مدیرکل تعاون روستایی استان ایلام:

۱۰ نقطه ایلام برای توزیع میوه شب عید مکان‌یابی شده است

مدیرکل تعاون روستایی استان ایلام با بیان اینکه ۱۰ نقطه از شهر ایلام برای توزیع میوه شب عید، مکان‌یابی شده است، گفت: از ۲۰ اسفند توزیع میوه‌های شب عید آغاز می‌شود.

حمیدرضا شکری مدیرکل تعاون روستایی استان ایلام اظهار کرد: امسال بنا بر تصمیم کمیته راهبری تامین میوه شب عید، برای عید سال ۱۴۰۳ مقدار ۳۷۵ تن میوه سیب و پرتقال توسط تعاونی‌های روستایی استان از باغداران شمال کشور مستقیم و با حذف واسطه‌ها خریداری شده است.

وی افزود: قبل از آغاز توزیع میوه‌های عید نوروز، قیمت عرضه این میوه‌ها در بازار ارزیابی و این ارقام با ۱۵ درصد کاهش قیمت نسبت به بازار عرضه می‌شود.

شکری ادامه داد: تعهد سازمان جهاد کشاروزی و ادارات زیرمجموعه این سازمان برای کشت قراردادی ۲۰۴ هزار هکتار و از این میزان سهم اداره کل تعاون روستایی ۳۰ هزار و ۵۰۰ هکتار است که تعهد تعاون روستایی به طور کامل محقق شد.

وی اضافه کرد: ۱۰۰ درصد تعهد این اداره کل در خصوص انجام کشت قراردادی انجام شد و سهم مشارکت تعاون روستایی در سطح زیر کشت قراردادی استان معادل ۷۵ درصد است.

مدیرکل تعاون روستایی استان ایلام یادآور شد: امسال ۱۷ میلیون و ۸۶۹ هزار لیتر سوخت بین کشاورزان عضو اتحادیه‌های تعاون روستایی و سه هزار و ۵۱۱ تن آرد نیز به روستا‌های فاقد نانوایی توزیع شد.

شکری اظهار کرد: با تملک دارایی سرمایه‌ای از طریق دولت به ۲۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال برای تعمیر، توسعه و تجهیز ۱۲ انبار با ظرفیت بیش از ۱۰ هزار تن هزینه شد.

وی افزود: امسال بیش از ۱۰۰ هزار تن خرید گندم، پنج هزار و ۹۶۴ تن خرید کلزا، ۲۲ هزار تن خرید توافقی محصولاتی مانند ذرت و سبوس توسط اتحادیه‌های تعاون روستایی خریداری شد.

شکری بیان کرد: برای ایجاد طرح از مزرعه تا سفره با ایجاد بازارچه‌های عرضه محصولات روستایی در ۲ نقطه شهر ایلام در دست اقدام است که با ایجاد این بازارچه‌ها انواع محصولات تولید روستائیان با حذف واسطه‌ها و توسط تشکل‌ها و تعاونی‌های روستایی با قیمت مناسب به مصرف‌کنندگان عرضه می‌شود.

وی تاکید کرد: ایجاد بازارچه‌های عرضه محصولات روستایی مستلزم همکاری شهرداری و فرمانداری‌های نقاط مختلف استان است که عرضه فرآروده‌های روستایی در تنظیم قیمت بازار و نیز کسب درآمد برای روستائیان نقش دارد.

شکری تامین و توزیع کود‌ها و سموم شیمیایی به مقدار ۲۶ هزار و ۷۶۰ تن، ایجاد پنج مورد روستابازار در سطح استان، تولید و عرضه انواع بذور اصلاح شده به مقدار ۱۳ هزار تن، ایجاد ۲ مورد داروخانه تخصصی گیاه پزشکی و ایجاد پنج مورد کارخانه تولید خوراک دام در قالب صنایع تبدیلی و تکمیلی را از دیگر اقدامات این اداره کل در سال جاری برشمرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.