استاد شیمی، رئیس سابق دانشگاه بوعلی سینا و همچنین قائم‌مقام سابق بنیاد ملی نخبگان بود. او در صدر فهرست پراستنادترین محققان ایرانی موسسه ISI قرار دارد و تا کنون بیش از ۵۰۰ مقاله ISI نوشته‌است. یکی از خیابان‌های شهر همدان به اسم او نام‌گذاری شده‌است. او یکی از برگزیدگان چهارمین دوره جایزه علمی علامه طباطبایی بنیاد ملی نخبگان در سال ۱۳۹۴ است.

زلفی‌گل در مقطع دکترا نیز به عنوان دانشجوی دکترای نمونه دانشگاه شیراز انتخاب شده و مورد تقدیر قرار گرفت بلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی دکترا، در دانشگاه بوعلی سینا به عنوان استادیار مشغول به تدریس و تحقیق شد.

مرتبه علمی زلفی‌گل به ترتیب در سال‌های ۱۳۸۰ و ۱۳۸۴ به رتبه‌های علمی دانشیاری و استادی ارتقا یافت. از سوی انجمن شیمی ایران به عنوان شیمیدان برجسته زیر ۴۰ سال کشور در گرایش شیمی آلی، انتخاب و جایزه دکتر ارشیا آزاد به وی اهدا شد.

از سال ۱۳۸۳ نام ایشان در لیست یک درصد دانشمندان پر استناد رشته شیمی جهان، در پایگاه اطلاعات و آمار علمی ISI قرار گرفته و مورد تقدیر مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری واقع شد. انجمن شیمی ایران در سال ۱۳۹۲ ایشان را به عنوان شیمیدان برجسته گرایش شیمی آلی کشور انتخاب نموده و مورد تقدیر قرار داد. سال‌های متعدد پژوهشگر برتر دانشگاه، استان و همچنین نه سال متوالی استاد برتر آموزشی گروه شیمی آلی دانشگاه بوعلی سینا را در کارنامه علمی خود دارد.

زلفی گل در جنگ تحمیلی دچار عارضه شیمیایی شده و هم اکنون جانباز شیمیایی محسوب می‌شود. به اعتقاد بسیاری از سیاسیون در دولت سیزدهم مسئولیتی همچون وزارت علوم را بر عهده خواهد گرفت.

محمدرضا قرایی آشتیانی، وزیر دفاع

محمدرضا قرایی آشتیانی متولد سال ۱۳۳۹ تهران و فرمانده نظامی ایرانی است، که هم‌اکنون بعنوان جانشین رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح فعالیت می‌کند. وی در سال ۱۳۵۸ به عضویت ارتش جمهوری اسلامی ایران درآمد و در طول جنگ ایران و عراق از اعضای نیروی زمینی ارتش بود. قرایی دوره کارشناسی را در دانشکده افسری امام علی، دوره دافوس را در دانشگاه فرماندهی و ستاد آجا و دوره دکتری مدیریت دفاعی را در دانشگاه عالی دفاع ملی طی نموده است.

قرایی آشتیانی در فاصله سال‌های ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۴ جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش بود و از ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۷ بعنوان جانشین فرمانده کل ارتش فعالیت می‌کرد. وی در سال ۱۳۸۷ به ستاد کل نیرو‌های مسلح منتقل شد و از ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۸ معاونت بازرسی ستاد کل نیرو‌های مسلح را برعهده داشت.

سید جواد ساداتی نژاد وزیر کشاورزی

سید جواد ساداتی نژاد متولد ۱ تیرماه ۱۳۵۱ از شهر کاشان است. وی عضو هیات علمی دانشگاه تهران، سیاستمدار اصولگرا و نماینده دوره دهم و هم اکنون دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه کاشان و آران و بیدگل و رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی است. ساداتی نژاد با کسب ۸۸ هزار و ۹۴۶ رای از مجموع ۱۱۹هزار رای معادل ۶۵.۶ درصد آرا به دور یازدهم مجلس شورای اسلامی راه پیدا کرد.

مسئولیت در وزارت علوم برای وی فرصتی بود که با قوانین، نحوه تصویب بودجه، ساز و کار فعالیت مجلس و اختیارات نمایندگان آشنا شود. وی در فروردین ۱۳۹۲ به عنوان معاون اداری و مالی دانشگاه تهران و سپس به عنوان معاون توسعه و سرمایه‌گذاری دانشگاه تهران منصوب شد. یکی از مهمترین اقدامات وی در این دوره، فعال سازی سازمان توسعه و سرمایه‌گذاری دانشگاه تهران با هدف تامین منابع مالی دانشگاه و تاسیس بنیاد حامیان دانشگاه تهران با هدف جذب کمک‌های مردمی برای توسعه زیرساخت‌های این دانشگاه بوده است.

بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت

بهرام عین اللهی متولد ۱۳۳۷ در شهر تهران است. وی دارای فوق تخصص قرنیه وسگمان قدامی چشم وتخصص چشماز دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بوده است. اگر بخواهیم به سوابق وی نگاهی بیندازیم شامل؛ رئیس قطب چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مسئول کمیته جذب دانشجویی جهاد سازندگی در شورای انقلاب فرهنگی، معاون درمان بهداری کل سپاه، معاون آموزشی، دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی، دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی، رئیس دفتر نظارت و ارزیابی معاونت آموزشی/ وزارت بهداشت، مشاور سازمان بین‌المللی آموزش پزشکی WFME، دبیر انجمن آموزش علوم پزشکی ایران، است.

عین اللهی پیش از این عضو هیئت ممتحنه بورد تخصصی چشم پزشکی، شورای عالی مرکز تحقیقات چشم پزشکی، شورای عالی استعداد‌های درخشان وزارت بهداشت، هیئت مدیره بانک چشم جمهوری اسلامی ایران، مرکز تحقیقات کاربرد لیزر در علوم پزشکی (LMSRC)، عضو هیئت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بوده است.

محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد

محمدمهدی اسماعیلی متولد ۱۳۵۴ در کبودرآهنگ همدان، از طلاب دانش‌آموختۀ مدرسۀ عالی شهید مطهری، دکترای علوم سیاسی از پژوهشگاه علوم‌انسانی و مطالعات فرهنگی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و همچنین مدیر گروه «جامعه‌شناسی سیاسی مؤسسۀ مطالعات و تحقیقات اجتماعی» دانشگاه تهران است.

اسماعیلی از فعالان فرهنگی، رسانه‌ای و سیاسی باسابقه و از چهره‌های فرهنگی و علمی نخبۀ جبهۀ انقلاب است؛ دکتر اسماعیلی فعالیت‌های فرهنگی جدی خود را از سردبیری و مدیرمسئولی چندین نشریۀ فرهنگی‌اجتماعی در دهۀ هفتاد آغاز کرده است؛ وی از جملۀ مدیران تحول‌گرای راهبردی سازمان صداوسیما در جایگاه‌های مجری طرح نظام جامع ارزیابی تولیدات صداوسیما، مدیریت مرکز افکارسنجی سازمان، مدیرکل ارزیابی برنامه‌های تولیدی سیما و مؤسس قرارگاه رسانۀ سازمان صداوسیما به عنوان یک ساختار فرهنگی‌اجتماعی پویا و نویدبخش تحول رادیو و تلویزیون بوده است.

اسماعیلی بعد از سال‌ها فعالیت فرهنگی و اجتماعی و رسانه‌ای، در دولت نهم به‌عنوان رئیس کمیسیون فرهنگی و رسانه و همچنین معاون فرهنگی‌اجتماعی مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری و سپس در دولت دهم به‌عنوان معاون سیاسی، امنیتی، فرهنگی و اجتماعی استاندار اصفهان به‌کار گرفته شد؛ راه‌اندازی قرارگاه فرهنگی در استان اصفهان، سازماندهی و پیشتیبانی از اهالی فرهنگ، تشکل‌ها، مؤسسات و مراکز فرهنگی و هنری از جملۀ مهم‌ترین اقدامات او در دورۀ مسئولیت در استانداری اصفهان بود؛ الگوی اقدامات فرهنگی، هنری این معاونت در همان سال به‌عنوان سند الگوی فعالیت‌های فرهنگی‎هنری و اجتماعی در وزارت کشور تدوین و به همۀ استان‌های کشور ابلاغ شد؛ مهدی اسماعیلی جزو کارگروه تحول فرهنگی وزارت ارشاد در زمان وزارت دکتر صفارهرندی و عضو هیئـت مؤسس مؤسسات فرهنگی مهم و پویایی، چون مؤسسۀ طلوع حق، مؤسسات پایش و افکارسنجی فرهنگی‌اجتماعی و مراکز رسانه‌ای مؤثری بوده است.

در زمان تولیت حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی در آستان قدس رضوی، دکتر اسماعیلی به‌عنوان مشاور فرهنگی و همچنین رئیس دفتر تحقیقات اجتماعی آستان قدس فعالیت‌های فرهنگی خود را ادامه داد؛ همچنین با انتخاب حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید ابراهیم رئیسی به‌عنوان رئیس قوۀ قضائیه از سوی رهبر معظم انقلاب، اسماعیلی به‌عنوان مشاور فرهنگی و اجتماعی رئیس قوه و همچنین نمایندۀ ایشان در سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی فعالیت می‌کرد.

تسلط محمد مهدی اسماعیلی بر منظومۀ فکری فرهنگی و سیاسی مقام معظم رهبری وی را به چهره‌ای آشنا در هم‌اندیشی‌ها و همایش‌های فرهنگی جبهۀ انقلاب و همچنین در بین استادید دانشگاه‌های مختلف کشور تبدیل کرده است. به‌طوری که با طراحی و برگزاری بیش از هفتاد دورۀ کارگاه‌های دانش‌افزایی برای اساتید دانشگاه‌های مختلف کشور در نهاد رهبری در دانشگاه‌ها در طول این سال‌ها و در جمع‌های مختلف جوانان از جمله در ادروها، نشست‌ها و همایش‌های دانشگاه‌ها، با بیش از صد‌ها مقالۀ علمی و سخنرانی‌های مختلف نقش بسزایی در تبیین مبانی گفتمان فرهنگی، فکری و سیاسی انقلاب اسلامی، حضرت امام ره و مقام معظم رهبری داشته است.

معاونت پژوهشی مرکز اسناد انقلاب اسلامی و تولید بیش از سیصداثر مهم در حوزۀ تاریخ با کادرسازی و به‌کارگیری از ظرفیت‌های اهالی پژوهش و قلم، راه‌اندازی همایش‌های چندگانه و اثرگذار مقابله با تحریف تاریخ معاصر و تطهیر پهلوی در حوزۀ کتاب و ادبیات، عضو هیئت مؤسس و شورای سیاست‌گذاری جایزۀ ادبی شهید اندرزگو، مشاور عالی مجمع ناشران انقلاب اسلامی و همچنین تألیف چندین اثر روایی‌تاریخی، پژوهشی و سیاسی و نگارش مقالات فکری، فرهنگی و سیاسی بسیاری، از دیگر فعالیت‌های فرهنگی و فکری دکتر محمدمهدی اسماعیلی در طول این سال‌ها بوده است.

وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم در یک نگاه

سید رضا فاطمی امین، وزیر صمت

سید رضا فاطمی امین در سال ۱۳۵۳ در شاهرود به دنیا آمده و در حال حاضر به همراه خانواده اش در مشهد زندگی می‌کند، وی تحصیلات دانشگاهی خود را در سال ۱۳۷۱ در رشته الکترونیک دانشگاه فردوسی مشهد شروع کرد و دکتری مدیریت راهبردی دانش دارد. بعد از اتمام تحصیلات به یکی از فعالان اجتماعی و سرشناس مدیریتی کشور تبدیل شد که سوابق اجرایی بسیار زیادی را در کارنامه فعالیت‌های خود دارد.

از سوابق اجرایی او می‌توان به عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع و معادن کشور، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس ستاد تحول صنایع و معادن و مشاور و مدیر سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های آستان قدس رضوی اشاره کرد و جدیدترین سمتی که بر عهده ویقرار گرفته است قائم مقام آستان قدس رضوی می‌باشد که توسط رئیسی به این سمت منصوب شده است و جایگزین بختیاری شد.

جواد اوجی، وزیر نفت

جواد اوجی متولد سال ۱۳۴۵ در شیراز است. وی دارای مدرک تحصیلی لیسانس مهندسی نفت از دانشگاه صنعت نفت اهواز است.

سوابق اجرایی وی شامل؛ مدیر عامل و عضو هیات مدیره شرکت انرژی گستر سینا، مدیر عامل گروه اقتصاد مفید (زیرمجموعه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تاکنون، مدیر عامل و نایب رئیس هیئت مدیره هلدینگ توسعه پترو مفید (زیرمجموعه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، رئیس هیئت مدیره هلدینگ سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی (زیرمجموعه هلدینگ تاپیکو (شستا)، رئیس هیئت مدیره شرکت مهندسی توسعه گاز ایران، عضو هیئت رئیسه صندوق بازنشستگی صنعت نفت، معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران، رئیس هیئت مدیره نظارت بر تولید و پالایشگاه‌های گازی، عضو هیئت امنای دانشگاه صنعت نفت، مدیر عامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی، معاونت فنی شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی، رئیس مهندسی نفت شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی، کارشناس ارشد ارزیابی مخازن نفت و گاز نفت مناطق مرکزی، کارشناس ارشد مخازن نفت و گاز اداره مهندسی نفت مناطق نفت خیز جنوب اشاره کرد.

امین‌حسین رحیمی، وزیر دادگستری

امین‌حسین رحیمی متولد سال۱۳۴۷ در ملایر است. وی معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه است. همچنین پیش از این نماینده مردم شهرستان ملایر در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی و دادستان دیوان محاسبات کشور در مجلس نهم بود.

رحیمی توانست در هشتمین دوره انتخابات مجلس با مجموع ۳۴ هزار و ۳۴۳ رأی از ۱۰۵ هزار و ۳۵۲ آرای مأخوذه به عنوان نماینده اول مردم شهرستان ملایر به مجلس هشتم راه یابد.

تحصیلات وی، کارشناس ارشد حقوق عمومی از دانشگاه تهران است. او عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس هشتم، سخنگوی این کمیسیون و عضو هیئت تطبیق و بررسی مصوبات دولت با قوانین بود.

امین‌حسین رحیمی در تیر ماه سال ۱۳۹۱ به پیشنهاد کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات و تصویب نمایندگان مجلس به عنوان دادستان دیوان محاسبات کشور انتخاب شد و پس از گذشت یک سال وکلای ملت در شهریور ماه ۱۳۹۲ با ۱۷۹ رأی موافق از مجموع ۱۹۰ آرای مأخوذه، امین‌حسین رحیمی را به عنوان رئیس جدید دیوان محاسبات برگزیدند.

عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات

عیسی زارع‌پور متولد ۱۳۵۹ است. وی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران است. زارع پور لیسانس خود را از دانشگاه رازی (رشته مهندسی کامپیوتر- نرم افزار)، فوق لیسانس خود را از دانشگاه صنعتی شریف (رشته مهندسی کامپیوتر- نرم افزار) و دکتری خود را در رشته مهندسی کامپیوتر - گرایش شبکه‌های رایانه‌ای از دانشگاه نیو ساوت ولز استرالیا دریافت کرده‌است.

زارع‌پور دو دوره پسادکتری را نیز در دانشگاه‌های نیو ساوت ولز استرالیا و صنعتی شریف در حوزه نسل جدید شبکه‌های رایانه‌ای گذرانده است و از سال ۱۳۹۶ عضو هیئت علمی گروه شبکه‌های رایانه‌ای دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت است. حوزه کار وی نسل جدید شبکه‌های رایانه‌ای و اینترنت اشیا است.

وی در ۲۶ سالگی به ریاست مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رسید و در سال ۱۳۸۹ به عنوان مدیر نمونه وزارت فرهنگ و bb ارشاد اسلامی انتخاب شد. او در این مقام برگزاری جشنواره و نمایشگاه ملی رسانه‌های دیجیتال را برعهده داشت.زارع پور سوابق علمی و پژوهشی متعددی در حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات دارد که از آن جمله می‌توان به انتشار ده‌ها مقاله علمی و پژوهشی به زبان انگلیسی در نشریات و کنفرانس‌های بین المللی در حوزه نسل جدید شبکه‌های رایانه‌ای و دریافت چندین جایزه علمی و پژوهشی بین المللی اشاره کرد.

سید ابراهیم رئیسی رئیس وقت قوه قضائیه ایران در اسفند ۱۳۹۸ زارع‌پور را به عنوان رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه منصوب کرد. وی در طی مدت کوتاه مدیریت خود در قوه قضائیه با راه اندازی ده‌ها سامانه و خدمت الکترونیک قضایی جدید، بستر‌های لازم برای تسهیل دسترسی مردم به خدمات قضایی و سرعت بخشیدن به روند رسیدگی به پرونده‌های قضایی را فراهم کرده است. از جمله اقدامات ماندگار زارع پور برای عموم مردم آنلاین کردن گرفتن گواهی عدم سوءپیشینه بود که تا پیش از این، گرفتن آن هفته‌ها طول می‌کشید.

سید حمید سجادی هزاوه ، وزیر وزرش و جوانان

سید حمید سجادی هزاوه متولد ۱ فروردین ۱۳۴۸ در تهران دونده سابق دو‌های استقامت است. در دوران فعالیت خود رکورد تقریباً تمامی رشته‌های دو‌های نیمه‌استقامت و استقامت ایران را در اختیار داشت. از این میان رکورد‌های ایران در ۳۰۰۰ متر با مانع، ۵۰۰۰ متر و ۱۰۰۰۰ متر و دو‌های داخل سالن ۱۵۰۰ متر و ۳۰۰۰ متر همچنان به نام حمید سجادی ثبت شده است.

رشته تخصصی حمید سجادی ۳۰۰۰ متر با مانع بود. وی در این رشته یک بار مدال طلای قهرمانی آسیا (۱۹۹۱ کوالالامپور)، چهار بار مدال برنز قهرمانی آسیا و یک مدال نقره در بازی‌های آسیایی ۱۹۹۸ بانکوک را کسب کرد. مدال نقره وی در بازی‌های آسیایی بانکوک در حالی به دست آمد که وی در اواسط مسابقه هنگام پرش از روی یکی از موانع به زمین افتاده بود، اما در ادامه توانست عقب ماندگی خود را جبران کند.

او در اواخر خرداد ۱۳۹۰ از سوی محمود احمدی‌نژاد به عنوان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان برای کسب رأی اعتماد به مجلس شورای اسلامی معرفی شد، اما با ۱۳۷ رأی مخالف نتوانست رأی اعتماد مجلس را کسب کند.

احمد وحیدی، وزیر کشور

احمد وحیدی متولد ۱۳۳۷ شیراز) فرماندهٔ نظامی و سیاست‌مدار ایرانی است، که هم‌اکنون به‌عنوان عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام فعالیت می‌کند، همچنین ریاست دانشگاه عالی دفاع ملی را برعهده دارد.

وی دانش‌آموختهٔ کارشناسی مهندسی الکترونیک از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه علم و صنعت و دکتری مطالعات استراتژیک از دانشگاه امام صادق است. او از ۱۳۶۳ تا ۱۳۶۷ معاون اطلاعات ستاد مشترک سپاه بود و در فاصلهٔ سال‌های ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۶ فرماندهی نیروی قدس را برعهده داشت.

وحیدی در دولت هشتم از ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ معاون طرح و برنامهٔ وزیر دفاع و در دولت نهم از ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸ قائم‌مقام وزیر دفاع بود. وی در دولت دهم، از ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲ به‌عنوان وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح فعالیت می‌کرد. او در فاصلهٔ سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵ رئیس مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی بود.

سید اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات

وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم برای وزارت اطلاعات سید اسماعیل خطیب است سوابق کاری و اجرایی حجه الاسلام و المسلمین خطیب، حضور در بدنه مدیریتی دفتر مقام معظم رهبری، مشاور عالی و سرپرست حراست آستان قدس رضوی و ریاست حفاظت اطلاعات قوه قضائیه برای مدت ۸ سال از سال ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۸ دیده می شود.

علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو

علی اکبر محرابیان متولد سال ۱۳۴۸ در شهرستان خوانسار است وی سیاست‌مدار دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته علوم اقتصادی از دانشگاه تهران و مهندس عمران دانشگاه علم و صنعت و دستیار ویژه رئیس جمهور ایران در دولت دهم و رئیس ستاد مهر ماندگار کشور و وزیر صنایع و معادن در دو کابینه محمود احمدی‌نژاد بوده‌است.

وی در مرداد ۱۳۸۶ پس از استعفای علیرضا طهماسبی از وزارت صنایع در دولت احمدی‌نژاد به این سمت منصوب شد و پس از انحلال این وزارتخانه از کابینه خارج شد.

محرابیان مدیر فروشگاه شهروند و معاون سیما چوب در دوران شهرداری احمدی‌نژاد بوده و سابقه اداره یک شرکت خصوصی سدسازی و فروشگاه رفاه را دارد. علی رغم وجود حساسیت‌های فراوان درباره انتخاب وزرای کابینه دهم، احمدی‌نژاد دورباره او را برای عضویت در کابینه دهم به مجلس معرفی کرد.

حسین امیرعبداللهیان، وزیر وزارت خارجه

امیرعبداللهیان دارای مدرک دکترای روابط بین الملل از دانشگاه تهران است؛ او تاکنون کارشناس و معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد، معاون اداره اول سیاسی خلیج فارس وزارت امور خارجه، معاون دستیار ویژه وزیر امور خارجه در امور عراق، معاون مدیرکل خلیج فارس وزارت امور خارجه، رئیس ستاد ویژه عراق در وزارت امور خارجه، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بحرین، مدیر کل خلیج فارس و خاورمیانه وزارت امور خارجه، معاون عربی و آفریقایی وزارت امور خارجه، مشاور وزیر امور خارجه و دستیار ویژه رئیس مجلس و مدیرکل امور بین‌الملل مجلس شورای اسلامی بوده است.

کتاب‌های «استراتژی دوگانه آمریکا»، «دموکراسی متعارض ایالات متحده آمریکا در عراق»، درج مقالات علمی در مجله «سیاست خارجی» چاپ وزارت امور خارجه، درج مقالات علمی و تحقیقی در مجله «علمی» دانشگاه تهران از جمله مواردی است که امیرعبداللهیان به رشته تحریر درآورده است. وی همچنین در دانشکده وزارت امور خارجه تدریس و با دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، علامه و دفاع ملی نیز همکاری دارد.

سید احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد

سید احسان خاندوزی به عنوان وزیر پیشنهادی امور اقتصاد و دارایی در دولت سیزدهم، از سوی رئیس جمهور به مجلس شورای اسلامی معرفی شد. وی پژوهشگر و سیاستمدار اصولگرا ایرانی است. او هم‌اکنون عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی است.

خاندوزی توانست در یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی با کسب ۸۰۱ هزار و ۶۹۶ رای، به عنوان نفر هفتم از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس از استان تهران انتخاب شد.

او دارای دکترای اقتصاد است و سابقه مدیرکلی اقتصادی مرکزی پژوهش‌های مجلس و کارشناسی کمیسیون اقتصاد کلان و بازرگانی مجمع تشخیص مصلحت نظام را در کارنامه خود دارد.

حسین باغ‌گلی، وزیر آموزش و پرورش

باغ‌گلی از مدیران جوان و متولد ۱۳۵۷ ، دارای مدرک فلسفه تعلیم و تربیت است همچنین در شرایط کنونی مدیریت مجموعه مدارس امام رضا علیه السلام در مشهد را بر عهده دارد.

باغ‌گلی عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد و از فعالان حوزه تعلیم و تربیت اسلامی است و در کارنامه پژوهشی اش تبیین عوامل مرتبط با نگرش دانش آموختگان به پدیده اشتغال (مطالعه موردی: دانشگاه فردوسی مشهد)، یادگیری مبتنی بر پروژه؛ رویکردی موثر در تربیت دینی,  آینده آموزش عالی: دانشگاه های نسل چهارم,  نقش حجاب در سلامت روان و ... را دارد.

او همچنین عضو هیئت مدیره مؤسسه خدمات مشاوره‌ای و پژوهش‌های اجتماعی آستان قدس رضوی بوده و رییس هیئت مدیره مؤسسه غیر تجاری اندیشه ورزان جوان شهر بهشت هم است و اکنون منتظر است تا بهارستانی او را به عنوان دیگر وزیر آموزش و پرورش انتخاب می‌کنند یا خیر.

عزت الله ضرغامی، وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی

عزت‌الله ضرغامی در ۶ اسفند ۱۳۳۸ به دنیا آمد. خانواده او از شهر دزفول، در استان خوزستان به تهران مهاجرت کرده بودند و پدرش کارمند شرکت ملی نفت ایران بود.

