واکنش نایب رییس اول کمیسیون امنیت ملی به شهادت مامور انتظامی فارس

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: قانون استفاده پلیس از سلاح گرم را تغییر خواهیم داد.

باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - ابراهیم عزیزی نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: آنچه که مسلم است باید قانون حمل سلاح برای نیرو‌های انتظامی و پلیس در مواقع ناامنی و مقابله با حوادث تقویت شود.

به گفته او در گذشته اقداماتی رقم خورد که باعث شد اقتدار نیرو‌های انتظامی کشور دچار خدشه شود که نتیجه آن اتفاق افتادن چنین مواردی برای نیرو‌های انتظامی شد.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس می گوید: قطعا کمیسیون امنیت ملی مجلس نسبت به نواقص قوانین استفاده از سلاح توسط نیروی انتظامی و پلیس ورود خواهد کرد تا دوباره اقتدار لازم را به این نیروی وظیفه برگرداند.

عزیزی گفت: در مقابل، دولت و پلیس می‌توانند لوایحی در جهت برگرداندن اقتدار نیروی انتظامی و جبران نواقص قوانین قبلی و استفاده از سلاح به مجلس و کمیسیون امنیت ملی ارائه کنند و مجلس یازدهم هم تا به ثمر رسیدن آن، این موضوع را دنبال خواهد کرد.

او می گوید: قطعاً بعد از بازگشایی مجلس شورای اسلامی این موضوع در کمیسیون امنیت ملی مجلس مطرح خواهد شد تا قانون استفاده از سلاح رفع شود و اقتدار به پلیس کشور بازگردد.

نایب‌رئیس اول کمیسیون امنیت ملی گفت: موضوع شهادت یکی از ماموران نیروی انتظامی در شیراز را در گفت و گو با فرمانده انتظامی استان فارس دنبال کرده ام و مجلس آمادگی تغییر قوانین برای ایجاد اقتدار بیشتر در پلیس را دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
برادر
۲۲:۵۸ ۱۵ بهمن ۱۴۰۰
باتوجه به فیلم نشان داده شده از صحنه موضوع داشتن اسلحه یا نداشتن نیست !! اسلحه که داشته اموزش برخورد با خلافکار ومجرم جانی را بطور کافی نداشته است باید روی اموزش نحوه دستگیر با مجرم یا متهم یا قاتل بیشتر تاکید شود نباید مامور تا قبل از خلع سلاح سرد یا گرم نزدیک ان فرد شود حتی اگر بدون سلاح هم باشد اگر دستور را اجرا نکرد باید او را وادار به زمین خوابیدن کند انهم با فاصله چند متری نه انکه دست به یقه بشوند هر مجرم وهر تبهکار ی در درجه اول خودش تهدید هست ممنکن است اقدام به قتل کند بنابرین او را باید به شکل مهاجم وقاتل ببیند تا بتواند برخورد کند بکار گیری سلاح هم ترفند هایی دارد نه هرکس که فرار کرد اورا به رگبار ببندند بنظر میرسد اموزش در نیروی انتظامی افول کرده باشد سابقا در کشور های جرم خیز با درجه امنیتی بالا هم افسران ورزیده دوره می دیدند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۱ ۱۵ بهمن ۱۴۰۰
دیدید آقایان و خانم های مدافع معتادان که کاسه داغتر از آش میشوید و ژست حقوق بشری به خود میگیرین و میگوئید که معتاد بیمار است. پلیس محترم میفرماید که احتمالاً تحت تاثیر مواد بوده . خب چشمش کور معتاد نمیشد تا کنترل اعمال و رفتارش را داشته باشد. بیماری دلبخواهی نیست ، بیمار یعنی فردی که خودش نمیخواسته ، ناخوشی را اکتساب کرده مثل ابتلا به بیماری میکروبی و یا بعلت یک عارضه درونی دچار اختلال سیستم بدنی شده. من به عنوان یک پزشک اعتقاد دارم که نام مقدس بیمار را نباید روی این ارازل گذاشت . شمای نماینده هم برو قانون را اصلاح کن که معتاد بیمار نیست و باید هر معتادی که بعد از یک فرصت یکساله در سراسر کشور و یک دوره ترک رایگان توسط دولت ، ترک نکرد را اعدام کرد اگرنه باید منتظر دزدی و شرارت و آدمکشی بیشتر باشیم.
آخرین اخبار