درخواست کمک نظامی استان آلبرتای کانادا برای مهار آتش سوزی جنگلی

استان آلبرتا رسماً از دولت فدرال کانادا برای کمک نظامی جهت مهار آتش سوزی جنگلی گسترده درخواست کمک کرده است.

هوای سرد روز دوشنبه در سراسر آلبرتای به آتش‌نشانان کمک کرد تا با آتش‌سوزی‌های گسترده در استان اصلی تولیدکننده نفت کانادا مبارزه کنند، اما دولت گفت ممکن است ماه‌ها طول بکشد تا همه آتش‌ تحت کنترل قرار گیرد.

به گزارش رویترز، آلبرتا روز شنبه در واکنش به آتش‌سوزی‌های جنگلی که نزدیک به ۳۰۰۰۰ نفر را آواره کرده و تولیدکنندگان انرژی را وادار به تعطیلی حداقل ۲۸۰۰۰۰ بشکه معادل نفت در روز (بیش از ۳ درصد از تولید کانادا) کرده است، وضعیت اضطراری اعلام کرد.

تا بعدازظهر دوشنبه، ۹۸ مورد آتش‌سوزی همچنان فعال بودند که نزدیک به ۳۰ آتش‌سوزی غیرقابل کنترل طبقه‌بندی شدند.

مقامات گفتند که بیش از ۷۰۰ آتش نشان مستقر شده اند و آلبرتا درخواست ۱۰۰۰ آتش نشان دیگر از استان‌های دیگر را داده است که انتظار می‌رود طی هفته آینده به آنجا برسند.

دولت استانی همچنین از داوطلبان دارای مهارت‌های آتش نشانی دعوت کرد تا برای کمک به مهار آتش سوزی در استان ثبت نام کنند.

آلبرتا رسماً از دولت فدرال درخواست کمک کرده است، از جمله کمک نظامی و مقامات این منطقه در اوایل روز با نخست وزیر کانادا، ترودو صحبت کردند.

ترودو در اظهارات تلویزیونی گفت: «ما در مورد راه‌های مختلفی که دولت فدرال می‌تواند کمک کند، صحبت کردیم و تلاش خواهیم کرد تا اطمینان حاصل کنیم که در صورت لزوم از این استان حمایت می‌کنیم.»

کانادا چهارمین تولیدکننده بزرگ نفت خام جهان است و حدود ۸۰ درصد نفت آن از آلبرتا تامین می‌شود. این آتش‌سوزی‌ها عمدتاً تولیدکنندگان نفت سبک و گاز طبیعی را تحت تأثیر قرار داد که برای احتیاط فعالیت خود را تعطیل کردند. تاکنون گزارشی از تلفات یا خسارت وارده به تاسیسات دریافت نشده است.

بر اساس گزارش ارائه دهنده اطلاعات Refinitiv، صادرات روزانه گاز طبیعی کانادا به آمریکا در روز یکشنبه به ۶.۷ میلیارد فوت مکعب کاهش یافت که کمترین میزان از آوریل ۲۰۲۱ است.

آلبرتا همچنین بزرگترین استان پرورش دهنده گاو در کاناداست. کارین اشمید، یکی از مقامات گروه صنعتی تولیدکنندگان گوشت گاو آلبرتا، گفت: برخی از دامداران، دام‌ها را از آتش‌سوزی به مکان‌های عمومی منتقل می‌کردند، اما هیچ گاوی در اثر آتش سوزی یا دود تلف نشده است.

اشمید گفت که کشاورزان در برخی مناطق در حال حاضر با خشکسالی دست و پنجه نرم می‌کنند و آتش سوزی احتمالاً رشد یونجه و علف را برای تغذیه گاو‌ها متوقف خواهد کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار