وزیر ارتباطات در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان پاسخ میدهد؛
آیا در شبکه ملی اطلاعات دادههای مردم رصد میشود؟
زهرا زاهدی مربی آشپزیمرمرحله به مرحله طرز تهیه غذای هندی چوله پالک را آموزش داده است.
نخود پخته ۲ لیوان، پوره اسفناج پخته ا لیوان، پوره گوجه فرنگی ۱/۲ لیوان، روغن ۵ ق غ، آب ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، سیر ۳ حبه، زنجبیل ۱ ق چ، پودر زیره ۱ ق چ، فلفل قرمز ۱ ق چ، زرد چوبه ۱ ق چ، آبلیموی تازه و نمک به میزان لازم وبرای تهیه این غذا استفاده میشود.