رییس ورزش چوگوی ایران: «دیده شدن ورزش چوگو در تلویزیون، بهترین فرصت برای مانایی است»

رجب پور گفت: ورزش چوگو با نام‌های محلی و قدیمی خود علاقه‌مندان بیشماری در کشور دارد، ولی متاسفانه عدم پوشش آن از صدا وسیمای مراکز، موجب شده تافرصت دیده شدن‌ها به تهدیدی برای فراموشی بدل شود.

طالب رجب پور رییس ورزش چوگوی ایران در دیدار با معاون امور استان‌های سازمان صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: گویا صدا و سیمای مراکز ما همه اولویت‌های خود را بر اطلاع رسانی وانتشار گزارش و پخش ورزش‌های پرطرفدار وپر رونق گذاشته و انگار نه انگار که تعداد فراوانی از بازی‌های ایرانی ازجمله ورزش چوگو به تاریخ ما گره خورده وقرار هم نیست که مخاطبان از گذشته‌ها آگاه شوند درحالیکه تهیه کنندگان باید دغدغه داشته باشند وخودشان به روستا‌ها و مناطق بروند ومستند بازی چوگو را تولید کنند که متأسفانه این اهتمام وجود ندارد و ما نگران آینده این ورزش کهن ایرانی هستیم.

رجب پور خطاب به معاون امور استان‌های سازمان صدا وسیما اظهار کرد: در سال‌های خدمتم درصدا و سیما بار‌ها شاهد برگزاری جشنواره تولیدات استان‌ها بوده ام واگر این جشنواره‌ها همچنان استمرار دارد درخواست داریم مستند سازی ورزش چوگو نیز در بخش آیین‌ها و بازی‌های روستایی، بومی وسنتی نیز در یکی از بند‌های تولیدات مراکز صدا و سیما گنجانده شودتا این همت عمومی در تهیه کنندگان ایجاد گردد. وما نیز این اطمینان را میدهیم که دراهدای جوایز دراین بخش همراهتان باشیم.

رییس ورزش چوگوی ایران با اشاره بقدرت پایایی در هر سیستم و سازمانی اضافه کرد: هروقت ورزشکاران، مربیان، داوران وخانواده‌های بازیکنان ما در میان خود گزارشگران رادیو و تلویزیون می‌بینند، امیدشان برای مانایی این ورزش کهن ایرانی افزونتر می‌شود وما آن را یک فرصت مناسب برای توسعه و پیشرفت تلقی می‌کنیم، اما عملکرد صدا و سیما را در مقایسه با خبرگزاری‌ها وشبکه‌های اجتماعی ضعیف‌تر ارزیابی می‌کنیم.

دکتر رجب پور افزود: صدا و سیما هزینه‌های فراوانی برای شناساندن افراد حقیقی و در جایی افراد حقوقی در دل خود می‌کند که پس از مطرح شدن ها، به صدا و سیما پشت می‌کند و مخالف جدی سیاست‌های رسانه جمهوری اسلامی ایران می‌شوند در حالیکه اگر به ورزش چوگو گوشه چشمی می‌داشت و به مطرح شدن این بازی تمام ایرانی دل می‌داد بصدور فرهنگ ایرانی منجر می‌شد که گویا آنچه که برای مراکز ما با اهمیت است حال است نه گذشته.

وی با اشاره به اولین دوره مسابقات پیشکسوتان ورزش چوگوی ایران یادواره زنده یاد دکتر دارا مریدپور که به میزبانی هیأت ورزش‌های همگانی استان مازندران در روز‌های هشتم تا دهم شهریور ماه ۱۴۰۲ در کلاردشت برگزار شد از دکتر ابراهیمی مدیرکل صدا و سیمای مرکز مازندران و همکاران و گزارشگران پرتلاش شان در رادیو و تلویزیون طبرستان بویژه افشین عسگریان خبرنگار مستقر در کلاردشت بخاطر تهیه گزارش و پخش آن قدردانی کرد.

حسن عابدینی معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در این دیدار با قدردانی از تلاش‌های مسوولان ورزش چوگو ودغدغه‌های شان گفت: پس از اولین نشست مسوولان ورزش چوگوی کشور واستماع دغدغه‌های همکاران تان با پیگیری‌هایی صورت گرفته توجه به آیین و رسوم ایرانی و ورزش‌های سنتی بویژه ورزش چوگو در سند تحول سازمان گنجانده شد و به ما کمک کرد تا ما ازکمترین تجمع آیینی در روستا‌ها وحتی راهپیمایی‌هایی همچون روز بیست و دو بهمن و روز جهانی قدس آنان پخش کنیم و باور داریم هر چه بیشتر از پایتخت دور باشیم در چارچوب عدالت گستری بیشتر گام گذاشته ایم، چون تلاش داریم دسترسی روستا‌ها را به رسانه بیشتر کنیم.

دکتر عابدینی افزود: مانیز تلاش می‌کنیم تا نتایج تلاش‌های همکاران تان در استان‌ها وروستا‌ها ومناطق تابعه شان از رادیو و تلویزیون مراکز پخش بشود و این ورزش ازطریق مسابقات دیده شود وصدای مسوولان دغدغه‌مند ورزش چوگو در مناطق کشور شنیده شود.

معاون سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: همه وظیفه داریم نسل حال وآینده را از گذشته هایمان مطلع کنیم و باور داریم که هر چه بیشتر برای شناساندن ورزش چوگو کار و تلاش کنیم به تاریخ خود احترام گذاشته ایم وما دراینمورد از ظرفیت‌های مراکز بهره خواهیم گرفت.

عابدینی معاون امور استان‌های سازمان صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران با قدرسپاسی رییس ورزش چوگوی کشورمان تشکر کرد و بیان داشت: اگر تقویم وبرنامه‌های کوتاه مدت، بلند مدت و سالانه ورزش چوگو برای ما ارسال شود برای پوشش برنامه هاوبهره گیری از پتانسیل ورزشکاران و علاقمندان ومسوولان آن در برنامه‌های استانی به مدیران کل صدا و سیمای استان‌ها ابلاغ می‌کنیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار