کرمانشاه رتبه ۲۰ شاخص فضای کسب و کار

رئیس اتاق کرمانشاه با اشاره به وضعیت نامناسب فضای کسب و کار کرمانشاه، گفت : می‌توانیم با اجرای برخی راهکار‌ها رتبه فضای کسب و کار استان را بیش از ۱۰ پله ارتقا دهیم.

حیدر کدیور رئیس اتاق کرمانشاه در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمانشاه، اشاره‌ای به وضعیت نامناسب فضای کسب و کار استان داشت و گفت : طبق آخرین ارزیابی که از سوی اتاق ایران انجام شده، کرمانشاه از نظر شاخص فضای کسب و کار در فصل تابستان امسال رتبه ۲۰ کشور را داشته و نسبت به فصل قبل از آن (بهار ۱۴۰۲) که در جایگاه یازدهم قرار داشتیم، وضعیت بدتری داریم.

وی ادامه داد: عدد شاخص فضای کسب و کار استان نیز از ۵.۷۹ در بهار ۱۴۰۲، به ۶.۱۷ در فصل تابستان رسیده و همین تغییر کم باعث شده رتبه استان ما تنزل پیدا کند.

رئیس اتاق کرمانشاه با بیان اینکه در فصل بهار وضعیت شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه نسبت به میانگین کشور بهتر بود، یادآور شد: در فصل تابستان وضعیت نامساعدتری نسبت به میانگین کشوری داشتیم.

کدیور دشواری تامین مالی از بانک‌ها، غیرقابل پیش‌بینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات و همچنین بی‌ثباتی سیاست‌ها، قوانین و مقررات و رویه‌های اجرایی ناظر بر کسب‌وکار را سه عامل اصلی اثرگذار بر فضای کسب و کار نامساعد کرمانشاه در فصل تابستان اعلام کرد.

وی معتقد است، چنانچه دستگاه‌ها همراهی لازم را داشته باشند و بتوانیم بر عوامل نامناسب شدن فضای کسب و کار به خوبی تمرکز کنیم، این ظرفیت را داریم که جایگاه کرمانشاه را ارتقا داده و به رتبه ۱۰ و حتی ۹ کشور برسیم.

رئیس اتاق کرمانشاه شاخص فضای کسب و کار را یکی از عوامل موثر بر جذب سرمایه‌گذار و اشتغالزایی دانست تاکید کرد: این شاخص از ۷۰ مولفه شامل ۲۸ مولفه پیمایشی و ۴۲ مولفه آماری به دست می‌آید و هر استانی که وضعیت بهتری داشته باشد، برای سرمایه‌گذاران جذاب‌تر خواهد بود.

کدیور گفت: راهکار اصلی برای کمک به معضل بیکاری استان کرمانشاه بهبود شاخص فضای کسب و کار و به تبع آن جذب سرمایه‌گذار در استان است .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.