کانون‌های همیاران سلامت روان دانشگاه‌ها بازوی مراکز مشاوره هستند

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم گفت: افزایش مشارکت دانشجویان در فعالیت‌ها منجر به توانمندسازی و ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان می‌شود.

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دومین نشست تخصصی اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان در دانشگاه تهران، بر تغییر رویکرد دفتر سلامت و مشاوره اشاره کرد و گفت: رویکرد دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم از درمان به پیشگیری تغییر پیدا کرده است و تلاش می‌کنیم در حوزه پیشگیری با آموزش و توانمندسازی بتوانیم مهارت لازم را به دانشجویان آموزش دهیم.

ابراهیم نعیمی با بیان اینکه پژوهش‌ها نشان می‌دهد یکی از مشکلات جدی در زندگی، عدم استفاده از مهارت‌های زندگی است «افزود: بسترسازی برای مشارکت جدی دانشجویان در برنامه‌ها و فعالیت‌ها و یادگیری در حین انجام فعالیت، منجر به توانمندی دانشجو و افزایش کیفیت عملکرد و زندگی خواهد شد.

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم با اشاره به حضور همیاران سلامت روان ضافه کرد: همیاران سلامت روان باید به عنوان بازوی مراکز مشاوره برای بهبود شرایط روانی دانشجویان، این مراکز را یاری کنند.

نعیمی بر حمایت از کانون‌های همیاران سلامت روان دانشگاه‌ها تاکید کرد و افزود: ما به عنوان سیاست‌گذار، ناظر و حامی، از برنامه‌های کانون‌ها حمایت می‌کنیم.

 دومین نشست تخصصی اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان با موضوعات روابط مؤثر، جوانان و سبک زندگی دانشجویی با حضور دکتر علیرضا وجهی معاون دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران، دکتر ابراهیم نعیمی مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، دکتر زهره عزیزی رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران و جمعی از همیاران سلامت روان از دانشگاه‌های منطقه یک کشور دانشگاه تهران برگزار شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار