مدرعامل صنایع کوچک و شهرک های صنعتی:

۶۲ درصد واحدهای تولیدی راکد، قابل احیا هستند

رسولیان گفت: ۶۲ درصد واحدهای تولیدی راکد، قابل احیا هستند که در صورت احیا حداقل ۱۶۷ هزار شغل جدید ایجاد می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، رسولیان مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی گفت:  با توجه به نگاه ویژه رئیس جمهور و تاکید بر راه اندازی مجدد واحدهای راکد، پایش عملیاتی در این خصوص در سازمان صنایع کوچک انجام داده ایم.

او در برنامه تیتر امشب شبکه خبر ادامه داد: بر این اساس واحدهای راکد داخل شهرک ها را رصد کردیم. ۱۲ هزار و ۶۷ واحد راکد در صنعت داریم . طبق گفته مشاوران ما ۷ هزار و ۵۴۰ واحد معادل ۶۲ درصد از واحدهای راکد قابل احیا هستند که در این صورت حداقل ۱۶۷ هزار شغل جدید ایجاد می شود.

رسولیان افزود: ۱۳۴۱ از این واحدها تحت تملک اشخاص حقیقی و حقوقی قرار دارند. ۳۷۵ واحد در آستانه ورشکستگی هستند. ۲ درصد از واحدهای راکد مشکلات مالکیتی و سهامداری داشته اند.

این مقام مسئول بیان کرد: ۲ هزار و ۹۱۹ واحد مشکلات حقوقی با سازمان تامین اجتماعی، سازمان مالیات، مشکلات قوانین و مقررات و مشکلات حقوقی با بانک ها دارند.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی گفت: با مصوبه مجلس درباره حمایت از واحدهای تولیدی،  اقدام خوبی در خصوص احیای واحدهای راکد انجام گرفته است. پروژه افزایش کسب و کار را شروع کرده ایم و ۲۱۵ مشکل در ۲۰ سرفصل مشخص شده است تا راهکارهای رفع آنها بررسی و اجرایی شود.

جزئیات طرح دو فوریتی مجلس برای حمایت از واحد‌های تولیدی

در ادامه برنامه اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در خصوص جزئیات طرح دو فوریتی مجلس برای حمایت از واحد‌های تولیدی گفت: این طرح، مهمترین طرحی است که مجلس یازدهم به تصویب رسانده است

او  تصریح کرد: وقتی فعال اقتصادی جرم اقتصادی مرتکب می‌شود، باید مجازاتِ اقتصادی شود.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: بر پایه این طرح، واحدهای تولیدی تحت هیچ عنوانی تعطیل نخواهند شد.

اکبری تالارپشتی گفت: در این طرح پیش بینی شده است خط مجازات ها برای تولیدکنندگان عوض شود و تعیین آن بر عهده قاضی پرونده خواهد بود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای ترک فعل هم در طرح جدید مجازات دیده شده است. مدیری که عامل آسیب به بنگاه‌های اقتصادی و بی نظمی شده باید مجازات شود.

اکبری تالارپشتی بیان کرد:  در جنگ اقتصادی قرار داریم و باید مدل حکمرانی اجرایی را  تغییر دهیم . باید به مدل بسیج عمل کنیم و تصدی گری را به عهده مردم بگذاریم. از ظرفیت ملت باید در حوزه اقتصاد استفاده کنیم.

در ادامه برنامه داود نوده‌فراهانی  عضو هیئت مدیره شهرک صنعتی شمس آباد هم گفت: خیلی از مشکلات بنگاه‌های اقتصادی قابل پیشگیری است و قانون باید با کسانی که باعث مشکلات زنجیره‌ای می‌شوند، برخورد کند.

 نوده‌فراهانی افزود: بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط چابک هستند و از تحریم به اندازه فشار اقتصادی آسیب نمی‌بینند.

او بیان کرد: ستاد‌های تسهیل باید زمانبندی شوند  و در قانون حمایت از واحد های تولیدی در نظر گرفته شود.  یک دستگاه نظارتی هم باید در قانون کسب و کار دیده شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار