برنامه جهانی غذا:

۱۹ میلیون تن در افغانستان در سطح عدم امنیت غذایی قرار دارند

برنامه جهانی غذا می‌گوید که از میان هر ۱۰ تن در افغانستان ۹ تن غذای کافی برای خوردن ندارند.  

مری ایلین مک گروتی، رئیس برنامه جهانی غذا در افغانستان گفته که میزان بحران در افغانستان بسیار آشکار است و خانواده‌های زیاد روزانه برای ترتیب غذا روی دسترخوان‌شان(سفره) مجادله می‌کنند.

به گفته سازمان جهانی غذا این وضعیت به اثر جنگ در اوکراین و تاثیرش بر تدارکات انرژی و غذایی جهان وخیم‌تر شده است.

اوکراین چهارمین صادر کننده بزرگ غله جهان است.

مک گروتی گفته است که نزدیک ۱۹ میلیون تن در افغانستان دچار عدم امنیت غذایی هستند و نزدیک شش میلیون نفر دیگر در سطح بحران عدم امنیت غذایی قرار دارند.

برنامه جهانی غذا می‌گوید که از میان هر ۱۰ تن در افغانستان ۹ تن غذای کافی برای خوردن ندارند.

مک گروتی است که مردم امکانات تهیه یک وقت غذا را ندارند و بیش از ۹۰ درصد جمعیت افغانستان غذای کافی به خوردن به دست نمی‌آورند.

امنیت غذایی به دسترسی همه افراد یک جامعه، در تمام ادوار عمر به غذای کافی و سالم برای داشتن زندگی سالم و فعال گفته می‌شود و درآمد خانوار از عوامل مهم در تأمین امنیت غذایی در یک نظام اجتماعی می‌باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار