علیرضا قاسمی با اشاره به روند عملیات اجرایی این طرح مهم که امسال آغاز شد، اظهارداشت: با توجه به اینکه بخش اعظمی از مسیر اجرای طرح خط انتقال از لاتیدان به روستاهای بخش مرکزی چابهار، از مسیر سخت گذر و کوهستانی عبور میکند، ۶ دستگاه بیل مکانیکی مجهز به چکش هیدرولیکی عملیات حفاری و بازگشایی مسیر را انجام میدهد.
وی بیان کرد: سختی کار سبب شد برای تسریع در پیشرفت طرح حداکثر چهار دستگاه بیل مکانیکی و یا ماشینآلات راهسازی دیگر به این طرح مهم آبرسانی اضافه شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاصلاب سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این طرح از محل اعتبارات توسعه سواحل مکران و مجتمعهای آبرسانی روستایی و جهاد آبرسانی تکمیل خواهد شد، گفت: در راستای اجرای این خط انتقال، شبکههای توزیع و خطوط فرعی تمامی روستاهای بخش مرکزی در قالب جهاد آبرسانی در حال اجراست.
وی حجم عملیات اجرایی این طرح را بیشاز ۳۰ کیلومتر عنوان کرد و افزود: با بهرهبرداری از این طرح، تمامی روستاهای بخش مرکزی به سد زیردان متصل و از آب پایدار برخوردار میشوند.
قاسمی با بیان اینکه، هماینک روستاهای بخش مرکزی شهرستان چابهار آبرسانی سیار میشوند و سرعت تکمیل طرح جهت رساندن آب پایدار به مردم برای ما حائز اهمیت است، اظهارداشت: با اجرای خطوط انتقال و تکمیل شبکه توزیع شاخص بهرهمندی به ۱۰۰ درصد خواهد رسید که این مهم در سال ۱۴۰۲ صورت خواهد گرفت.