تولیت آستان قدس رضوی:

جامعه در تبعیت از فضایل اخلاقی پیامبر دچار عقب ماندگی است

تولیت آستان قدس رضوی گفت: در تبعیت از فضیلت ها و آموزه های اخلاقی پیامبر اسلام دچار عقب ماندگی هایی هستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی گفت: البته در انقلاب ما برای رسیدن به این هدف مسیر‌هایی طی شده است و به موفقیت‌هایی نیز دست پیدا کرده ایم که مبارزه با استکبار و دفاع از امامت و رهبری نمونه‌هایی از آن است.

او افزود: در دادگاه‌ها پرونده‌های زیادی در موضوعات مختلف همچون نزاع، کلاهبرداری و طلاق هستیم تشکیل شده است حال باید پرسید که آیا پیامبر اسلام (ص) قرار است به این شرایط ما مباهات داشته باشد؟ آیا در جامعه قرآنی باید آمار طلاق بسیار باشد و حال آن که، پیامبر آن را از منفورترین حلال‌ها معرفی کرده اند؟

تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنان اخیر خود گفتند، مهمترین کار انقلاب این بود که ملت ما را از هاضمه غرب بیرون کشید، غربی که فضیلت‌های اخلاقی در آن مرده است و ما از این فرهنگ نجات پیدا کردیم، ولی خطر همچنان وجود دارد و باید جهاد اکبر را ادامه داد.

مروی بیان کرد: برخی از مردم حتی در خانواده‌های مذهبی، اسامی و ویژگی‌های فوتبالیست‌های خارجی را بیشتر از فضائل پیامبر اسلام (ص) می‌شناسند و این جفا بر ایشان است چرا که باید آموزه‌های دینی در جامعه رواج داشته باشد و باید ایمان ما با خواندن قرآن بیشتر شود و در فضیلت‌های اخلاقی گامی به جلو برداریم.

او تصریح کرد: به طور مثال می‌توان در محافل و میهمانی‌های خانوادگی که بیش از چند ساعت به طول می‌انجامد حداقل یکی از فضیلت‌های پیامبر را برای جمع بیان کرد تا به سمت سعادت گامی برداشته شود.

تولیت آستان قدس رضوی تاکید کرد: باید به سراغ اهل بیت علیهم السلام برویم تا از جهل و حیرانی نجات پیدا کنیم و معرفت به دست آوریم.

مروی با اشاره به اعمال روز مبعث رسول خدا و از جمله توصیه به زیارت حضرت علی (ع) اظهار کرد: اگر قرار است در مسیر اهداف پیامبر اسلام حرکت کنیم باید به سراغ ائمه اطهار (ع) برویم و فهم قرآن و برداشت صحیح از قرآن هم با کمک اهل بیت صورت می‌پذیرد.

او افزود: در دورانی که جوامع بشری در حال دفن فضایل اخلاقی بودند ندایی مردم را به پرستش خدای یگانه و اخلاقیات انسانی دعوت کرد که همان ندای حضرت محمد (ص) بود.

تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: قرآن، پیامبر اسلام را الگو، نمونه و اسوه معرفی می‌کند و اگر قرار باشد پیامبر را در قالب کتابی معرفی کنند آن کتاب، قرآن است و اگر بنا باشد قرآن را در تجسمی انسانی بشناسیم، آن انسان، پیامبر اسلام است.

مروی بیان کرد: پیامبر اسلام با قرآن توانست جامعه را از جهالت و گمراهی نجات دهد و پایه گذار بزرگترین تمدن بشری شود، زیرا قرآن جامعه را از سرگردانی نجات می‌دهد.

او تصریح کرد: در کنار قرآن و مفاتیح الجنان، کتاب تربیتی هم باید وجود داشته باشد، زیرا اسلام فقط دعا و قرآن نیست و باید عمل در آن وجود داشته باشد.

در پایان این آیین از فعالان قرآنی شهر مشهد تجلیل شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.