عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:

ایران تا لحظه آخر بر رسیدن به حقوقش در مذاکرات لغو‌تحریم‌ها پافشاری می کند/ تلاش برای رسیدن به توافق نباید منجر به شتابزدگی گردد

ابراهیم رضایی گفت: هرچند برخی از کارشناسان به نتیجه رسیدن مذاکرات را قریب الوقوع می دانند اما ما به قضایا نگاه محتاطانه ای داریم.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در خصوص آخرین وضعیت مذاکرات احیا برجام، گفت: ما در شرایط فعلی به دنبال دو خواسته از مذاکرات هسته‌ای هستیم، اولین خواست ما حذف هرگونه اهرم افشار از سوی طرف غربی برای سوء استفاده در آینده است.

ابراهیم رضایی، افزود: تجربه نشان داده است که غربی‌ها از منافذ و خلل موجود در قراردادها و توافق نامه ها علیه ما سوء استفاده می‌کنند لذا باید به نحوی توافق صورت گیرد که اهرم های موجود برای فشار علیه نظام بصورت کامل برداشته شود.

وی در ادامه اظهار کرد: یکی از موضوعات محوری بسته شدن پرونده ما در حوزه PMD و ادعاهای واهی علیه تاسیسات موجود در ایران است. هر چند ما مطمئنیم که بعد از بسته شدن پرونده های موجود نهادهایی مانند آژانس انرژی اتمی به پرونده سازی مجدد روی خواهند آورد اما بسته شدن این موضوعات یک نیاز ضروری و اساسی است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس یادآور شد: موضوع دیگری که باید مدنظر قرار گیرد رفع تحریم ها به صورت با ثبات و پایدار است تا بتواند به سرمایه‌گذارانی که تمایل به سرمایه‌گذاری در ایران دارند اطمینان‌بخشی نماید. لذا ما همانگونه که بارها تاکید کرده ایم به دنبال دریافت تضمین معتبر از طرف مقابل برای ماندگاری در توافق هستیم چرا که همانطوری که آمریکایی‌ها در سال ۲۰۱۵ مانع از حضور شرکت‌ها به سرمایه‌گذاران در صنعت و اقتصاد ایران شدند این تجربه نباید اتفاق بیفتد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم گفت: هرچند برخی از کارشناسان و تحلیلگران به نتیجه رسیدن مذاکرات را قریب الوقوع می دانند اما ما به قضایا نگاه محتاطانه ای داریم و تا لحظه آخر بر رسیدن به حقوقمان پافشاری خواهیم کرد.

وی افزود: تلاش برای رسیدن به توافق نباید منجر به شتابزدگی گردد بلکه تیم مذاکراتی ما باید بر اصول ثابت جمهوری اسلامی مانند تعیین پروسه راستی‌آزمایی، دادن تضمین و رفع تحریم ها اصرار ورزد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۹ ۲۲ مرداد ۱۴۰۱
دمت گرم آقای رضایی ، اما همیشه امثال رشدی ها زیاد و زیادی هستند تا با مرگ مشکوک خود بازی را به هم بریزند
Germany
ناشناس
۱۱:۰۵ ۲۱ مرداد ۱۴۰۱
بهترین پافشاری ترک میز مذاکره است
چون
دوباره اهرام هایی فشار از ایران گرفته می شود و روز از نو روزی از نو
پایه و اساس توافق همان توافق دو هفته پیش است
هیچ تغییری در ان دیده نمی شود در نهایت نان در مقابل نفت.
آیا متن نهایی این توافق از طرف ایرانی فهمیده و تفسیر شده؟
چند عدد مکانیسم ماشه دارد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۶ ۲۲ مرداد ۱۴۰۱
ترک میز مذاکرات یعنی
آزاد گذاشتن دست غرب برای تداوم تحریم ها
افزایش فشار سیاسی و اقتصادی جهان غرب بر ایران
چهچه زدن قناری های در قفس البانی و رسانه های معاند حقوق حقه ایران
اجرای سیاست ماشه در سازمان ملل
با این اوضاع چرا عاقل کند کاری که باز ارد پشیمانی ؟ در حالی که چشم انداز روشن است. یا اینکه فقط امثال شما توافق را خوانده و فهمیده و تفسیر کرده اید ؟ زمان روحانی گذشت
آخرین اخبار