انجام ۲۵ هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سنندج

مسئول بهداشت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت:از ابتدای امسال بیش از ۲۵ هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در شهرستان سنندج انجام شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج،کمال ابراهیمی مسئول بهداشت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از بازرسی بیش از ۲۵ هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در شهر سنندج خبر داد و گفت:در ۶ ماهه  اول امسال نزدیک به ۱۹ تن مواد غذایی فاسد و آلوده از این مراکز جمع آوری و معدوم شده است.

ابراهیمی افزود: در این مدت ۱۳۴ واحد صنفی متخلف به دادسرا معرفی شده اند و ۲۴۲ واحد پلمب یا اخطار پلمب دریافت کرده اند؛ که از میان رستوران ها، تالار‌ها و قلیان سرا‌ها بیشترین امار را به خود اختصاص داده اند.

او بیان کرد:در حال حاضر ۱۰ هزار و ۵۹۶  اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سنندج فعال هستند.

مسئول بهداشت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه کرد: بسیاری از کشفیات ما با همکاری خوب مردم و شهروندان مسئولیت پذیر انجام می‌شود و در این رابطه از شهروندان می‌خواهیم تا گزارش تخلفات در حوزه مواد غذایی را با سامانه ۱۹۰ در میان بگذارند.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.