مسئول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سرایان گفت: بدلیل قرارگیری کاروانسرا در فهرست نهایی ثبت جهانی و با پیگیریهای انجام شده به دلیل آسیبهای وارده به بنا، از محل منابع ملی این اعتبار در قالب اسناد خزانه برای تعمیر و مرمت این بنای تاریخی اختصاص یافته و بزودی عملیات اجرایی آغاز خواهد شد.
او گفت: فاز اول مرمت بنا در سال ۱۳۸۸ انجام و تا سال ۱۳۹۲ عملیات مرمتی تکمیلی انجام و موزه صنایع دستی و مردم شناسی شهرستان تکمیل و تجهیز گردید و به دلیل آسیبهای وارده به بام بنادر سال گذشته و با ابلاغ اعتبارات ملی، عملیات مرمت نهایتاً از اول خرداد آغاز خواهد شد.
عرب گفت: عملیات مرمتی پیش بینی شده شامل، جمع آوری قسمتهای آسیب دیده بام و اجرای مجدد، جمع آوری بندکشیهای فرسوده و بندکشی مجدد بام بنا، جمع آوری سنگ فرش آسیب دیده کف حیاط و اجرای مجدد سنگ فرش و آجر فرش و ... است که در مدت یک ماه انجام خواهد شد.
مسئول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سرایان گفت: کاروانسرای سرایان به همراه آب انبار، مسجد، حمام و بازار یک مجموعه تاریخی را تشکیل میدهند.
به گفته او این کاروانسرا از بناهای دوره صفوی است و به رباط شاه عباسی معروف است و با شماره ۸۷۳۳ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.