روش مصرف خاویار میتواند بسیار متنوع باشد؛ افرادی که با این ماده غذایی آشنا میشوند برایشان جای سوال است که خاویار را چگونه باید خورد؟
خاویار یک ماده غذایی کامل نیست یعنی به عنوان یک وعده غذایی کامل مصرف نمیشود. در واقع خاویار را به عنوان پیش غذا و اشتها آور مصرف میکنند؛ بنابراین مصرف این ماده غذایی دارای نکات مهم و جالبی است که با همراهی این مقاله از میتوانید از آن لذت ببرید.
خاویار را چگونه بخوریم؟
بسیاری برایشان سوال است که طعم خاویار هنگام سرو آن حفظ شود یا چاشنی زده شود؟ این پاسخ خیلی به سلیقه افراد بستگی دارد. بسیاری میل دارند تا طعم خاویار تغییر نکند و بسیار برایشان لذت بخشتر است که با چاشنی مصرف کنند. اما چاشنیهایی که برای خاویار استفاده میشود انوع پیازچه، مو سیر، شوید، اسفناج و لیمو ترش میباشد. در برخی موارد که طعم خاویار برای برخی افراد خوشایند نیست، بهتراست همراه با این چاشنیها مصرف شود.
معمولاً توصیه میشود خاویارهای درجه یک بدون چاشنی زدن سرو شوند. از روش مصرف خاویار می توان به مصرف این ماده غذایی ارزشمند در کنار نان سفید، پنکیک، پوره سیب زمینی، تخم مرغ و تخم بلدرچین آبپز، نان تست برشته شده، میوه اووکادو، خامه ترش، و کره و انواع بیسکویت شیرین سرو نمود.
فهرست قیمت خاویار موجود در بازار به شرح زیر است.
نام کالا |
قیمت (تومان) |
خاویار بلوگا امپریال میراث خاویار کاسپین ایرانیان - ۵۰ گرم |
۲,۲۰۰,۰۰۰ |
خاویار بری کلاسیک میراث خاویار کاسپین ایرانیان - ۱۵ گرم |
۳۷۴,۵۰۰ |
خاویار بلوگا امپریال میراث خاویار کاسپین ایرانیان - ۱۵ گرم |
۶۸۰,۰۰۰ |
خاویار بری کلاسیک میراث خاویار کاسپین ایرانیان - ۲۵ گرم |
۶۰۷,۵۰۰ |
خاویار بری کلاسیک میراث خاویار کاسپین ایرانیان - ۵۰ گرم |
۱,۱۸۸,۰۰۰ |
خاویار بری کلاسیک میراث خاویار کاسپین ایرانیان - ۳۰ گرم |
۸۱۶,۳۰۰ |