آغاز برداشت خوشه‌های طلایی جو از مزارع تربت جام

مدیر جهاد کشاورزی تربت جام از آغاز برداشت جو از سطح ۹ هزار و ۴۰۰ هکتار از کشتزار‌های تربت‌جام خبرداد.

علیرضا عرفانی گفت: باتوجه به نزولات آسمانی رشد ۲۰ درصدی برداشت جو را در تربت جام داشته ایم.

او گفت: به منظور افزایش بهره‌وری و تولید محصول بهتر در این شهرستان افزون بر ۷۵ درصد از مزارع این محصول به روش مکانیزه کشت شده است.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام گفت: برای برداشت محصول جو و گندم ۱۳۵ کمباین از داخل و خارج منطقه تأمین، ضد عفونی و معاینه فنی شد.

عرفانی گفت: با توجه به اینکه کشت جو در این شهرستان ۲ منظوره است بخشی از محصول برداشت شده به صورت قصیل به مصرف دام می‌رسد.

او گفت: میانگین تولید این محصول در اراضی مستعد شهرستان در هر هکتار افزون بر ۶۰۰۰ کیلوگرم می‌باشد که نسبت به سال زراعی گذشته ۲۰ درصد افزایش عملکرد دارد.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام گفت: در راستای حمایت از کشاورزان تربت‌جام طی سال زراعی جاری ۴ هزار و ۵۰۰ تن انواع کود‌های شیمیایی و ۴۰۰ تن بذور اصلاح شده بین کشاورزان "جو کار" این شهرستان توزیع شده است.

عرفانی گفت: در سال زراعی جاری چهار رقم جو متناسب با اقلیم آب و هوایی این شهرستان کشت شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار