بررسی وضعیت ایمنی و مدیریت بحران در منطقه ۹

پنجاه و یکمین جلسه کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با هدف بررسی موضوعات مربوط به ایمنی و مدیریت بحران منطقه ۹ در شهرداری این منطقه برگزار شد.

در جلسه کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با هدف بررسی موضوعات مربوط به ایمنی و مدیریت بحران منطقه ۹  که با حضور مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران، دکتر علی نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران، مهندس قدرت‌الله محمدی مدیرعامل آتش‌نشانی و دکتر رحیم مرتضوی شهردار منطقه ۹ برگزار شد، موضوعات مربوط به ایمنی و مدیریت بحران، وضعیت ایمنی ساختمان‌های مهم، گود‌ها و موضوعات HSE مورد بررسی قرار گرفت.

مهدی بابایی در این جلسه با اشاره به این که موضوعات پیشگیرانه در این دوره از مدیریت شهری در پایتخت افزایش پیدا کرده و این مهم از طریق دو بال اجرایی شهرداری یعنی سازمان مدیریت بحران تهران و سازمان آتش‌نشانی در حال انجام است، به بررسی گزارش‌های ارائه شده در این جلسه پرداخت و با بیان اهمیت هم‌افزایی بیشتر دو سازمان بر ضرورت توجه به انجام اقدامات مشترک و همچنین استفاده بیشتر از سرمایه اجتماعی گروه‌های دوام و گروه‌های آتش‌نشان داوطلب تاکید کرد.

در ادامه این جلسه علی نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز با اشاره به این که منطقه ۹ منطقه بسیار پر اهمیتی است، افزود: اینن منطقه علاوه بر موقعیت بسیار استراتژیک آن به دلیل قرار گرفتن در مبدا ورودی و خروجی شهر در غرب تهران از اهمیت فراوانی برخوردار است و پیچیدگی‌هایی در حوزه اجتماعی، حمل و نقل و حوادث دارد. به عنوان مثال طوفان‌های تهران ابتدا از مبادی غربی پایتخت وارد شهر می‌شود و در بحث سیل نیز منطقه ۹ یکی از مناطقی است که به شدت سیل‌خیز است.

وی یادآور شد: در نتیجه با توجه به کمبود‌هایی که به لحاظ زیرساخت در این منطقه داریم، باید به مسائل و موضوعات مربوط به مدیریت بحران در این منطقه توجه بیشتری نشان دهیم.

نصیری در ادامه با اشاره به روند صنعتی شدن شهر‌ها از حوادث مربوط به مواد خطرناک در شهر تهران به عنوان یکی از موضوعاتی نام برد که باید تجهیزات مناسب برای مقابله با آن هر چه سریعتر تهیه شود.

وی در ادامه با این که هر دو ناحیه منطقه ۹ پایگاه مدیریت بحران دارد، افزود: مشکلی که ما در بحث آمادگی شهری در منطقه داریم موضوع فضا‌های مناسب برای اسکان اضطراری است که باید به آن بیشتر توجه کنیم تا اگر روزی نیازمند اسکان اضطراری شدیم بتوانیم از این فضا‌ها استفاده کنیم.

وی گفت: همچنین بافت فرسوده منطقه فراتر از حد انتظار و ۵۸ درصد بافت فرسوده عدد بسیار بزرگی است. یکی دیگر از نگرانی‌های عمده برای این منطقه در سال‌های آینده موضوع فرونشست زمین است که با سرعت از دشت‌های جنوب غربی به محدوده شهر تهران وارد شده است.

 در ادامه این نشست گزارش‌های سازمان‌های تخصصی در خصوص وضعیت ایمنی منطقه و اقدامات انجام گرفته در این خصوص ارائه و در پایان نیز از نیرو‌های فعال عضو گروه‌های داوطلب واکنش اضطراری محله (دوام) در این منطقه تقدیر شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار