تشکیل شورای خیرین مبارزه با مواد مخدر در بروجن

فرماندار شهرستان بروجن از تشکیل شورای خیرین با هدف استفاده از ظرفیت خیری در راستای مبارزه با مواد مخدر خبر داد.

فرماندار شهرستان بروجن در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این شهرستان گفت: امروز مواد مخدر در زمره یکی از تجارت‌های سودده در سطح دنیا است، تعدادی از کشور‌ها این مواد افیونی را تولید می‌کنند و برای رسیدن به سود نیاز به مصرف کننده است. در واقع هیچ یک از افراد مصون از اعتیاد نیستند چرا که مصرف مواد مخدر خصوصا برای جوانان و نوجوانان جذابیت دارد.

فتاح کرمی تصریح کرد: نهاد‌های فرهنگی کلاس‌هایی در رابطه با مبارزه با مواد مخدر برگزار می‌کنند، اما این اصلا در استان چهارمحال و بختیاری کافی نبوده و برای مصونیت افراد جامعه از اعتیاد راهی جز مشارکت خیرین نیست.


بیشتر بخوانید


کرمی گفت: در واقع هدف از تشکیل شورای خیرین شهرستان بروجن برای مبارزه با اعتیاد این است تا پلی برای خیرین شهرستان، استان و حتی کشور شود و در این زمینه کمک کننده باشد و در کنار هم مبارزه فرهنگی با اعتیاد صورت گیرد.

وی افزود: حتما در مجمع خیرین استان، شهرستان بروجن نماینده فعال دارد و شورای خیرین شهرستان بروجن تشکیل می‌شود. از اطلاعات، تأثیرگذاری و دلسوزی خیرین استفاده می‌شود تا جامعه شهرستان بروجن به سوی مبارزه با مواد مخدر و بازگشت به کار بهبود یافتگان، حرکت کند.

کرمی در پایان با اشاره به جایگاه علمی و فرهنگی شهرستان بروجن گفت: امید است با همکاری یکدیگر قدم‌های مثبتی در این راه برداشته شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری گفت: در خواست تشکیل مجمع خیرین تحت نظارت ستاد مواد مخدر در استان داده شد تا بتوان از ظرفیت خیری کشور و استان در راستای مبارزه با مواد مخدر استفاده کرد.

حمید شیخی اظهار داشت: اعتیاد به مواد مخدر یکی از آسیب‌های اجتماعی بوده که تمامی دنیا درگیر آن است، در دنیا ۲۵۰ میلیون نفر معتاد هستند و این مسئله در حال گسترش است و باید در سیاست‌ها و برنامه‌ها تغییر روش داد.

وی با تاکید بر مشارکت اجتماعی در مقابله با گسترش اعتیاد، گفت: در واقع مهار اپیدمی اعتیاد تنها با اقدامات دولت‌ها صورت نمی‌گیرد بلکه مشارکت اجتماعی و استفاده از ظرفیت‌های مردمی بسیار کمک کننده است. در واقع با توجه به شرایط اقتصادی کشور، همراهی خیرین در حوزه‌های مقابله، پیشگیری، درمان اعتیاد و مشارکت‌های مردمی بسیار حائز اهمیت است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری گفت: سیاست‌های مقابله با اعتیاد باید به صورت بومی در هر منطقه اجرا شود و از گروه‌های مردمی برای سیاستگذاری و اجرا استفاده شود که برنامه‌ها موثرتر و سریعتر پیش رود.

وی تصریح کرد: در سال گذشته تعدادی از خیرین در برخی استان‌ها در صیانت از بهبود یافتگان اعتیاد و اشتغال آن‌ها ورود پیدا کردند که به اقدامات فرهنگی و پیشگیرانه نیز تعمیم داده شد که با توجه به نتایج مثبت آن، در سال جاری یک مجمع خیرین تحت نظارت ستاد مواد مخدر در کشور راه اندازی شد.

شیخی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه استان چهارمحال و بختیاری از نظر شیوع اعتیاد جزو سه استان اول کشور است در خواست تشکیل مجمع خیرین تحت نظارت ستاد مواد مخدر در استان داده شد تا بتوان از ظرفیت خیری کشور و استان استفاده کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.