سیرصعودی سالمندی در گیلان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه سیر صعودی سالمندی نگران کننده است، گفت: زنگ خطر سالمندی و چاله جمعیتی با شدت بیشتری به صدا درآید.

دکتر حیدرعلی بالو سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نشست قرارگاه جوانی جمعیت و حمایت از خانواده گیلان با اشاره به تراکم بالای جمعیت سالمند در گیلان، گفت: گیلان، قطب سالمندی در کشور است و باید برنامه‌های ملی و اثربخش در رابطه با خروج از این وضعیت، در دستور کار قرار گیرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه نظام سلامت از مؤثرترین متولیان در افزایش و جوانی جمعیت  در کشور محسوب می‌شود، افزود: دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز باید برای مقوله جمعیت ازجمله در حوزه پیشگیری، افزایش زایمان طبیعی و تحقیق و پژوهش در این زمینه، پیشگام باشد.

وی با بیان اینکه برای جوانی جمعیت و حمایت از خانواده باید اقدامات جدی و عملی انجام داد، گفت: زنگ خطر سالمندی و چاله جمعیتی در گیلان باید ضمن تدوین برنامه‌های منسجم و قابل‌اجرا، با شدت و صدای بیشتری به صدا درآید تا نگاه و توجه همه دستگاه‌های مسئول را به خود جلب کند.

دکتر بالو بر ضرورت جدی گرفتن کار رسانه‌ای و تبلیغاتی در راستای جوانی جمعیت و حمایت از خانواده تأکید کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی گیلان وظیفه تهیه و تولید محتوای رسانه‌ای لازم برای کار تبلیغاتی را دارد و باید این کار به‌صورت مستمر و منظم انجام شود.


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین بر ضرورت در پیش گرفتن مشوق‌های قانونی برای افزایش جمعیت و حمایت از خانواده در گیلان، در کنار حسن اجرای وظایف و تکالیف دستگاه‌های متولی موازی و مجری، تأکید کرد افزود: برگزاری اقدامات فرهنگی و رسانه‌ای ازجمله در پیش گرفتن جشنواره‌های رسانه‌ای و یا مسابقات می‌تواند در تحقق طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده در استان گیلان بسیار مؤثر باشد.

گفتنی است در این نشست، تعدادی از معاونین و همچنین مدیران ستادی در این قرارگاه، گزارشی از مجموعه اقدامات، نیازمندی‌ها و چشم‌انداز برنامه‌های خود ارائه دادند.

برچسب ها: جمعیت ، جوانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.