باشگاه خبرنگاران جوان شهرکرد - محسن مهدوی با بیان اینکه کشت محصولات استراتژیک برای مصرف انسانی و علوفه از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: حذف این محصولات از مجموعه تولید استان غیرممکن است.
تغییر ارقام و کشت محصولات کم آب بر در چهارمحال و بختیاری در دستور کار قرار دارد.
بیشتر بخوانید
استفاده از ارقام زودرس راهی برای صرفه جویی در مصرف آب بیان شده است.
کشت اسپرس در چهار محال و بختیاری جایگزین تولید یونجه و شبدر شده است و برای تولید این محصول آب کمتری نیاز است، اما در عین حال نیاز علوفهای استان رفع میشود.
کشت در شهرستان اردل عمدتاً به صورت دیم است که در چند سال اخیر انتقال آب به این شهرستان انجام شده تا مشکل کم آبی رفع شود.
فلفل دلمه و گل رز شاخ بریده عمده محصولات تولیدی گلخانهها در استان است.
انتهای پیام/ن