برداشت بیش از ۹۱ هزار تُن چغندر قند در کنگاور

مدیر جهاد کشاورزی کنگاور گفت : بیش از ۹۱ هزار تُن چغندر قند امسال از سطح مزارع این شهرستان، تولید و برداشت شد.

محمد خزایی مدیر جهاد کشاورزی کنگاور متوسط عملکرد چغندرقند در مزارع شهرستان کنگاور را حدود ۶۰ تن در هکتار اعلام کرد و گفت : چغندرقند تولیدی در کنگاور از مرغوبیت بالایی برخوردار است.

وی گفت: چغندر بهاره امسال در این شهرستان در سطح یک هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی زیرکشت رفت که نسبت به سال گذشته با افزایش کشت و برداشت مواجه بودیم.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کنگاور یادآور شد: همه عملیات‌های زراعی کاشت، داشت و برداشت در شهرستان کنگاور به صورت مکانیزه انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: برای تسهیل در تحویل چغندرقند، این مدیریت با برگزاری جلساتی با نمایندگان کارخانه‌ها هماهنگی‌های لازم را برای فروش راحت چغندر قند کشاورزان به عمل آورده است.

وی اضافه کرد: عملیات برداشت در شهرستان کنگاور به لحاظ سرمای زودرس نسبت به سایر شهر‌های استان کرمانشاه زودتر آغاز شده و تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.

خزایی ادامه داد: چغندر‌های تولید شده برای تبدیل به قند و شکر به کارخانه قند بیستون، اصفهان و همدان تحویل داده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مراکز جهاد کشاورزی نظارت بر عملیات کاشت، توزیع کود مورد نیاز چغندر کاران نظارت بر عملیات مبارزه بر علیه بیماری‌ها و علف‌های هرز و تغذیه گیاهی را بر عهده دارند .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.