دستورات رئیس دستگاه قضا به قضات؛

با کسانی که امنیت مردم را به هم می‌زنند نباید با اغماض برخورد کرد

رئیس قوه قضاییه گفت:قضات در صدور احکامی، چون ممنوع‌الخروجی و ممنوع المعامله شدن بر اساس تشخیص خود عمل کنند.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای در اولین نشست شورای عالی قوه قضاییه با شورای قضایی استان‌ها در دوره جدید مدیریت دستکاه قضا که صبح امروز پنجشنبه (چهارم شهریور ماه) از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد، به بیان توصیه‌هایی مهم و کاربردی به رؤسای دادگستری‌ها و دادستان‌های سراسر کشور برای تحقق دادرسی عادلانه پرداخت.

رئیس قوه قضاییه با تبریک رأی اعتماد قاطع مجلس به وزرای پیشنهادی دولت مردمی و آغاز به کار دولت سیزدهم همزمان با هفته دولت، همراهی و همیاری برای پیشبرد اهداف و برنامه‌های دولت جدید به ویژه رفع موانع تولید و حمایت از تولید ملی را از وظایف قوه قضاییه عنوان کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای تأکید کرد: هر چه قدر تولید در کشور توسعه یابد، اشتغال افزایش پیدا می‌کند، بسیاری از گرفتاری‌ها و مشکلات مردم برطرف می‌شود و مردم می‌توانند امور زندگی را بهتر اداره کنند.

کمک دستگاه قضا به دولت برای مبارزه با فساد و مفسدان و سودجویان

رئیس قوه قضاییه، کمک به دولت برای مبارزه با فساد و مفسدان و سودجویان را از دیگر مأموریت‌های دستگاه قضا عنوان کرد و گفت: قوه قضاییه مصمم است دولت را در مقابله با کسانی که در این شرایط دشوار، کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم را به خاطر سودجویی بیشتر احتکار کرده، کالا‌های تقلبی می‌فروشند و یا در نظام بازار اختلال ایجاد می‌کنند، یاری دهد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای از همکاری قوه قضاییه با دولت برای رفع بستر‌های فساد نیز سخن گفت و افزود: دستگاه قضایی در دوره تحول و تعالی گلوگاه‌های فساد در دستگاه‌های اجرایی را شناسایی کرده و به دولت اعلام می‌کند. پیشتر نیز این بستر‌های فسادزا به قوه مجریه اعلام شده بود، دولت نیز امروز مصمم است بستر‌های فساد را از بین ببرد و ما خود را موظف می‌دانیم دولت را در این کار خطیر یاری دهیم.

مسئولان قضایی استان‌ها برای حل مشکلات خاص مردم در هر استان با مدیران اجرایی هم اندیشی و همکاری کنند

رئیس دستگاه قضا همچنین با اشاره به مشکلات مردم در استان‌های مختلف، به رؤسای کل دادگستری‌ها و دادستان‌های سراسر کشور مأموریت داد با برگزاری نشست‌های مشترک با دیگر مسئولان، مشکلات خاص هر استان را احصاء و برای حل آن‌ها هم‌اندیشی و همکاری داشته باشند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: مسئولان قضایی استان‌ها باید با احساس مسئولیت برای رفع مشکلات مردم پیشقدم شوند و با همفکری و همراهی مسئولان اجرایی مسائل و مشکلاتی که احتمال دارد در نیمه دوم سال و در فصل سرما به وجود آید را مورد بررسی قرار دهند و از همین الآن برای حل آن‌ها راهکار بدهند.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش به بیان توصیه‌هایی به همکاران قضایی سراسر کشور در راستای توسعه دادرسی عادلانه و کاهش اطاله دادرسی و رفع مشکلات قضایی مردم پرداخت و گفت: اگر می‌خواهیم دادرسی عادلانه، منطبق با ضوابط و به نفع نظام و مردم داشته باشیم باید به تکالیف قانونی خود در رسیدگی هر چه بهتر به کار مردم عمل کنیم.

لزوم نظارت مستمر و دقیق رؤسای کل دادگستری‌ها و مدیران بر زیرمجموعه‌شان

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای بر لزوم نظارت مستمر و دقیق رؤسای کل دادگستری‌ها و مدیران بر زیرمجموعه‌شان تأکید کرد و افزود: تجربه نشان داده اگر مدیران بر فعالیت‌ها و عملکرد کارکنان یک سازمان نظارت مستمر و به موقع داشته باشند، بهره وری بالا رفته و خطا‌ها کاهش می‌یابد.

وی این نکته را هم متذکر شد که مدیران می‌توانند با نظارت بر کار کارکنان و قضات، هر جا که دیدند آن‌ها با مشکلی در انجام مأموریت‌شان یا فرایند دادرسی مواجه شدند، آن‌ها را در حل مشکل و پیشبرد کارهایشان یاری دهند.

رئیس قوه قضاییه با تأکید بر اجرای دستورالعمل حفظ کرامت در دستگاه قضایی اظهار داشت: حُسن خلق در برخورد با مردم از تأکیدات دین مبین اسلام است و نباید فقط به عنوان یک دستور اداری به آن نگاه کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان این که برخورد شایسته یک مدیر قضایی با همکاران و مراجعانش موجب افزایش رضایتمندی عمومی از مجموعه دستگاه قضا می‌شود، تصریح کرد: درست است که حکم قاضی فصل الخطاب است، اما گاهی اثر روانی یک برخورد درست قاضی از حکم او بیشتر است.

رئیس قوه قضاییه در ادامه سخنانش اظهار داشت: اگر پرونده‌ای در دادگستری تشکیل می‌شود، همان ابتدا باید صلاحیت مرجع رسیدگی به آن مشخص شود تا بعد از چند ماه، شعبه‌ای که پرونده به آن ارجاع شده اعلام عدم صلاحیت نکند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان این که هر پرونده مطابق قانون آئین دادرسی مورد رسیدگی قرار می‌گیرد، اما در اجرای قانون می‌توان تدبیر داشت تا پرونده بهتر، دقیق‌تر و در کمترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار گیرد، به عنوان نمونه به موضوع پرونده‌های کثیرالشاکی اشاره کرد و متذکر شد می‌توان با یک تدبیر درست، اجازه نداد تعداد شکات در این نوع پرونده‌ها افزایش یابد.

وی ادامه داد: گاهی یک پرونده مالی چند شاکی محدود دارد، اما بازپرس یا قاضی به جای آن که همان ابتدا شرایطی را فراهم کنند که متهم بتواند با نظارت مرجع قضایی حقوق افراد را عودت دهد و مردم هم در جریان قرار گیرند تا درگیر چنین مسائلی نشوند، با صدور قرار بازداشت باعث می‌شوند تعداد شکات افزایش یابد.

لزوم فعال‌تر شدن مرکز توسعه شورا‌های حل اختلاف

رئیس قوه قضاییه بر لزوم فعال‌تر شدن مرکز توسعه شورا‌های حل اختلاف و استفاده از ظرفیت‌های مردمی و سازمان‌های مردم نهاد برای حل اختلافات حقوقی در کاهش پرونده‌های قضایی از طریق داوری و میانجیگری تاکید کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: در شرایطی که کشور درگیر کرونا شده طبعاً نمی‌توان انتظار داشت با این حجم پرونده‌های موجود در دادگستری ها، کار‌ها سریع پیش رود و در این شرایط دقت و اتقان آرا نیز کم می‌شود که باید تلاش کرد تا حد امکان مسائل از طریق شورا‌های حل اختلاف حل و فصل شود.

با کسانی که امنیت و آسایش مردم را به هم می‌زنند نباید به هیچ وجه با اغماض برخورد کرد؛ رحم به این افراد ظلم به مردم و نظام است

رئیس قوه قضاییه با اشاره به تنوع کیفیت و موضوع پرونده‌های قضایی اظهار داشت: برخی پرونده‌ها به امنیت جامعه ارتباط دارد که افرادی از طریق شرارت، سرقت، اخلال در بازار، فساد اقتصادی و کلاهبرداری‌های باندی یا جعل عنوان و انتساب خود به افراد و دستگاه‌ها و اقدامات ضد امنیتی تلاش می‌کنند آسایش مردم را برهم زنند که باید با آن‌ها سریع و قاطع برخورد شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه خطاب به دادستان‌ها و روسای کل دادگستری‌ها تاکید کرد: با کسانی که امنیت و آسایش مردم را به هم می‌زنند و زندگی مردم را به بازی می‌گیرند نباید به هیچ وجه با اغماض برخورد شود و اگر به این‌ها رحم کنید به مردم و نظام ظلم کرده اید.

رئیس دستگاه قضا بر لزوم اطلاع رسانی درست و آگاهی بخشی به مردم نیز تأکید کرد و گفت: اطلاع رسانی نباید منحصر به خبررسانی باشد؛ بلکه باید شگرد‌ها و شیوه‌های جاعلین و کلاهبرداران و سارقان را برای مردم تبیین کنیم تا در دام آن‌ها نیفتند.

تاکید نسبت به نظارت دقیق بر روند صدور قرار‌ها و جلوگیری از صدور قرار‌های غیرمناسب

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان این که در برخی پرونده‌ها ضرورتی برای بازداشت موقت متهم وجود ندارد تاکید کرد: اگر فردی بر اساس ضرورت نیز به طور موقت بازداشت شد به محض تامین وثیقه لازم می‌توان قرار وی را تبدیل کرد.

وی بر همین اساس به دادستان‌ها و مسئولان دادسرای انتظامی قضات تاکید کرد که با نظارت دقیق بر روند صدور قرارها، از صدور قرار‌های غیرمناسب جلوگیری کنند.

رئیس قوه قضاییه به قرار‌هایی نیز اشاره کرد که برای افراد محدودیت ایجاد می‌کنند و تصریح کرد: اگر ضابطی خواستار ممنوع الخروجی یا ممنوع المعامله شدن یا مسدود الحسابی یا توقیف اموال و املاک یا هر نوع محدودیتی برای افراد شد، قاضی باید ضرورت موضوع را بررسی کرده و بر اساس تشخیص خود تصمیم بگیرد نه ضابط.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای این نکته را هم متذکر شد که اگر قاضی بر اساس ضرورت حکم به اِعمال یکی از محدودیت‌های قانونی داد، موضوع را رها نکند و به محض آن که مسئله حل شد، بلافاصله حکم به رفع محدودیت بدهد.

وی با اشاره به تعدد مراجعی که در کشور دستور ممنوع الخروجی صادر می‌کنند، از دولت خواست که برای این موضوع نیز تدبیری بیندیشد تا از مشکلات مردم کاسته شود.

رئیس دستگاه قضا برای نمونه به اختیارات بانک‌ها و سازمان امور مالیاتی برای ممنوع الخروج کردن افراد اشاره کرد و گفت که گاهی حتی به فرد اطلاع نمی‌دهند که ممنوع الخروج است و آن فرد همراه خانواده یا شرکای کاری خود قصد انجام سفر دارد، اما در فرودگاه از خروجش جلوگیری می‌شود که این کار موجب اخلال در برنامه زندگی افراد می‌شود.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به نادر بودن مواردی که نباید به افراد ممنوع الخروجی شان اطلاع داده شود، تصریح کرد: گاهی یک شرکت مسئله مالیاتی دارد و سازمان امور مالیاتی مدیران سابق یا فعلی شرکت را ممنوع الخروج می‌کند که هم باید به آن‌ها اطلاع داده شود و هم آن که به محض حل مسئله از طریق قانونی باید این محدودیت برطرف شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای بر لزوم شفاف بودن ماموریت‌های تفویضی قضات به ضابطان نیز تاکید کرد و گفت: وقتی قاضی دستوری به ضابط می‌دهد، باید شفاف و روشن باشد و بر اجرای کار هم نظارت داشته باشد تا دقیق انجام شود.

وی ادامه داد: صدور دستور مبهم و مجمل فضا را ایجاد میکند که ضابط دچار اشتباه و خطا شود.

رئیس دستگاه قضا گفت: اگر قرار است ضابط از متهم تحقیق کند یا قرار بازداشتی صادر شود، مسئولیت کار با قاضی است و اگر در این میان مشکلی پیش آمد و رفتار نامناسبی صورت گرفت، قاضی باید پاسخگو باشد.

رئیس قوه قضاییه همچنین متذکر شد که اگر قرار است ضابطان با ورود به منزل و محل کار متهمان وسایل شخصی آن‌ها را برای بررسی ضبط نمایند، حتی الامکان نماینده دادستان نیز آن‌ها راهمراهی کند.

وی ادامه داد: اگر قرار است وسیله‌ای ضبط شود، در درجه اول باید ضرورت آن احصا شود و در گام دوم باید مشخص باشد کدام وسایل باید مورد بررسی قرار گیرند و از همه مهم‌تر آن است که در بررسی وسایل شخصی افراد حریم خصوصی آن‌ها حفظ شود و پس از بررسی نیز به موقع به فرد برگردانده شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: همه باید مراقب باشند که حریم خصوصی افراد خدشه دار نشود که در قیامت به فردی که فکر می‌کردیم مجرم و متهم است و می‌خواهیم عدالت را درباره او اجرا کنیم بدهکار شویم؛ چرا که دست و دلبازی در ورود به حریم شخصی افراد عقوبت اخروی دارد.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش به مسئله کارشناسی‌ها نیز گریزی زد و گفت: اطاله دادرسی در رسیدگی به بسیاری از پرونده‌ها ناشی از کارشناسی هاست که در نشستی که با اعضای شورای عالی کارشناسان داشتیم قرار شد مشکلات این حوزه برطرف شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: قاضی باید در صدور دستور کارشناسی ضرورت آن را تشخیص دهد و در صورت ضروری بودن انجام این کار، دقیق و شفاف بگوید که چه موضوعی باید مورد کارشناسی قرار گیرد و برای این کار نیز زمان تعیین کند و نظارت داشته باشد تا کار در موعد مقرر و به درستی انجام شود.

رئیس دستگاه قضا ادامه داد: گاهی کارشناس یک پرونده می‌گوید مدارک و مستندات لازم به اندازه کافی در پرونده وجود ندارد و همین باعث می‌شود کار به کندی پیش برود که قاضی باید از طرفین دعوا بخواهد مدارک را در همان شعبه بازرسی و یا ظرف مدتی مشخص در اختیار کارشناس قرار دهند و تأکید کند مسئولیت عواقب نقص پرونده بر عهده خودشان است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به اختلافات فاحشی که در برخی کارشناسی‌ها وجود دارد، از اقدامات کانون کارشناسان دادگستری برای حل این معضل قدردانی کرد و در عین حال به روسای کل دادگستری‌ها گفت که در صورت مشاهده این نوع اختلافات، موضوع را به مراجع ذیربط و کانون کارشناسان اعلام کنند و خودشان نیز از کارشناسان توضیح بخواهند.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم صیانت از مجموعه قضایی برای ارتقاء سلامت نظام قضایی تاکید کرد و گفت: همه باید مراقبت کنند تا دستگاه قضا از رخنه شیطان و شیطان صفتان و فساد و تخلف مصون بماند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: مسئولان آموزشی و فرهنگی باید با احساس مسئولیت مضاعف تلاش کنند تا مجموعه قضایی از همه جهات صیانت شود و با اجرای برنامه‌های فرهنگی و معنوی و امر به معروف و نهی از منکر، زحمت دادسرای انتظامی و مرکز حفاظت و اطلاعات کم شود.

رئیس قوه قضاییه گفت: باید به امر به معروف و نهی از منکر اهتمام داشت و و آن را توسعه و تعمیق بخشید و با ستاد امر به معروف و نهی از منکر نیز همکاری کنیم و از عامران به معروف و ناهیان از منکر نیز حمایت و به آن‌ها کمک کنیم.

وی با بیان این که از هر اقدامی که ممکن است دستگاه قضایی در مظان اتهام قرار گیرد باید پرهیز شود تصریح کرد: باید نسبت به رفت و آمد با برخی افراد و یا باز شدن پای آن‌ها به قوه قضاییه و دادگستری‌ها حساس باشیم و اجازه ندهیم افراد ناباب و شیطان صفت همکارانمان را آلوده کنند؛ چرا که خطای یک نفر اعتبار یک مجموعه را مخدوش می‌کند و باید مراقب این موضوع بود.

رئیس قوه قضاییه همچنین با اشاره به شیوع ویروس کرونا در دنیا، صیانت از سلامت مردم در برابر این بیماری را اولویت دستگاه قضا دانست و تأکید کرد: همه بخش‌های قضایی باید با اتخاذ تدابیر مناسب، به حفظ سلامت کارکنان و مراجعین مراکز قضایی اهتمام ویژه داشته باشند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۹ ۰۵ شهريور ۱۴۰۰
یارانه‌ها و حقوق ها زیاد نشد.
قیمت خانه و ماشین نیز زیاد شد. همین 4 مورد باعث ناامیدی و تنفر می‌شود.
همچنين جوانان دهه 70 کمتر استخدام می‌شوند و خدمات رفاهی آموزش و پرورش برای کارمندان و بازنشستگان کاهش یافته.
همچنین مشکلاتی که دانشگاه های فنی و حرفه ای برای دانشجویان شاگرد اول ایجاد کردند و رئیس آن دانشگاه نیز اعتراف نمود البته یک دانشگاه اونم فنی شهرکرد باز اطلاع رسانی شد اما پیگیری نشد. رئیس دانشگاه گفت به قدری سؤالات را سخت کرده‌اند که همه مشروط شده اند اما بعدش به هرکه خواسته اند نمره داده‌اند.
مگه در دانشگاه فنی شهرکرد قانون نبوده پس چرا مدیر گروه های اون از قانون نترسیده بودند. برای یک اعتراض سالم به برگه سؤال امتحان با کل دانشجویان مبارزه میشود. و.... .
Iran (Islamic Republic of)
مهری
۰۵:۴۴ ۰۵ شهريور ۱۴۰۰
دست دزد از مال و جان و ناموس و بیت المال در هر رده و جایگاهی باید قطع بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۱۸ ۰۵ شهريور ۱۴۰۰
خدایا به داد ما برس از ذست شما
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۶ ۰۵ شهريور ۱۴۰۰
عوض این همه جلسات بی نتیجه برید سراغ بازار
گرانی پدر مردم رو درآورد.بس کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۵ ۰۵ شهريور ۱۴۰۰
شعار بسه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۷ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
چندین موضوع علمی بود
✔️کسانی که در دبیرستان شاگرد اول میشوند در دانشگاه حمایت علمی .
✔️آزمون سنجش برای ورود به دانشگاه با منطق تدریس و تحصیل سازگار.
✔️آموزش و پرورش حقوق مناسب این عصر به کارمندان و بازنشستگان پرداخت.
✔️جوانان هرچقدر کار کنند درآمد خرید خانه و ماشین.
✔️آخر این جملات را نظر سنجی کنید.
برای نظر هم قانون نوشتند یک تریبیون متنی معلوم نیست تأیید یا پیگیری بشه.
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۲۲:۴۹ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
کاش تو عمل ثابت بشه.این اراذل چون از اینک برخوردی نمیشه مطمئن هستن راحت ب کار خودشون ادامه میدن و میگن فوقش دو روز میریم بازداشت بعدش روز از نو روزی از نو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۶ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
راجع به زندان اوین توضیح بدید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۲ ۰۵ شهريور ۱۴۰۰
آلزایمر داره بنده خدا یادش رفت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۳ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
از روزی که رئیس قوه قضائیه شدی فقط داری حرف میزنی...
بهتر نیست بجای جلسه و سخنرانی کمی هم اقدام کنید؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۴ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
یک تصمیم انقلابی بگیرید جناب رئیسی و از وزارت اطلاعات بخواهید یک شبه هزار دلال بزرگ را دستگیر و اموالشان توقیف و اشد مجازات محاکمه شوند تا کالاها به نصف قیمت بدست مردم برسد چه خدمتی از این بالاتر و مهمتر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۹ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
سلام وقتتون بخیر. تورو بخدا وبقرآن از شما خبرگزاری خواهشمیکنم این خبررو به آقا اژه‌ای برسانید مدارک داماد مارو دزدیدن جعل کردن دسته چک گرفتن الان 5 ساله گرفتاره. و کسی هم جواب بگو نیست. عاجزانه خواهش میکنم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۷ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
شایع شده از حساب تعدادی از فرهنگیان پول برداشت شده لطفا پیگیری فرمایید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۴ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
برخورد شما فقط با دانه ریزها و فقراست..در دولت قبل که مدیران طبقه پایین دولت که ۳۰ درصدشان فساد و خیانت کردند چرا آزاد آزاد می گردند..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۲ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
امنین ملت حلوگیری ازگرانی لحظه ای است که بیعرضگی دستگاههای نظارتی است والا دنبه چرا بشودکیلویی100هزارتومان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس ۹
۲۰:۳۱ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
تورا به هر کی میپرستید عمل کنید مردم دیگه از وعده وعید ،شعارخسته شدن این گوی میدان.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۴ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
دلال ها را جمع کنید هیچ کجای دنیا به اندازه ایران بهشت دلال ها نیست دلال ها باعث گرانی و فشار به مردم شدن و این دلال ها 100درصد قیمت کالاها رو اینها می برن لذا سران سه قوه بنشینند و دست دلال را قطع کنند تا قیمت‌ها نصفه شود و مردم در کمتر ازیکماه نفس بکشند و کمر راست کنند
Germany
ناشناس
۱۸:۳۹ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
درسته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۶ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
دلال ها را جمع کنید و اشد مجازات همین اقدام شما باعث می شود کالاها نصف قیمت فعلی بدست مردم برسد این یعنی 50درصد فشار معیشتی مردم کمتر میشه خوب چرا انجام نمی دین؟ دارو و خودرو و مواد غذایی میوه و گوشت و مرغ و... کشور افتاده دست دلال و مردم را دارد خفه می‌کند و همه فکر می کنند تحریم آمریکاست نخیر داخل داره ملت رو می کشه
Germany
ناشناس
۱۷:۴۸ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
آقای اژه ای ، آیا با کسانی که امنیت و آسایش و آرامش روحی و روانی مردم را به هم میزنند بر خورد می کنید ؟ دولت هر روز با افزایش قیمت‌ها و ایجاد تورم امنیت روحی و روانی مردم را بر هم میزند ! مسئولین حکومتی هر روز تصمیمات لحظه ای با زندگی و اقتصاد مردم بازی می کند ! هر روز یک مشکل جدید ! آقای اژه ای امنیت فقط جسمانی نیست ، بلکه امنیت روحی و افکاری هم مهم است ! احساس امنیت از خود امنیت بسیار مهم تر است ! شما وقتی وارد یک میدان می شوید و ۲۰ یا ۳۰ موتور سوار با قیافه نینجا می بینی ، احساس نا امنی می کنی ! اینها امنیت نیست ! اگر امنیت بود پس اینها برای چی حضور دارند ؟ پس حضورشان دلیل بر وجود ناامنی است !!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۲ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
امنیت مردم الان واکسنه..الان برخوردباکسانی هست که به ماسک اعتقادندارن.برای همه چیزیه قانون داریدبرخوردمی کنیدالا کسانی که درحال حاضرباجان مردم بازی میکنند.نمیخواهیدیابازهم نمیخواهیدبرخوردکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۹ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
مردم اصلا امنیت جانی؛شغلی؛روانی و اجتماعی و پزشکی و..... ندارن که مملکت رو به مافیا واگذار کردن از مافیای هویج تاااااااادارو و.....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۳ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
تو را به خدا جلوی دلالان رو بگیرید،
United States of America
ناشناس
۲۲:۴۹ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
جلوی دلالان رو مردم باید بگیرند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۷ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
ولی این که به مخالف و منتقد خودتان این برچسبها رو بزنید
امام علی درمورد قاتلش چه گفت و شما با کسی که نقد میکنه چه میکنید!؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۱ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
برخورد شدید فقط شامل حال مردم هست دیگه وگرنه خواص و ژنهای خوب و فک و فامیلاتون که .........
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۸ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
محله های کرج چند سالی هست که دچار کارتون خوابی شده و معتادان و کارگران فصلی بی خانمان که در پارک ها و فضاهای سبز شهر ساکن هستند علاوه بر جلوه بد دادن به ظاهر محله ها شب ها نیز باعث تخریب اموال عمومی پارکها و دله دزدی از منازل در محله های خلوت میشود . ظاهراً و متأسفانه کسی هم مسئولیت رسیدگی به این اوضاع نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۲ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
هزینه نداشته باشه بودجه در اومد باشه فعلا کارایی بی دردسر بی هزینه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۷ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
این مورد کارتن خوابی ک حل شد.عضو شورای شهر تهران گفت کارتن خوابی ی سبک از زندگیه و بد نیست
United States of America
ناشناس
۲۲:۵۲ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
مسئولیت رسیدگی به این اوضاع مردم هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۵ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
دولت قبل امنیت غذایی و شغلی و اقتصادی و سیاسی و انسانی را در نهایت خطر قرار نداده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۷ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
ای کاش ،مشکل پرونده هایی که سال هاست در دادگاه هاست حل میشد ،چند سال نه می توانند کاری انجام دهند نه معامله حتی خروج از کشور ،در صورتی که هنوز حکمی صادر نشده
United States of America
ناشناس
۲۲:۵۶ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
دزدان بزرگ میگی?
Iran (Islamic Republic of)
حمید رضا
۰۵:۵۶ ۰۵ شهريور ۱۴۰۰
دادگاه کشور ما جالب هستش من خودم یزد هستم ازم کلاه برداری شد از طریق پلیس فتا رد فرد را زدیم مازندران بود پرونده از پلیس فتا مجددا به دادگاه ارجاع شد اینجای مسئله جالبه عوضی که متهم با توجه به ادله و شواهد ازش بخواهند بیاد دادگاه یزد واسه من نامه اومده برو دادگاه چالوس و دلیل بیار چرا از این فرد شکایت کردی اولا اینکه من اون فرد را نمی شناختم و پلیس فتا رد او را با توجه به مدارک من زده بود که خود این موضوع هم تا مدارک شما قوی نباشه دادگاه به پلیس فتا نامه نمی فرسته دوم اینکه اون از من کلاه برداری کرده باید جوابگو باشه نه من بروم شهر غریب و از اینطرف کلاهبرداری کنن ازم و از آن طرف خرج کنم تا کلاهبردار پیدا بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۵ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
با کسانی که امنیت غذایی(تغذیه) رو از بین بردن هم برخورد شدید کنید اگر راست میگید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۵ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
امنیت غذایی را کسانی از بین بردند که جمعیت روستا نشین اول انقلاب را رسوندن به یک دهم و الان هم با طرح های استعماری نظیر طرح هادی پولکی بر جیب میزنند و فاتحه کشور را خونده و سپس الفرار مسئولین هم بعدا وقتی بیدار نیشن بهتره همه با هم در اوج قدرت و اقتدار به خواب بریم ابدی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۹ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
در شهرستان کنگاور شهرک ولی عصر فاز ۳ ۲۰ ساله برگه واگذاری به مردم فروختن اما از جواز ساخت خبری نیست حدود ۸۰۰ خانواده هستند لطفا پیگیری کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۶ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
اگه جواز داده بودن که الان تورم صد برابر شده بود ارومتر خواهش میکنم
Canada
ناشناس
۱۳:۵۸ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
باید کلا زندان هارو تعطیل کنیم و همه مجرمین رو اعدام کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۸ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
از کجا میدانید که اینها بی گناهان و حتی مخالفین را به اسم مجرم...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۰ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
باید همه آزاد باشند ،بخصوص اختلاسگران و رانت خواران و خلافکار و اراذل و اوباش و سارق ومتجاوز وجنایتکار و... .تا قوه قضائیه و زندان‌ها آرامش داشته باشند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۶ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
همه کسانی که زندانی هستن که ، محکوم به قصاص نیستن.
هر کس متناسب با جرمش باید محکوم بشه.
بعضی ها جرایم غیر عمد هست و جرایمی که قصاص بهش تعلق نمیگیره.
حرف بی دانش و حکم به ناحق ندید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۸ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
ها این خوبه
United States of America
ناشناس
۲۲:۵۸ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
اگر همه مجرمین رو اعدام کنیم کشور خالی میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۰ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
آفرین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۷ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
باید با کسایی که باعث وضع بد اقتصاد مردم میشن برخورد کنید
United States of America
ناشناس
۲۳:۰۱ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
کسایی که باعث وضع بد اقتصاد مردم میشن خودشونند
Netherlands
ناشناس
۱۳:۱۸ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
اولا تعداد درگیری‌ها در زندان ایران بین زندانی‌ها و یا سرباز وظیفه با زندانی نسبت به کشورهای دیگر بسیار کمتره
ثانیا قوانین باید درست و قاطع اجرا شود تا زندانی و یا نگهبان جرات درگیری نداشته باشند.
ثالثاً در 2 دهه اخیر تمام زندان‌ها در ایران کاملا نوسازی و تمیز شدند
Germany
ناشناس
۱۸:۴۱ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
وقتی از چیزی اطلاع نداری مجبوری نظر میدی ؟
آخرین اخبار