او هم‌اکنون به عنوان یکی از اعضای شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی انقلاب فرهنگی فعالیت می‌کند. علاوه بر این ضرغامی به مدت ۱۰ سال، در فاصله سال‌های ۱۳۸۳ تا ۱۳۹۳ ریاست سازمان صدا و سیما را برعهده داشت. او یکی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام بود که در اشغال سفارت آمریکا نقش داشت.

ضرغامی دانش‌آموخته کارشناسی مهندسی عمران از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی از دانشگاه آزاد اسلامی است و فعالیت سیاسی خود را از سال ۱۳۶۱ در سپاه پاسداران و در برنامه رادیویی آن آغاز کرد. او از ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۲ معاون وزیر فرهنگ و ارشاد در امور مجلس بود و از ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۶ نیز معاونت امور سینمایی وزیر فرهنگ را برعهده داشت.

در دولت هفتم به وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح منتقل شد و از ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹ معاون وزیر دفاع در امور مجلس آن وزارت بود. سال ۱۳۷۹ در دوره ریاست علی لاریجانی بر سازمان صدا و سیما، به معاونت امور مجلس و استان‌های سازمان صدا و سیما منصوب شد و تا سال ۱۳۸۳ در این جایگاه فعالیت کرد.

حجت عبدالملکی، وزیر رفاه

حجت عبدالملکی به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در لیست پیشنهادی دولت به مجلس بود؛ او دارای دکترای اقتصاد از دانشگاه اصفهان بوده و بعد از اتمام دوره تحصیل خود در دانشگاه های امام صادق (ع) علامه طباطبایی و اصفهان مشغول به تدریس شد و در دولت نهم به عنوان مشاور وزیر اقتصاد فعالیت خود را دنبال می‌کرد.

عضویت در هیئت مدیره صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر، عضویت در شورای فقهی صنعت بیمه مرکزی، دبیری علمی همایش بین المللی وقف و تمدن اسلامی، دبیری سمینار بین المللی بازنگری در گزارش توسعه جهانی، نماینده ایران در اجلاس بین المللی بانک جهانی، مدیریت بنیاد دانشنامه اقتصادی اسلامی و معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد از دیگر سوابق حجت عبدالملکی، وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت سیزدهم است.

رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی

رستم قاسمی متولد سال ۱۳۴۳ در شهر سرگاه است. نظامی و سیاست‌مدار اصولگرای ایرانی است که در دولت دهم از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ به‌عنوان وزیر نفت فعالیت می‌کرد. وی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد مهندسی عمران آموزش راه دور از دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال ۱۳۹۴ است. وی فعالیت خود را از سال ۱۳۶۰ در سپاه پاسداران آغاز کرد و در طول جنگ ایران و عراق از اعضای این نهاد بود. او در فاصله سال‌های ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۰ فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا بود.

وی همچنین در تاریخ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ به عنوان وزیر پیشنهادی در جایگاه وزارت راه و شهرسازی از سوی سید ابراهیم رئیسی ریاست جمهور سیزدهم به مجلس شورای اسلامی معرفی شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۲ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
معلومه دولت فراجناحی نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۱ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
وزیر پیشنهادی نیرو مهندس محرابیان گزینه مناسبی نیست ایشان نه تخصص مرتبط ونه تحصیلات مرتبط با وزارت نیرو دارند در این شرایط حساس برق و آب باید از گزینه مناسبی استفاده شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
حالا مجلس باید خودش را نشان دهد.
اگر مجلس درست تصمیم بگیرد، 60% این آقایان نباید رأی اعتماد بیاورند. علی الخصوص وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش
Iran (Islamic Republic of)
مانی
۱۵:۲۰ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
این چه وضعشه اقای ریسی این بود دولت انقلابی شما چرا سعید محمد و سعید جلیلی در کابینه حضور ندارند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۱ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
و دکتر رضایی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۹ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
ای کاش بقیه وزارت خانه ها هم مثل وزرات بهداشت و دادگستری و البته دفاع که همیشه با تخصص مرتبط انتخاب می‌شوند برای سایر وزرات خانه ها هم همین اتفاق بیفته و چند سال مدیریت و کار در یک حوزه ملاک نباشه بله تخصص و تعهد ملاک انتخاب باشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
چرا همیشه بی ربط ترین افراد را برای آموزش و پرورش قرار می دهند. تمام بار آینده فرهنگ این مملکت برعهده معلمین شاغل در مدارس است. سیاست گذاران فرهنگی فقط کارها را خراب می کنند و ناکارآمد هستند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۴۸ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
بسیار عالی انشالله موفق باشند و پوزه دشمنان ایران و ایرانی را به زمین بزنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۸ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
تقریباً ۹۰ درصد شون در سن بازنشستگی قرار دارند چرا از جوانان استفاده نکردید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۹ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
جوان بودن به سن زیاد ربطی نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۱ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
وزیر آموزش وپرورش با وزیر بهداشت رزومه مدیریتی کلان ندارند.
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۰:۴۳ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
چقدر راحت دکتر سعید محمد کنار گذاشته شد
علیرغم همه احترام برای آقای رئیسی و تیمشون اما متاسفم، نا امید شدم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۲ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
سعید محمد ما کووووو؟؟
India
ناشناس
۲۳:۵۴ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
هنوز تکلیف پسر مخبر روشن نشده...ضرغامی رو اضافه کردن
India
ناشناس
۲۳:۵۲ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
ضرغامی عمران و مدیریت صنعتی خونده...چه ربطی به فرهنگ و هنر و میراث فرهنگی و موزه و این بحث ها داره؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۶ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
هیچی
Iran (Islamic Republic of)
شاخص
۲۳:۳۸ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
عزیزان نمیشود سلیقه ای وزیر و ... را انتخاب کرد ، باید ببینیم طرف تعهد دارد یا نه ؟ از سابقه افراد مشخص است.
اینکه فقط روی تخصص و تجربه هم انتخاب شود غلط است ،
لازمه کار تعهد تعهد تعهد .... ، مردم داری هم از اصول خدمتگزاری است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۷ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
وزیر نفت کجاست پس؟
Iran (Islamic Republic of)
رامک
۲۳:۲۳ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
پس وزیر نفت چی شد؟
Canada
محمد
۲۳:۱۶ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
آيا عين الهى براى وزارت بهداشت درست است که در گذشته ايشان مخالف واردات واکسن بوده اند؟
Iran (Islamic Republic of)
مردم پرند
۲۳:۰۷ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
ما مردم پرند از وزیر شهر سازی میخواهیم در اسرع وقت رییس شرکت عمران پرند را برکنار و فردی انقلابی که حلال و حرام سرش شود را منصوب کند و وی نیز این مفت خوران در شرکت عمران رابه کار بکشد تا کاستی های این هشت سال جبران شود و رییس وهییت مدیره قبلی این شرکت را به محاکمه بکشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۶ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
با این لیست خدا رحم کنه!بسیار ضعیف به خصوص در وزارت آموزش و پرورش و وزارت ورزش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۷ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
با این آرایش کابینه یک دهستان رو نمی شود اداره کرد تا چه رسد به کشوری به وسعت ایران؟
اینجاست که چند صباحی دیگر خواهید گفت هزار رحمت به روحانی !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۴ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
ماشالله همشم دکتره حالا دکتر چین .بازم متخصص . در کارشان نیستن بعضیهاشون یعنی ادامه روند ۴۰ ساله گذشته در راه است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۳ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
این وزرا کاره نیستند اگر روابط ما سخت شود با دنیا ددیگر نمی شود رو چیزی حساب کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۱ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
با آرزوی موفقیت و خیر و برکت برای مردم
Iran (Islamic Republic of)
حیدریان
۲۲:۲۰ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
سعید جلیلی پس کجاست؟
Iran (Islamic Republic of)
علی اکبر
۲۲:۰۶ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
چندان تیم پخته و دانا و کارآمد و جهادی و پرتلاشی به نظر نمی آیند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۹ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
لیستی که سایت ها چند روز پیش منتشر کردند ، سعید محمد وزیر راه و شهرسازی بود
اما الان نیستند
Iran (Islamic Republic of)
Nasr
۲۱:۵۳ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
احتمالا نظر اقای رییسی ادامه برجامه چون اگر نظر متفاوتی با اقای روحانی در سیاست خارجه داشت یکی مثل جلیلی رو وزیر خارجه میکرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۶ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
چنان میگی ادامه برجام انگار برجام وجود داشته .برجام ازاولش بازی برای فریب مردم بود اصلا توافقی که امضائ حکومتی نداشته باشه ارزشی نداره مثل لیست خرید جهیزیه عروسیه که خانواده عروس و داماد توافق کردن. این یعنی ادامه ترساندن مردم از لولوی سرخرمن به اسم امریکا که 8 سال بعد اینم مثل بقیه بگه تحریم و جنگ بود و نذاشتن کار بکنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۹ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
وزارت خارجه و وزارت راه شهر سازی خوب نیستن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۸ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
بدترینش عبدالهیان برای وزیر خارجه است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۶ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
اقای رئیسی و کلیت نظام میخاد برجام رو ادامه بده و توافق کنه وبرا همین همیر عبداللهیان رو گزاشتن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۶ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
خیری تابحال ازهیچ دولتیش ندیدیم تاببینیم دولت سیزدهم جناب ریسی چه میکند ملت راازفقروتورم نجات میده یاخیر
Canada
ناشناس
۲۰:۵۰ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
چه تون شده .یک دفعه حمله ور شدید به لیست
تحصیلات شون خوبه ولی رمز موفقیت نیست
اول باید دلسوز و گوش شنوا داشته باشند و بعد
به دنبال منافع شخصی و حزبی ووووو نباشند
فقط برای رصای خدا کار کنند و اگر کم کارایی کردند
جناب رییسی کسی نیست که اجازه کم کارایی بدهد
سریع استعفا .
بعد اجازه دهید رای مثبت از مجلس بگیرند و
بعد اجازه دهید .کارایی شون را به رخ بکشند
من چونکه جناب رییسی را قبول دارم .و میدانم به دنبال منافع شخصی و حزبی نیست .پس
اجازه میدهیم در عمل خودشون را نشان دهند با توکل بخدا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۴ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
تبریک میگم این بود اون دولت انقلابی جوان که مدتها تبلیغ میکردید
Canada
ناشناس
۲۰:۲۶ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
تحصیلات شون خوبه و تقربیا جوان و نخبه
اینشالله اگر دلسوز و بفکر منافع شخصی و حزبی نباشند
و خود را در مقابل دوربین 24 ساعته خدا ببینند
صددرصد موفق میشوند
اگر از پس وظایف نیامدند .استعفا میدهند و بس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۴ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
تنها دوره محرابیان قیمت پراید بنجل کمی پایین آمد
و بقیه دوره ها با سرعت موشک افزایش بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۲ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
یه قانون عجیب که فقط در ایران قابل مشاهده است
یک مسئول در سمت خود باقیست مگر اینکه نیرویی آن مسئول را به مقامی بالاتر هدایت کند
مسئولین از بین نمیروند فقط از یک سمت به سمت دیگر منتقل میشوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۸ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
الفاتحه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۲ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
به عنوان عضو هيات علمي متاسفم براي جامعه دانشگاهي براي انتخاب وزير علوم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۶ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
اقای رئیسی؛پس اقای نمکی که اینقدر برای بهداشت زحمت کشیدند و خون دل خوردند چی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۶ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
نمکی دل مردم را خون نکرد؟!
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
amir
۱۸:۴۴ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
انگار آقای رئیسی فراموش کرده که آذربایجانی هم تو ان کشور هست , اکثر وزیر ها از خراسان همشهری های خودشه یا از همدان .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۹ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
وزیر پیشنهادی بهداشت متولد سراب آذربایجان هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۲ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
وزیر اموزش و پرورش، باید شخص مصلح تری میشدند.
اموزش و پرورش نقش مهمی در توسعه و ترقی کشور دارد.
و اموزش و پرورش عهده دار ۱۳ میلیون دانش اموز و بالغ بر ۱میلیون معلم هست،
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۶ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
کسی که تجربه ندارد د حوزه در این شرایط زمانی مناسب نیست
Iran (Islamic Republic of)
حسین شیرازی
۱۸:۲۷ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
آقای رستم قاسمی با این سن و سال مدرک تحصیلی سال 94!! اینم از راه دور!!!
این همه تحصیل کرده و نخبه در رشته های صنعت نفت چرا از نخبه ها استفاده نکردین
Iran (Islamic Republic of)
علی اصغر کیوانلو
۱۸:۲۵ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
سلام
چرا وزیر امور اقتصادی و دارایی مثل بقیه وزرا کامل معرفی نشده؟لطفا بیوگرافی کامل ایشان را هم بگذارید تا بدانیم آقای رئیسی چه کسی رو برای موتور محرکه اقتصاد انتخاب کرده.چون مهمترین مشکلات کشور اقتصادی است
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۸:۲۱ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
آقای دکترسعیدمحمدچی شدپس؟! اگرگذاشته بودن اومده بودبالاخیلی ازمشکلات کشورحل میشد،حیف شد،
Iran (Islamic Republic of)
فردین
۱۸:۱۱ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
فقط سعید محمد باید باشه
Iran (Islamic Republic of)
معلم
۱۸:۰۲ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
درست آموزش و پرورش توجایگاه اول گرفته ولی شما ازآخر حساب کنید ارزششو
Iran (Islamic Republic of)
سیدرضاحسینی
۱۷:۵۲ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
وزیرپیشنهادی ورزش و جوانان، و وزیرپیشنهادی آموزش وپرورش یقیناازمجلس رای اعتمادنخواهندگرفت. وزیرپیشنهادی اقتصاد هم ممکنه مورداقبال مجلس قرارنگیره. ضمنا وزارت راه وشهرسازی قراره تفکیک بشه، اونجا بایدوزیری قوی باسابقه درخشانتر معرفی شوند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۹ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
آقای رئیسی لطفا سعید محمد رو در سمت راه و شهرسازی قرار بدید ایشون یکی از نخبه های کشور ما هستن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۵ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
بله با سدهایی که در خوزستان ساختند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۷ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۹ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
با توجه به فساد ریشه‌دار در مدیران راه و شهرسازی که سبب نارضایتی مردم و رخنه کارمندان بی‌لیاقت با عناوین قرارداد کار معین، طرح و شرکتی در آن گردیده همان گزینه معرفی شده مناسبتر به نظر می‌رسد.
Iran (Islamic Republic of)
بختیاری
۲۱:۴۰ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
سردار محمد برای وزیر صنعت خوبه.
United States of America
ناشناس
۱۷:۴۵ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
وزیر آموزش و پرورش بدترین انتخابه، وزیری که یک روز هم تو آموزش و پرورش نبوده به درد این وزارت خونه نمی خوره. فقط به فکر منافع خودشون بودند نه منافع فرهنگیان
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۱۷:۴۳ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
به نظرم هرکس را که دوست داشته باشه انتخاب کنه ،فقط رشته تحصیلی فرد مرتبط باوزارت خانه باشد و ودر نوع خود در تحصیلاتش بی نظیر باشد.ودیگر اینکه سوابقش بررسی شود که خادم و دلسوز ملت باشد.
Iran (Islamic Republic of)
ع
۱۷:۳۹ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
سلام عزیزان از اینکه آقای رئیسی فردی دوستدار کشور و مردم و نظام اسلامی و آگاه به امور است کمترین تردید وجود ندارد و اینکه وی از هر نظر متفاوت است و وجودش در قوه مجریه تکرار افراد قبلی نمی باشد و این خود نقطه قوت است و بعید نیست که در انتخاب افراد اشکالاتی هم بوجود آید که کاملا عادی و معمول است ودر همه ادوار ریاست جمهوری چنین بوده وسپس با اصلاح در جابجایی کارها سامان یافته و نمی شود هر کاراز آغاز صددرصد عالی باشد و خوشبختانه مجلس هم این هوشیاری لازم را دارد که مانع از ورود افراد نا کارآمد به دولت شود واین خود کمک می کند به شرایط بهتر در تشکیل دولتی مقتدر و مردمی و کار آمد و باید نسبت به آینده در این دولت با توجه به اقتدار همه جانبه و کمک قوای دیگر امیدوار بود که انشالله تعالی با مدیریت های قوی و جهادی کشور و ملت صبور و زحمتکش و ارجمند ایران با همه عقب ماندگی ها و نابسامانیها وداع خواهد کرد و جبران مافات خواهد شد .
Iran (Islamic Republic of)
رسول
۱۸:۳۰ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
الان وقت آزمون و خطا نیست ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۴ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
خدا کنه امثال من که جزو کاندیدای رقیب ایشون بودیم، در اخر کار چنان خوب کار کنند که ماها شرمنده بشیم که چرا در دوره ی قبلی آقای رئیسی رو انتخاب نکردیم
Iran (Islamic Republic of)
ماد
۱۷:۲۱ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
آهی میکشم که شاید خدا بشنود.....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۲ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
آقا این وزیر نیرو کیه الان؟ اخه هر روز دو بار قطعی برق یعنی چی اخه ، الان چند وقته باز یه بار طرف صبح برق هارو قطع می کنن یه بار بعد ظهر ، همه کارامون مونده این چه وضعشه آخه . لطفا رسیدگی کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۸ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
هنوزهمون قبلیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۷ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
الان وزیر نیرو اردکانیان وزیر دولت مطبوع شماست هنوز اینا سر کار نیومدن دکتر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۳ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
اردکانیان که هنوز وزیر حسنع
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۲ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
آقا این وزیر نیرو کیه الان؟ اخه هر روز دو بار قطعی برق یعنی چی اخه ، الان چند وقته باز یه بار طرف صبح برق هارو قطع می کنن یه بار بعد ظهر ، همه کارامون مونده این چه وضعشه آخه . لطفا رسیدگی کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۲ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
آقا این وزیر نیرو کیه الان؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۴ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
بابا منم دنبال کی میگردی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۵ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
حتی یه پرایدم نمیتونه بسازه چرا باید اینهمه وزیر و وکیل داشته باشه ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۹ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
شمابساز بدون وزیر ووکیل
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
امیر
۱۷:۰۴ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
انگار آقای رئیسی فراموش کرده که آذربایجانی هم تو ان کشور هست , اکثر وزیر ها از خراسان همشهری های خودشه .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۴ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
قومیت ها همه عزیزند، ولی انتخاب وزیر باید بر اساس نیاز روز جامعه باشد و نه تقسیمات قومی.
Iran (Islamic Republic of)
جــواد
۱۸:۲۹ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
قطعا ایشان با شناختی که از افراد شایسته دارند آنان را انتخاب کرده اند این دلیل بر آن نیست که کسی شایسته تر نیست. شما میتوانید با مراجعه به سامانه ای که آقای رئیس جمهور معرفی کرده اند فرد مورد نظر خود را پیشنهاد بدهید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۶ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
کسایی رو انتخاب کرده که روشون بهتر تونسته شناخت کسب کنه ، حتما کسی از آذربایجان نتونستن با معیارهاشون پیدا کنن و یا شناختی روی افراد توانمند اون خطه نداشته اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۴ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
والا من هیچ کدوم رو نمیشناسم به جز 1 نفرشون که با وعده ی استان شدن شهرمون الان 5 6 ساله
نماینده مجلسه که هنوزم کاری نکرده
پیش بینی میکردم ایشون به وزارت یا ریاست جمهوری هم برسند چون خیلی سیستماتیک اومد بالا
Iran (Islamic Republic of)
عاقل محل
۱۸:۱۳ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
شما۱۰۰درصد بچه کاشانی عزیز
Iran (Islamic Republic of)
سپهر
۲۱:۲۴ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
پارتی خوبی داشته فک کنم
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۱۷:۰۲ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
این نوشته ها بدرد نمیخوره بعدا" معلوم میشه کی چیکاره است،طرف بیسواد باشه بتونه توی سمت خودش فعال باشه هم خوبه
حالا که هموشون بت من هستن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۲ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
این یه هفته ریس جمهور مملکت رو رها کردی این وضع قطع برق و قیمت دلارو سکه..... شیاید هم ادامه دار باشه صد رحمت به روحانی یک روز در میان برق قطع میکردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۲ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
برای تولید برق باید نیروگاه ساخته بشه و نیروگاه هم یک شبه ساخته نمیشه یکم طول میکشه دندون رو جگر بذارید فقط یک هفتس ریس جمهور شده هنوز کابینه هم تغییر نکرده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۱ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
واقعا تویه هفته چه انتظاراتی داری خوبه به چشم هم میبینین کی بودا روحانی بره وسط مردم آقای رییسی هم رفتن بیمارستان هم ازواکسیناسیون دیدن کردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۴ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
چرا تو این ۸ سال ساکت بودی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۱ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
واقعا ممکنه دلارتاریس ج بیاد بشه 50هزارتومان امکانش خیلی زیاده
Iran (Islamic Republic of)
Nasr
۲۱:۵۸ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
برای یک نیروگاه معمولی 1000 مگاواتی چیزی حدود 500 میلیون یورو ارز خارجی لازمه که با توجه به تحریمها و نبود دلار و یورو فعلا امکانش نیست
United States of America
ناشناس
۱۶:۴۳ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
سیستم کنونی ما سیستم شکست خورده دهه 90 شوروی سابق است بامید تحقق شکستی بالاتر از ان حکومت نظامی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۰ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
فعلا که نهادهای نظامی تو کشور ما خدا رو شکر از بقیه نهاد ها موفق تر بودن دلیلشرایط هم اینکه نگاهشان به داخل کشور هست و به توان داخلی باور دارند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۰ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
وزیر علوم و بیش از ۵۰۰ مقاله! یا خدا! یا خدا و یا خدا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۴ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
چقدر سابقه مدیریتی دارند؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۳ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
رکورد گینس رو در تعداد مقالات شکسته..خخخخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۳ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
سابقه داشتن خوبه ولی اینایی که بودن نتونستن کاری کنن پس بهتره نیروهای جدید جایگزین بشن.
Iran (Islamic Republic of)
فرهنگی
۱۵:۲۶ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
آقای رئیسی عزیز، بعد از 10 سال بدبختی و دروغ و انتخاب وزرای بدرد نخور برای آموزش و پرورش انتخاب شما کسی شد که باید بگیم صد رحمت به قبلی ها، واقعا متاسفم....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۷ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
لااقل شیش ماه به وزیر اموزش پرورش فرصت بده بعد قضاوت کن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۷ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
تو خوبی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۳ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
آدمی ک تو اموزش و پرورش نبوده چرا باید وزیر اموزش و پرورش بشه ؟
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۵:۱۶ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
چرا وزیر نیرو در نامه نیست؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۷ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
محرابیان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۲ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
وزیر آموزش و پرورش رو از بین معلمان انتخاب کنید .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۸ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
معلمین عزیز شاغل در مدارس! امیدتان فقط به لطف خدا باشد. بهبود معیشت شما تا اطلاع بعدی امکان پذیر نمی باشد!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۵ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
این معلمای ایرانی چقدر ناشکر شدن .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۸ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
نجیب ترین و شاکرترین مخلوقات خداوند، معلمین شاغل در مدارس ایران هستند. حرف دل آن ها فقط فرهنگ ایران اسلامی است. چیزی که دیگران فقط حرفش را می زنند. معیشت آن ها هم اولویت هیچ مسوولی تا کنون نبوده است. فقط برای زمان انتخابات های گوناگون اسمشان را می برند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۰ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
میزان دستمزد معلمان رو با کشورهای همجوار و متوسط جهانی مقایسه کنید تا ببینید که ناشکر هستن یا نه، پدر من فرهنگی هستند و همکارانشون رو میبینم که همگی زیر خط فقط هست حقوقاشون ، همه ی قشرها دوس داریم به نسبت در رفاه باشن، چه کارگر و چه معلم و ....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۹ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
رستم قاسمی اخه جرا دوباره؟
حمید سجادی وقتی رای اعتماد نیاورده چرا بار انتخاب شده؟
دولت احمدی نژاد دوباره تکرار شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۵ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
دوره اول احمدی نژاد عاای بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۶ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
به نظر افراد باتجربه و کارآمدی رو انتخاب کرده آقای رئیسی
Iran (Islamic Republic of)
بهرام
۱۵:۰۳ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
درود بر جناب آقای رییسی و وزیران ایشان.
امیدوارم که این عزیزان، بتوانند معیشت و رفاه هموطنان را در حد اعلا تامین کنند و ایران اسلامی را به اوج عظمت و شکوه خود، در تمامی عرصه ها برسانند.
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۱۷:۰۳ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
امیدواریم
بهرام جون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۰ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
به همین خیال باش تا صبح دولتت بدمد
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۱۴:۵۳ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
پس وزارت راه و شهرسازی؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۲ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
رستم قاسمي است
Iran (Islamic Republic of)
ييي
۱۴:۴۱ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
همه كه همدانيين، پايتختم بيارن همدان
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۱۷:۰۵ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
همدان شهر وفا غروباش چه باصفا...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۲ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
بله شهر همه دانان و همه دانا از قدیم گفتن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
همه قومیت های ایران اسلامی عزیزند. دست هر کسی را که بتواند گره گشایی از مشکلات کند، با افتخار می بوسم.
آخرین اخبار