پایان برداشت انگور در شهرستان بن و آغاز فراوری این محصول

مدیر جهادکشاورزی بن گفت: برداشت انگور در این شهرستان از اواسط شهریورماه آغاز می‌شود و تا نیمه دوم مهرماه نیز ادامه دارد.

سعید اسدی مدیر جهادکشاورزی شهرستان بن گفت: سطح زیر کشت انگور در این شهرستان حدود ۳۶۳ هکتار است و پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۳ هزار و ۲۰۰ تن محصول از این میزان سطح برداشت شود. 

اسدی افزود: ارقام عسگری، قرمز و یاقوتی از مهمترین رقم‌های انگوری تولیدی در این شهرستان هستند. 

خدیجه بهشتی کارشناس باغبانی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان بن نیز بیان کرد: دیررس بودن انگور یکی از معایب این محصول است چرا که برداشت این محصول از اواخر تابستان آغاز و به سرمای پاییزه ختم می‌شود که همین سرما باغداران را در بازار دچار خسارت و زیان می‌کند. 


بیشتر بخوانید


وی گفت: همین مورد سبب شد به سمت تغییر ارقام با سرشاخه‌کاری و اصلاح باغات به ارقام زودرس که بازارپسندتر هستند حرکت کنیم. 

بهشتی همچنین اظهار داشت شیره و کشمش آفتابی و کشمش سبز از جمله موارد فراوری این محصول در شهرستان محسوب می‌شوند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار