امکان تشخیص زودهنگام سرطان‌های شایع مردان و زنان با رادیولوژی

یک عضو هیئت علمی دانشگاه گفت:در سال های اخیر از روش‌های تصویربرداری برای ارزیابی زود هنگام و غربالگری سرطان‌ها استفاده می‌شود.

بابک صلواتی پور عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اهمیت تصویربرداری در تشخیص و درمان بیماری‌ها گفت:در سال‌های اخیر از روش‌های تصویربرداری مانند ماموگرافی، ام آر آی پروستات، سونوگرافی تیروئید، سی تی کولونوسکوپی برای ارزیابی زود هنگام و غربالگری سرطان‌ها استفاده می‌شود.

متخصص رادیولوژی شایع‌ترین سرطان در میان مردان کشور را سرطان پروستات اعلام کرد و افزود: با توجه به وجود تجهیزات تصویربرداری و امکان غربالگری، به نظر می‌رسد تشخیص سرطان پروستات و سرطان‌های سیستم گوارشی به خصوص سرطان روده بزرگ و کلورکتال، به عنوان دومین سرطان شایع در مردان، در مراحل اولیه امکان‌پذیر است.

 صلواتی‌پور با بیان این که تشخیص به موقع موجب اثربخش بودن روش‌های درمانی می‌شود، ادامه داد: دسترسی به دستگاه‌های به روز دنیا و بهبود نرم افزاری و سخت افزاری ابزار‌های مورد استفاده این حوزه، کیفیت ارایه خدمت را ارتقاء می‌دهد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کنگره سالانه رادیولوژی را نیز فرصتی برای آشنایی با دستاورد‌های جدید این رشته دانست و گفت: با توجه به جهش عظیم رشته ‎رادیولوژی در سه دهه اخیر، سی و هشتمین کنگره رادیولوژی ایران فرصت بی‌نظیری است که روش‌های نوین تصویربرداری و تازه‌های این رشته مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

برچسب ها: رادیولوژى ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار