وجود ۳۲۰۰ بیمار تالاسمی در سیستان و بلوچستان

رییس انجمن تالاسمی سیستان وبلوچستان گفت: سه هزار و ۲۰۰ بیمار تالاسمی در استان داریم که در هفت مرکز خون‌گیری خون دریافت می‌کنند.

وحید شهنوازی گفت: اکثر بیماران از روستا‌ها مراجعه و حداقل ۹۰ درصد بیماران ساکن روستا‌های این استان هستند.

وی  گفت: مبتلایان به تالاسمی با توجه به نیاز سن و وزن‌شان هر ۲۰ روز یا ۱۵ روز به خون نیاز پیدا می‌کنند که با توجه به کمبود خون در سیستان وبلوچستان ممکن است این افراد هر ۳۰ روز خونی دریافت نکنند.

وی بیان کرد: ممکن است در هر خانواده ۲ فرزند مبتلا به تالاسمی باشد بنابراین تامین خون این افراد مشکل بوده و باید از ازدواج‌هایی که زمینه‌ساز به وجود آوردن کودکان مبتلا به تالاسمی دارند جلوگیری کرد.

رییس انجمن تالاسمی سیستان وبلوچستان ادامه داد: تامین خون برای افراد مبتلا به تالاسمی بسیار مشکل است چراکه یک فرد معمولی به طور میانگین هر ۶ ماه یکبار می‌تواند خون اهدا کند، اما یک فرد مبتلا هر ۱۵ تا ۲۰ روز به خون نیاز پیدا می‌کند.

وی بیان کرد: هموگلوبین مبتلایان به تالاسمی نباید زیر ۱۰ باشد، اما گاهی به علت کمبود خون این هموگلبین به زیر هشت می‌رسد که در کودکان تغییر چهره و در بزرگسالان موجب سکته قلبی می‌شود و این یک فاجعه است.

شهنوازی خاطرنشان کرد: اهدای خون در سیستان و بلوچستان کم است و باید فرهنگ‌سازی درستی در این زمینه صورت گیرد چراکه سازمان انتقال خون تمام تلاش خود را در جهت افزایش اهداکنندگان انجام می‌دهد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار