خیران قمی درکتابخانه سازی ورود کنند

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی قم از خیران استان خواست تا در موضوع کتابخانه‌سازی نیز ورود جدی داشته باشند.

مهدی توکلیان گفت: از نظر فضای فرهنگی در قم فقر فضای فرهنگی کتابخانه‌ای داریم و حتی در منطقه پرجمعیتی، چون پردیسان کتابخانه عمومی وجود ندارد.

شهرک پردیسان در منطقه هشتم شهرداری قم و در جنوب غربی این شهر قم واقع شده است، این منطقه در سال ۱۳۷۷ توسط وزارت مسکن و شهرسازی وقت تاسیس و در سال ۱۳۹۰ به یکی از مناطق شهرداری قم تبدیل شد.

توکلیان تاکید کرد: وجود کتابخانه جزو نیاز‌های شهروندان است و باید به آن توجه شود و همه خیران و مسوولان با همت جمعی دست به دست هم دهند تا این مهم انجام شود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی قم  یادآور شد: انجمن خیران کتابخانه‌های استان قم فعال است این در حالیست که در اولویت‌های خیران ایجاد کتابخانه قرار نمی‌گیرد و بیشتر علاقه‌مند به بنای مدرسه هستند.

توکلیان با تاکید بر اینکه اگر به تاثیر‌هایی که کتابخانه عمومی در آینده فرزندان و کودکان کشورمان دارد آگاه باشیم به سمت کتابخانه‌سازی می‌رویم گفت: کتابخانه‌ها امروز صرفا جایی برای به امانت گرفتن کتاب یا مطالعه نیست و به عنوان پایگاه‌های فرهنگی واجتماعی فعالیت می‌کند و اگر خیران به این موضوع اشراف پیدا کنند با علاقه‌مندی در تاسیس و ایجاد کتابخانه هم تلاش خواهند کرد.

توکلیان عنوان کرد: اکنون در قم ۲۵ کتابخانه فعال داریم و ۳۸ هزار مترمربع فضای کتابخانه‌ای دراستان موجود است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی قم  با تاکید بر اینکه رسانه‌ها باید اهمیت فعالیت کتابخانه که مرکزی فرهنگی است را به مردم متذکر شوند، افزود: کتابخانه‌ها بدون هیچگونه محدودیتی شرایط سنی، جنسیت، حتی دین و مذهب می‌توانند پذیرای علاقه‌مندان باشند.

توکلیان گفت: اتباع خارجی از ملیت‌های مختلف نیز در قم از خدمات کتابخانه‌ای استفاده کرده و خدمات یکسان با شهروندان ایرانی را دریافت می‌کنند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی قم گفت: کارت‌های عضویت در کتابخانه‌های عمومی قم شبکه‌ای است و هر عضو می‌تواند از کل سه هزار و ۷۰۰ کتابخانه کشور استفاده کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار