تولید سالانه محصولات کشاورزی در کشور پس از انقلاب پنج برابر شد

رئیس موسسه ترویج و آموزش کشاورزی گفت: میزان متوسط تولید سالانه محصولات کشاورزی در کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در طول این ۴۵ سال پنج برابر شده و از ۲۵ میلیون تُن به ۱۲۵ میلیون تُن رسیده‌است.

محمد مهدی قاسمی روز چهارشنبه در آیین افتتاح طرح‌های کشاورزی قم و سی‌وهفتمین دوره انتخاب و معرفی نمونه‌های بخش کشاورزی استان، بیان کرد: این در شرایطی است که در طول این سال‌ها شاهد تغییرات اقلیمی و شرایط سخت طبیعی هم بوده‌ایم.

رئیس موسسه ترویج و آموزش کشاورزی افزود: ما اول انقلاب این همه تنوع در تولیدات کشاورزی نداشتیم، اما با به‌کارگیری دانش و نوآوری و بهبود بهره‌وری توانسته‌ایم این دستاورد را محقق کنیم.

قاسمی با بیان این‌که کشاورزان نمونه سفیران بهره‌وری هستند، افزود: باید از عملکرد کشاورزان پیشرو الگو سازی شود تا سایر کشاورزان نیز با بهره‌گیری از این ظرفیت بتوانند میزان بهره‌وری را در کار خود افزایش دهند.

رئیس موسسه ترویج و آموزش کشاورزی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه امنیت غذایی به عنوان مهمترین نیاز کشور توسط کشاورزان محقق می‌شود، ادامه داد: با دانش‌بنیان کردن کشاورزی می‌توانیم بهره‌وری را در این حوزه محقق کنیم و کشاورزان پیشرو با عملکرد خوب خود این کار را انجام دادند.

او ادامه داد: برای نمونه در شرایط اقلیمی قم باز هم مشاهده می‌کنیم کشاورزانی هستند که توانسته‌اند با افزایش بهره‌وری در واحد سطح به عنوان کشاورز نمونه کشوری معرفی شوند و این ظرفیت باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس موسسه ترویج و آموزش کشاورزی تاکید کرد: با بالابردن بهره‌وری امکان بهبود وضعیت درآمدی کشاورزان نیز محقق می‌شود که این موضوع در جذب بیشتر جوانان برای فعالیت در این حوزه مهم اقتصادی بسیار حایر اهمیت است.

گفتنی‌است در این آیین ۶۱ طرح کشاورزی در بخش‌های مختلف همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر با اعتباری بالغ‌بر ۲ هزار و ۴۵۸ میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای یک‌هزار و ۷۴۷ نفر به‌بهره‌برداری رسید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار