افزایش ۵۰ درصدی تولید گوشت بوقلمون در استان قزوین

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: تولید گوشت بوقلمون استان در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹ بیش از ۵۰ درصد افزایش داشته است.

حمید رضا عزتی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: امسال ۳هزار و ۷۰۰ تن گوشت بوقلمون در واحد‌های پرورش بوقلمون صنعتی استان قزوین تولید شده در حالی که سال گذشته حدود دو هزار ۶۰۰ تن گوشت بوقلمون در واحد‌های پرورشی استان تولید شده بود.

در سال ۱۴۰۰ تعداد ۳۲۸ هزار قطعه جوجه بوقلمون وارد سالن‌های پرورش شده است که در سال ۱۳۹۹ جوجه وارده ۲۰۴ هزار قطعه بوده است.

در استان قزوین ۲۸ واحد صنعتی پرورش بوقلمون گوشتی به ظرفیت اسمی ۲۸۸ هزار در حال فعالیت می‌باشند.

۴۰ درصد گوشت بوقلمون قرمز و ۶۰ درصد آن سفید است.

با راه اندازی مجدد یکی از واحد‌های پرورش بوقلمون در استان با ظرفیت ۱۲۰ هزار قطعه، این استان را به یکی از قطب‌های مهم تولید گوشت بوقلمون کشور تبدیل کرده است.

فاز اول این طرح به ظرفیت ۳۶ هزار قطعه در سال ۱۳۹۹ به بهره برداری رسیده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار