عباسزاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در نشست ستاد اجرایی خدمات سفر استان با اشاره به اینکه باید با ایجاد توقفگاههای موقت، استقرار چادرهای عشایری و سایر اقدامات در ۱۸ نقطه حادثهخیز استان، ایمنی و سلامت هموطنان در نوروز و ماه رمضان تأمین شود گفت: با توجه به تقارن ماه رمضان با طرح نوروزی، الگوی سفرهای بین جادهای با تغییراتی همراه خواهد بود که حفظ ایمنی و سلامت مسافران، گردشگران و زائران برای ما در اولویت قرار دارد.
او افزود: در این مدت باید از مجتمعهای بینراهی، پایانههای مسافربری، محلهای اقامت، امکانات بهداشتی و وضوخانهها، رستورانهای بین راهی و تمامی موارد مرتبط با سفر مستمر بازدید و سرکشی شود؛ همچنین هر کدام از اعضای ستاد خدمات سفر به عنوان یک بازرس عمل کرده و نقط ضعف را اطلاع دهند.
عباس زاده با اشاره به ۱۲ کمیته تخصصی ذیل ستاد خدمات سفر در استان تصریح کرد: تا این لحظه هنوز برخی کمیتهها جلسه هماهنگی و برنامهریزی خود را برگزار نکردهاند در حالی که در روزهای پایانی سال قرار داریم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: چهار شهرستان نیز ستاد خدمات سفر را تشکیل ندادهاند که باید به قید فوریت ستاد تشکیل شود و برنامهها، اقدامات، کمبودها و مشکلات مشخص و نسبت به ارائه خدمات مناسب و در خور شأن مسافران و گردشگران تصمیات لازم اتخاذ شود.
بیشتر بخوانید
او اظهار کرد: سالهای گذشته در خدمات سفر ضعفها و مشکلاتی شناسایی شده که امسال باید رفع شده باشد تا در ارائه خدمات مطلوب به هموطنان با مشکل مواجه نشویم.
عباس زاده خطاب به مدیران گفت: هر کدام از اعضای ستاد خدمات سفر چشمان بازرسی و نظارت هستند لذا باید با یکدیگر تعامل و همکاری داشته باشید و در صورت مشاهده مشکل یا ضعف در خدماترسانی مراتب اعلام شود و نسبت به رفع آن بکوشید.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی عنوان کرد: در چند ماه منتهی به پایان سال اوقات فشردهای اعم از دهه فجر، سفر رئیس جمهور، انتخابات و سایر موارد داشتیم که همه امور با موفقیت پیش رفت، اکنون کار اصلی و تمرکز همه دستگاههای اجرایی، آمادگی برای سفرهای نوروزی و ماه رمضان است تا شایستهترین خدمات به مردم ارایه شود.
او گفت: کمیتههای ذیل ستاد اجرایی خدمات سفر با رسانهها و خبرنگاران ارتباط داشته باشند و اقدامات خود را گزارش دهند.