مروری بر گودال های آبی جهان پس از کشف گودال آبی کم نظیر

یک گودال آبی کم نظیر در امارات که به نوعی زمان شکل گیری صخره های مرجانی را نشان می دهد کشف شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از أخبارك.نت؛ گودال آبی در دریا‌ها و اقیانوس‌ها یک پدیده طبیعی است که در مقایسه با مناطق کم عمق اطراف خود، یک فرورفتگی دریایی عمیق محسوب می‎شود.

عمیق‌ترین حفره آبی در دریای چین جنوبی، گودال عمیق یونگلی است که عمق آن تا ۳۰۰ متر می‌رسد. از دیگر گودال‌های آبی معروف جهان می‌توان به گودال بزرگ آبی در بلیز، گودال آبی گُزُ در مالت، گودال آبی در دهاب مصر و گودال آبی دین در باهاما اشاره کرد.

یافتن یک حفره آب نادر در امارات

گودال آبی مالت

آژانس محیط زیست ابوظبی طی بررسی‌ها و ارزیابی‌های دوره‌ای خود توانست یکی از گودال‌های آبی کمیاب موجود در آب‌های منطقه الظفرا در امارت ابوظبی را زیر نظر بگیرد. این مقام اظهار داشت که طول محیط حفره ۳۰۰ متر و عرض آن ۲۰۰ متر است و مساحت کلی آن حدود ۴۵ هزار متر مربع است.

تجزیه و تحلیل اولیه بررسی میدانی انجام شده توسط محققان در منطقه نشان داد که پایین گودال آبی، که مرکز حفره را تشکیل می‌دهد، از یک منطقه نیمه دایره‌ای با مساحت حدود ۵۰۰۰ متر مربع تشکیل شده است. حداکثر عمق آن ۱۲ متر است و قسمت زیرین آن شامل سیلت، ماسه ریز، خاک رس و ماسه است.

 یافتن یک حفره نادر در امارات

در بیانیه مطبوعاتی، مقامات اعلام کردند که در این حفره بیش از ۱۰ نوع صخره مرجانی در لبه‌های دیوار دریا و مستعمرات مرجانی وجود دارد که سرپناهی برای انواع ماهی‌ها مانند هامور است. اهمیت این حفره در این واقعیت نهفته است که نمای کلی از دوره زمانی تاریخی صخره‌های مرجانی در امارت ابوظبی را ارائه می‌دهد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.